Arama sonuçlarınız

1. kral recep

MP3 çalar önerisi

uzun bir zamandır mp3 çalar almak istiyorum.aradığım özellikler kabaca ; ses kalitesi KESİNLİKLE iyi olacak.doyuracak:cat: ebat olarak ince,kaba olmayan,ekranı hayli geniş olan gerekirse film izleyebileceğim youtube dan klipleri atıp izleyebileceğim(flv dosyasını çevirebilirim) ekran kalitesi...
  2. kral recep

BERİNG AERO yazlık fileli mont.aldım nihayet..taze sıcak sıcak fotolar

evet aldım montu sonunda.almayı düşünenler için birkaç fotoğraf paylaşayım.ön ve arkadan fotolar.. monttan bazı detaylar: monttaki bile,kol ve bel ayarlamaları sırasıyla: ve montun içinden detaylar: dışarda yanlarda iki cep var.bu da cep telefonu cebi: koruma bölümü: (birazdan...
  3. kral recep

acaba saftrik miyim?

olayı aynen aktarıyorum onun için uzun gelebilir: arkadaşlar aslında nereden başlayacağımı bilmiyorum.ben bugün arabayla bir kavşaktan biraz darca olan bir yoldan sağa dönüyordum.biraz acil bir işim vardı. dönerken 10 kadar arkadaş beni gördüler.karşıya geçip geçmemekte tereddüt ettiler.ama...
  4. kral recep

sırt koruma part

evet arkadaşlar vereceğim linkte part seçiniz diye bir bölüm var.part nedir ? bunu öğrenebilir miyim? http://www.motomaxonlineshop.com/main/knox_ce_onayli_advance_x_sirt_koruma-pmu546.html
  5. kral recep

kapıda ödeme

motomax de ödeme seçeneklerinden kapıda ödeme seçeneği var mı acaba? (araştırdım ama ödeme seçenekleri diye bir sayfa bulamadım)
  6. kral recep

S - l ??

arkadaşlar size bir de sorum olacak.ben az evvel prohel mont denedim,(ben normalde ' L ' beden giyiniyorum) ama L beden mont giydiğimde,uzunluğu tam olmasına rağmen eni çok bol geldi. netten ölçülerime baktığımda göğüs çevremin ' S ' bedene uygun olduğunu gördüm hatta ' XS ':silent: ne...
  7. kral recep

motosiklet geliyor! hazırlıksızım

evet arkadaşlar ybr 125 esd yolda..korumalarımın hiçbiri yok acil temin etmem lazım.birçok konuya baktım tavsiyeler GENEL tavsiyeler bu sıcakta 4 mevsim giyilmeyeceği düşüncesindeyim.yanlış mıyım?o nedenle fileli bakıyorum. kask ls2 tamamdr :cat:. ama bana bu yaz sıcağında bir de fileli mont...
  8. kral recep

çok kararsızım

evet arkadaşlar kask alacağım,ama iki marka arasında kaldım.Bütçem ikisine de müsait..sizce 'nolan' bu paraya değer mi yoksa 'ls2' işimi görür mü? Kask içten vizörlü olacak. dipnot : motor :yamaha ybr 125 esd http://www.feyizoglu.com/Kapali-Kasklar/LS2/368...
  9. kral recep

FACEBOOK belası yardııımmmmm

ben uzun zamandır facebook hesabımı tümden silmek istiyorum(dondurmayacağım tümden sileceğim)ve tabi tüm yorumlarımın ve gönderilerimin de silinmesini istiyorum.sanki hiç facebook a KAYIT OLMAMIŞIM gibi.. şunu soracam:acaba hesabı tümden sildiğimde tüm yorum gönderivs. ne varsa hepsi silinir...
  10. kral recep

N85 vs LS2

evet arkadaşlar yakın bir zamanda ybr 125 alacağım.ondan önce ekipmanları tamamlamak istiyorum.kask olarak İÇTEN VİZÖRLÜ tercihim.yukardaki iki markadan hangisini tercih etmeliyim.(feyizoglu.com dan alışveriş yapacağım için marka ve modeller bunlar.başka güvenilir site varsa tavsiye...
  11. kral recep

kask hayat kurtarmıyor

arkadaşlar sizler her ne kadar kask deseniz de,boyun kırılması ihtimali hiç de azımsanamaz.birçok haberde de görüyoruz,adam kasklı ama boyun kırığından öbür dünyayı boyluyor. ölmese bile vücuttaki hayati sinirler ordan geçiyor ve felç kalma ihtimali çok yüksek.. ben de bir çok kask denedim fakat...
  12. kral recep

sorumu kısa kesiyorum

motosiklete binmek için olmazsa olmazlar nelerdir?kask,mont vs. )sadece ihtiyaçlar lütfen
  13. kral recep

taşıyamadım

arkadaşlar kask kask diye diye, sonunda bayiye gidip denedim.ama ben kendi kafamı bile zor taşıyorum.kasklar 1,5 - 2 kilo nasıl taşıyacam?(hala boynum ağırıyor bu arada)bir de boyun kısmı çok boş kalıyor Allah göstermesin bir kaza olduğunda boyun %100 kırılır!! ::lac::ne yapmamız lazım Ayrıca...
  14. kral recep

kask alacağım da

arkadaşlar burs almama bi iki gün kaldı alıp,direk kask almayı düşünüyorum,üstüne biraz para da koyabilirim ÇENE AÇILIR KASK vizörlü alacağım.tavsiyeleriniz görüşleriniz nelerdir mümkünse ^marka-model-renk^ söyleyin.RENK de çok önemli benim için.motor u daha almadım ancak ybr 125 alacağım büyük...
  15. kral recep

ne yapacağımı şaşırdım-yardım lütfen

saygıdeğer forum üyeleri,başlıkta da söylediğim gibi kararsız durumdayım:silent:.tahmin ettiğiniz gibi motosiklet almak istiyorum.dürüst olmak gerekirse hiç vitesli motosiklet kullanmadım.kiralık olarak star(genel adı mobilet heralde) ve bi kaç kez scooter kullandım.ilk defa motosiklet...

Yeni mesajlar