- Konu Yazar
Bu sabah 1.köprüden gectim tam levente dogru cıkarken bir tane siyah peugeot 206 marka arkadasım. gelmiş yanıma ara gazı veriyor hadi varmısın kapısmaya diye. İçimden hadi kardesim bak dalgana diye elimle işaret ettim buyur sen yoluna devam et diye de işaret ettim. Ama bir muddet sonra bu bırakmadı peşimi baktı uymuyorum ona üzerime kırıp beni sıkıstırmaya kalktı. Hasbin Allah ve nimel vekil cekerek sabırla ugrasmıyorum baktım en sonunda olacak gibi degil beni yolun dısına atacak sürekli uzerime sürüyor yanastım ön camına yürü ulan dallama dedim gorelim bakalım marifetini. adam actı gazı yürüdü. Oh be dedim kurtuldum en sonunda :queen:
Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda :queen:
Ya nedir bu gormemiş arkadaslardan cektigimiz. Ulan altına sahini veya külüstür birşeyi ceken camları siyaha boyatıp makasları kestirip birde icine 6 8 kadar kişi binip castık castık insanları rahatsız etmekten baska birşey bilmiyorlar.
Bir gun birisini fena halde elime alacagım ama ne zaman bilmiyorum.
r:
Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda :queen:
Ya nedir bu gormemiş arkadaslardan cektigimiz. Ulan altına sahini veya külüstür birşeyi ceken camları siyaha boyatıp makasları kestirip birde icine 6 8 kadar kişi binip castık castık insanları rahatsız etmekten baska birşey bilmiyorlar.
Bir gun birisini fena halde elime alacagım ama ne zaman bilmiyorum.