Adamı deli ediyorlar bu dengesizler....

Bu sabah 1.köprüden gectim tam levente dogru cıkarken bir tane siyah peugeot 206 marka arkadasım. gelmiş yanıma ara gazı veriyor hadi varmısın kapısmaya diye. İçimden hadi kardesim bak dalgana diye elimle işaret ettim buyur sen yoluna devam et diye de işaret ettim. Ama bir muddet sonra bu bırakmadı peşimi baktı uymuyorum ona üzerime kırıp beni sıkıstırmaya kalktı. Hasbin Allah ve nimel vekil cekerek sabırla ugrasmıyorum baktım en sonunda olacak gibi degil beni yolun dısına atacak sürekli uzerime sürüyor yanastım ön camına yürü ulan dallama dedim gorelim bakalım marifetini. adam actı gazı yürüdü. Oh be dedim kurtuldum en sonunda :queen:
Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda :queen:
Ya nedir bu gormemiş arkadaslardan cektigimiz. Ulan altına sahini veya külüstür birşeyi ceken camları siyaha boyatıp makasları kestirip birde icine 6 8 kadar kişi binip castık castık insanları rahatsız etmekten baska birşey bilmiyorlar.
Bir gun birisini fena halde elime alacagım ama ne zaman bilmiyorum. :pr:

Bence sen yine de çok fazla gaza gelme ne olur ne olmaz :) Geç bile kalmışsın, sopa istiyolar.. :cherry:

valla dolu böle dengesizler ilk önce uyarıcaksın baktın ısrar ediyor ya kaçıp gidiceksin yada bi güzel benzeticeksin

uymayın delilere iyi yapmışsın,

206 GTİ ise kanı kaynamıştır.birtanesi benim oğlana arkadan çarptı ışıklarda yarışıyorlarmış. Bu tip arabalardan uzaklaşmaya çalışmak en iyisi akıllı davranmışsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çekip gazı uzayacaktın yeni motorunlaaaa.:bounce: başlamadan bitirecektin :cat:

çekip gazı uzayacaktın yeni motorunlaaaa.:bounce: başlamadan bitirecektin :cat:

Üstadım yeni yeni alsımaya ve motorun tepkilerini ögrenmeye calısıyorum. Bu dengesizler yuzunden yanlıs birşey yapacagım Allah korusun.
Kaldiki ben sakin bir sekilde seyir etmek istesemde sanırım motorun goruntusu o cahil arkadasları gaza getiriyor ve rahat bırakmıyorlar :)
eee gülü seven dikenine katlanırmıs napalım artık yapacak bişi yok :)

ne gereksiz insanlar var aman cerrahi arkadaşım bu gibileri sizi kışkırtmasın gaza getirmesin sakın....
bu gibiler çok fazla hangi biri yola gelecek.....

hadi deyip iyice gaza getirip bırakacaktın uzasın gitsin mutlu olsun garibim...gülüp geçeceksin.

o ne ki,

ben bi gün cbr 125'le ışıklarda bekliyorum,
yanıma suzuki srad 1000 geldi, bana ara gazı verio, buna ne diceksin :silent:

+

yine bi gün transalp ile trafikteyim, çin malı modifiyeli scooter (üzerinde 2 kişi var) benle yarışmaya kalktı :pr:

gülüp geçin arkadaşlar, gerçekten çok komik çünkü

En güzelini yapmışsın arkadaşım seni soğukkanlılığından ve sabrından ötürü canı gönülden kutluyorum. Örnek bir davranış.... Sonuçta sen Kendi altındaki makinenin gücünün farkındasın ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilsin. Elalemin serserisinin macerasına alet olmaman çok akıllıca. Ayrıca herkes bilirki 600cclik makine her durumda pejo 206 yı ve muadillerini duymaz bile... Tekrar tebrik ediyorum Allah kaza bela vermesin sabrını daim etsin.

En güzelini yapmışsın arkadaşım seni soğukkanlılığından ve sabrından ötürü canı gönülden kutluyorum. Örnek bir davranış.... Sonuçta sen Kendi altındaki makinenin gücünün farkındasın ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilsin. Elalemin serserisinin macerasına alet olmaman çok akıllıca. Ayrıca herkes bilirki 600cclik makine her durumda pejo 206 yı ve muadillerini duymaz bile... Tekrar tebrik ediyorum Allah kaza bela vermesin sabrını daim etsin.

SS kullanmak demek hırcın olmak, sürekli rahatsız eden olmak, durmadan akrobatik hareketler yapan olmamalı. insanların beynine bu kazınmamalı. Ben öyle düşünüyorum en azından. Motosiklet diyince insanların aklına direk racing geliyor. race makinalar diyincede direk kazalar geliyor maalesef. bu imajı silmek zorundayız. aslında öyle olmadıgını göstermek zorundayız :wiinkk:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten yavaşlasan olmuyor bassan olmuyor, sinir bir durum
anlamak zor gerçekten

boy

@CERRAHI
Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda
Erhan, bu hatayı bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Daha motoru yeni aldın, alışma aşamasındasın. Ben bu tür adamlara hiçbir şekilde tepki vermiyorum, daha çok deliriyorlar, sonra sıkılıp çekip gidiyorlar. Kimseyle trafikte kapışma. Şöyle düşün, "altımdaki alet bir gaz açmayla onları perişan edebilecek kuvvette", bu düşünceyle mutlu ol ama gazı açma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar