çok kararsızım

iki marka arasında kaldım.bütçem ikisine de müsait.

• LS2 FF 384

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Eskiden çalıştığım cafeye Yunus ekipleri takılıyordu.Kaskları Nolan'dı.Bende motor meraklısı olduğum için motorlarının sağını solunu falan kurcalardım:cherry:Kaskları Nolan'dı ve aralarında yaptıkları muhabbetlerde kasklarını bayağı bir överlerdi.(O kulak misafirliği:mrgreen:)...İşin şakası tabi.Nolan iyidir,ama her şey bütçeyle alakalı...

dostum şimdi kıyasladığın şeyler çok farklı biri renault diğeri bmw diyim ben sana

ls2 iş gören bir kask nalonsa dünya markasının zirvesinde olan bir kask çok eskiden beridir var fiyatıda pekte ucuz değildir kalitesinden ötürü
alabiliyorsan bikere almış ol nalon al sonuçta kafanı içine koycan he bende ps150 var maksimum 120 -130 kmhz hapabiliyorum bütcenmde azdı gittim ls2 upside aldım işimi görüyo
gayette şık tasarımı var arkadan hava çıkışlı vede 1350 gr beyaz olan modeli hafifte yani

her motor için ayrı kask üretilmiş racing kullansam shoei kask alırdım vs vs düşük hacimli bir motor kullandığım için ls2 işimide görüyo

Motosikletinizi söylediğinize göre, Ls2 işimi görür demiş gibi de oluyorsunuz. Vermek istediğiniz parayla alakalı durum, Ls2 iş görür, Nolan götürür.

cevap veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkrler..bir de şu kafama takıldı: ls2 kafada çok büyük duruyor diyorlar bu doğru mudur?(biraz görünüşe de önem veriyorum.uzaylı gibi durmayalım mı?)nolan daha mı küçüktür?daha mı karizmadır?..fikirlerinizden mahrum bırakmayın bizi :)

bulunduğum yerde ls2 deniyebiliyorum.ama nolan yok, deniyemiyorum.bu nedenle kıyaslamayı siz yapın..

ankete katln..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nasil bir kaza geçirmeyi düsünüyorsunuz?
Yani yapacaginiz kazadan biraz bahsederseniz, daha dogru bir fikir vermemiz mûmkün olur.
Yoksa sunu alirsaniz daha iyi olur demek yanlis olacak.

kafanıza ne kadar kıymet veriyorsanız onu alın..
kullandığınız motor isterse çin malı ucuz bir motor olsun önemli değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gdr ben kullanıyorum ve gayet memnunum

Motorla kaskın kalitesi arasında alaka yok.
Önemli olan hangisinin kafanızı daha iyi koruyacağı.

Super Moderator
Bütçe ikisine de müsaitse, kesinlikle seçim Nolan olmalıdır. LS2'nin şansına güvenmek tedbirsizliktir bence ne olursa olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar