N85 vs LS2

evet arkadaşlar yakın bir zamanda ybr 125 alacağım.ondan önce ekipmanları

tamamlamak istiyorum.kask olarak İÇTEN VİZÖRLÜ tercihim.yukardaki iki markadan

hangisini tercih etmeliyim.(feyizoglu.com dan alışveriş yapacağım için marka ve modeller bunlar.başka güvenilir site varsa tavsiye edebilirsiniz)nolandan pahalı olmayacak başka marka tavsiyelerinize de açığım.:cat:

SON OLARAK N85 bu fiyat farkına değer mi? yoksa LS2 den pek bir farkı yok mu?(rahatlık,buğu yapma,yüksek hızlarda ses vs vs..)

ikisini de kullanan varsa tecrübeleriyle kıyaslarsa çok iyi olur..:cat:

ls2 den mutluyum
mont olarak motomaxtan nitro n85 aldım büyük indirim söz konusu bakmanızı tavsiye ederim

ls2 delta çeneden açılır kullanıyorum,şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı,ama yüksek süratlerde içine ses alır.ama hızla işim olmaz,yolda olayım gezeyim derseniz tavsiye ederim..

N85 kullanıyorum, marka NOLAN sonuçta kalitesine güvenerek aldım. açıkcası LS2 lere hiç bakmadım bana pek güven vermiyor, içime hiç sinmediğinden alırken hiç LS2 bakmadım , Scorpion,Nitro, Lazer, AGV markalarına baktım içlerinde en pahalı olan NOLAN dı ama aldığıma memnunum özellikle baktığım modeller arasında Fullface güneş vizör lü tek kasktı.

güneş vizörü oldukça faydalı, benim gibi genelde lenste olsa gözlükte kullananlar için ideal. ayrıca tünel vs. gibi durumlarda açılması kolay olduğundan yine güneş gözlüğünden avantajlı.

kısaca kullanıyorum memnunum.
haa buarada Nolan ın 4 yıldızdan düşük kaskı yok şuan. yani güvenlik konusunda da N85 in neticeleri nette var.

eyvallah arkadaşlar..ls2 kafada da büyük duruyormuş heralde N85 i tercih edeceğim.ayrıca motomax e de bakıyorum şimdi sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar