FACEBOOK belası yardııımmmmm

ben uzun zamandır facebook hesabımı tümden silmek istiyorum(dondurmayacağım tümden sileceğim)ve tabi tüm yorumlarımın ve gönderilerimin de silinmesini istiyorum.sanki hiç facebook a KAYIT OLMAMIŞIM gibi..

şunu soracam:acaba hesabı tümden sildiğimde tüm yorum gönderivs. ne varsa hepsi silinir mi? yoksa tek tek mi silmek lazm(nasıl sileceksem tek tek) yardım edin lütfen

Tamamen silinmesi diye bir durum yok ama en sağlam yöntemi söyleyeyim: değil başkası, sen bile bilgilerine ulaşamayacaksın. Birgün arkadaş listeni sil, seni tanıyan kimse kalmasın, sonra ismini değiştir, herkeze arkadaşlık isteği göndermeye başla, tanıdık tanımadık herkeze(ekleyin diyenler başta olmak üzere) gönder, sayfalara üye ol, zaten facebook senin hesabını uygun olmayan kullanımdan kalıcı olarak silecektir.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Süper yöntemmiş acil112 :mrgreen:

hesabi kapa butonu var 15 gun falan oturum acmaz isen hersey siliniyor. test ettim calisiyor.

zaten facebook hesabını dondurunca sadece aile olarak ekledin insanların listelerinde ismine tıklanmaz halde gri bi şekilde durursun ... onun dışında paylaşımların ve yorumların kalıcı olarak donacaktır :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hakikatten bela..
İnsani sinir ve strese sokmaktan baska hiç bi halta yaramiyor.

Gönder butonuna bastım, 14 gün bekleyeceğim.
Uzun zamandır yapmak istiyordum, iyi oldu.

ben uzun zamandır facebook hesabımı tümden silmek istiyorum(dondurmayacağım tümden sileceğim)ve tabi tüm yorumlarımın ve gönderilerimin de silinmesini istiyorum.sanki hiç facebook a KAYIT OLMAMIŞIM gibi..

şunu soracam:acaba hesabı tümden sildiğimde tüm yorum gönderivs. ne varsa hepsi silinir mi? yoksa tek tek mi silmek lazm(nasıl sileceksem tek tek) yardım edin lütfen

dostum cok fazla ograsmaya gerek yok adını degıstır arkadaslarını sıl bır tanıdıgın arkadasına haber ver argo bır kelıme ıle msj at oda senı sıkayet etsın ( ama arkadasının bu olaydan haberı olsun ) sonra zaten facebook hesabın kapatılır . ama adını degıstırkı yaptıgın yorumlarda ısmın cıkmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar