Arama sonuçlarınız

1. CERRAHI

Yilin Ilk Tatli Su Motorcusu Eleme Bulusmasi. 22 Ekim 2007 Pazartesi

Arkadaşlar, Düşündük taşındık ve aramızdaki tatlı su motorcularını artık silkelemeye karar verdik :) Şaka bir yana önümüzdeki pazartesi gunu saat 20:00 de bir buluşma düşündük AYE arkadasımızla. Bize katılmak istermisiniz ? ( Bu arada yeni aklıma geldi ilk buluşma organize edişim :) Allah...
  2. CERRAHI

Küçük CERRAHI nihayet teşrif ettiler :)

İsmi insallah Hayrünnisa olacak. Manası Kadınların hayırlısı, uğurlusu demek. İnsallah ismine hürmeten Rabbim bu yavrumu vatana millete tüm insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip eder.. Şimdiden okurken icinizden gecirdiginiz o güzel dilekler için Allah razı olsun sizlerden. Darısı sizlerin...
  3. CERRAHI

Mükemmel Bir Kapışma ve Görüntüleri...

http://www.youtube.com/watch?v=AO0WFHkAg_M Gerçekten az rastlanır bir kapışma. Eminim görmüşsünüzdür ama benim gibi görmeyenler veya tekrar tekrar izlemek isteyenlere itaf ederim.. Bu arada Goruntunun ortasında giren parçanın bilgisi olan varmı ? Kim söylüyor ve parça adı nedir ?
  4. CERRAHI

Sıyırmamak için Allah’a sığının.

Sıyırmamak için Allah’a sığının. İlaç tedavisi gören insanların sayısı her geçen gün artıyor. Elbette hastalıklar karşısında insan tedavi olacak. Ancak benim bahsettiğimi ilaçlar fiziksel hastalıklar için kullanılan ilaçları değil. Ruh hastalıkları, yada psikolojik rahatsızlıklar olarak...
  5. CERRAHI

BEN BUGUN ........... (Neler yasadıysanız ve içinizi dökmek istediğiniz şeyler...)

Belki farklı birşey ama bugün yaşadıgınız ve içinizdeki seyleri yazmak istediginiz şeyleri buraya yazalım :) Gerçekten eminim her insanın gun boyunca sevinçleri hüzünleri ve endişeleri dışa vurma isteği olacaktır. Her konuda burada bizimle paylaşabilirsiniz.... Bugün berbat bir gündü :( Motoru...
  6. CERRAHI

MT UYELERI HAKKINDA DUSUNCELERINIZ (Kişiligini, Karakterini, düşüncelerini.vs.vs...)

Arkadaslar, En sevdiginiz MT üyesi veya üyeleri kimdir ? Neden ? (Aklınıza geldikçe yazdıgınızı güncelleyebilirsiniz edit ederek :wiinkk: ) Ben baslaşayım öncelikle.. 1- Boy - Sempatik,cana yakın, Şımarık haşarı çocuklar gibi :) Öğrenmeye meraklı ve Öğrendigini insanlarla paylaşmayı seven. Ama...
  7. CERRAHI

ACIL YARDIM - Hatırlayan varmı ???

Arkadaslar, Gectigimiz sonbahar yada kış sezonunda şile gezisi yapmıştık hep birlikte. Hatta şöyle aklımda kalanları söyleyeyim. Bungalovlar vardı ormanın icerisinde 7 8 tane kadar hamak falan vardı. hatta ben bi ara kestirmiştim :) Yemek konusunda da bir kucuk restoranı vardı. orman yolunun ust...
  8. CERRAHI

Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun....

Tefsirlerde bu gece ile ilgili olarak şu şekilde izahlar yer almaktadır: Vergi ödendiği zaman nasıl ki vergi borçlusuna borcundan kurtulduğunu gösteren bir belge veriliyorsa, Allah Azze ve Celle de Berat Gecesinde mü'min kullarına berat yazar. Zaten bu gecenin dört adı vardır: "Mübarek Gece"...
  9. CERRAHI

600RR için koruma takozu

Arkadaslar, 600RR için koruma takozu "frame slider" arıyorum ama kimisi grenajı delmeden takılmıyor kimisi ise cok alakasız yerlerden monte edilebiliyor. Ne önerirsiniz bu konuda ? Birde 120 - 200$ arasında fiyatları degisiyor ? Daha uyguna veren yer varmı acaba ?
  10. CERRAHI

Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

Arkadaslar, Bugune kadar yapılmadık anket kalmadı :) Motosikler modellerinden tutunda neredeyse mayo markalarına kadar :P Ben Babadan kalma Galatasaray'lı olmama ragmen Futbol ile pek işim olmaz. Yıllardır ne mac seyrederim nede ilgimi çeker. Ama bakalım MT de en fazla hangi takım duruma hakim...
  11. CERRAHI

Honda [MT] Honda 600RR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Baktımki bu model icin böyle baslık yok bir kac tane bilgi verilen yer var bu açığımızıda biz kapatalım dedik :) Bu arada fabrikasyon resimler yerine arkadaslar kendi motorlarının resimlerini koyarsa sanırım daha güzel olur. Ama yinede siz bilirsiniz siftah bende bereket allahtan :) Shot with...
  12. CERRAHI

Adamı deli ediyorlar bu dengesizler....

Bu sabah 1.köprüden gectim tam levente dogru cıkarken bir tane siyah peugeot 206 marka arkadasım. gelmiş yanıma ara gazı veriyor hadi varmısın kapısmaya diye. İçimden hadi kardesim bak dalgana diye elimle işaret ettim buyur sen yoluna devam et diye de işaret ettim. Ama bir muddet sonra bu...
  13. CERRAHI

Bir gencin tövbesi

Allahü teâlâ, peygamberi Musa aleyhisselâma hitap edip " (Ey Musa! Filân mahallede, bizim dostlarımızdan biri vefât etti. Git onun işini gör. Sen gitmezsen, bizim rahmetimiz onun işini görür) buyurdu. Hazret-i Musa, emir olunduğu mahalleye gitti. Oradakilere: -Bu gece, burada, Allahü...
  14. CERRAHI

Hayat çok kısa !!!

http://vdo.mynet.com/video/6136 Hayat bu kadar kısa işte... Heleki daha hızlı yasıyorsanız :cat:
  15. CERRAHI

Cerrahi Ve Yeni Motoru 600rr

Arkadaslar, uzun süredir özelliklerini, performansını ve bu motor hakkında genel bilgilerini ögrenmek icin cok basınızı agrıttım özür dilerim. Güzel Rabbime şükürler olsun bugun kavustum motoruma ve yaklasık 100km kadar gezdim. Güzel rabbim olmayanlarında hayallerindeki motora kavustursun...
  16. CERRAHI

Adam Denge unsuru icin yaratılmıs :)

http://www.youtube.com/v/u1FVNPDuCvM Beceremedik sanırm bir arkadasım yardım edebilirmi acaba sunu gommek icin foruma. Birde nasıl yapıldıgını söylerlerse sonrakilerinde kendimde yapabilirim :silent:
  17. CERRAHI

600RR için yardım !!!!!!

Boy, Edy ve diger SS kullanan arkadaslardan ricam eger cevrelerinde kendilerinin cok iyi bildigi temiz 2006- 2007 max 5000-10000 km lerde 600RR varsa acilen bana yardım edebilirlermi acaba ? Sahibinden.com da bir sürü var onu biliyorum ama adamların digital saatler ile oynamadıklarını bilmem...
  18. CERRAHI

Motorum gidiyor ;(

Bugun motorum için arayan birisi ile gorustum ve kısmetse pazartesi aksamı veriyorum ilk motorumu :salut: Abi şaka maka harbiden koyuyormus adama ya. Yazanlara hade len derdim. Yasamayınca anlamıyor insan. :pale: Mesajı yazarkende arkadasım yanımda kanun da bir hüzzam taksim calıyorki insanın...
  19. CERRAHI

Marka Tecrübeleri (Honda)

Bugün kozyatagında 2. el motosikletlere bakıyorum uygun fiyatta olanlar varmı diye. Derken sanırım mototal ın servisiydi dikkat etmedim oraya bir tane 600RR yanastı ve işaret ederek 1 sn beklermisin dedim. Amacım bindigi motosiklet hakkında dusuncesini sormaktı. Nedir dedim dusuncen. Sorun...
  20. CERRAHI

Mükemmel (Kesinlikle izleyin..)

Tam ekranda seyrettiginizde müthiş ayrıntıları görebiliyorsunuz.. http://www.youtube.com/watch?v=0yFDVAiFfRo

Yeni mesajlar