Mükemmel (Kesinlikle izleyin..)

[YT]0yFDVAiFfRo[/YT]
videoyu hazırlayan eleman gerçekten iyi zaman harcamış.

paylaşım için sagol. İzlemeye değer bir video:rendeer:

İçerdigi tema ve konu motosiklet onun için.
At arabası geçseydi konu dışına açardım.

hasatayım şu recing motorun sesine ve görüntüsüne.
paylaşımın saol içimdeki duyguları uyandırdın :cat:

paylaşım icin saol dostum.eleman baya ugraşmış ya... ama ne oyun yapmışlar oyunda herşey düşünülmüş örnek oyuncu gölgesi motor dişlileri döndügü gaz acıp bırakma bune böyle sanki gercek vay be teknolojiye bak ya. Allah Allah. saolasın dostum

Olabilirdi aslında :)
Ama seyredip üzerine motor muhabbeti edileceginden burasını dusundum ilk olarak.
Mod amcalar gelir enkazı kaldırırlar birazdan :wiinkk:

CERRAHI paylasım ıcın sagol bu gectıgımız gunlerde cıkan motogp 3 yada motogp 06 adıyla anılan oyunun replayları gercekten hos bı oyun gercekcılık payı yuksek sımılasyona cok yakın oynaması keyıflı bı okadar da zor bı oyun sıstemınız ıyıyse bu vıdeodakı gıbı oyun oynayıp kayıt yapmanız ve guzel vakıt gecırmenız mumkun...

he bu arada serhata cıkısmıssın ama senın bu forum olaylarını en az onun kadar iyi bıldıgını dusunuyorum kolay gelsın...

Videolar (xx Kişi okuyor)
Motosiklet konulu videolarınız buraya ekleyebilirsiniz..

Son düzenleme:
Yok çıkışmadım sadece normal bir cevap verdim kardeşime :)
Hiç kırarmıyım güzel kardeşimi saçma sapan şeyler yüzünden.
Aklıma ilk orası geldi birazda dalgınlık diyelim burada açıldı. Mod arkadaslara iletiriz tasırlar.
Bilgilendirdigin icin tşk oyun güzele benziyor ama sanırım iyi bir ekran kartı ve ram ister :)

Aklıma ilk orası geldi birazda dalgınlık diyelim burada açıldı. Mod arkadaslara iletiriz tasırlar.
Bilgilendirdigin icin tşk oyun güzele benziyor ama sanırım iyi bir ekran kartı ve ram ister :)

CERRAHI ole cok bısı ıstemıyo ben laptopda oynadım tabı full cozunurluk oynayamıyorsun ama 1gb ram 7300 ekran kartı var ehh ıste oynanıyo :cat:

ya ben sadece Videolar bölümüne açmasının gerektigini söyledim..:cat:
Arkadaşlar Moto GP 3 gerçekten çok güzel bir oyun..:wiinkk: Bu videoyu izledikten sonra
yarın alacagım bu oyunu.. Nasıl olsa 512 MB Ekran kartım ve 1 GB DDR2 Ram'ım var.. :p hava atıyorum ya şuna bak..

he bu arada serhata cıkısmıssın ama senın bu forum olaylarını ondan daha ıyı bıldıgını dusunuyorum kolay gelsın...
ben buradan pek bişey anlamadım..
Sağol abicim.. :rendeer:

Son düzenleme:
yanlız bu efektleri motogp 3 de göremezsin.Bu oyunu(motogp 06) almak için xbox ta alman lazım:mrgreen:

ya ben sadece Videolar bölümüne açmasının gerektigini söyledim..:cat:
Arkadaşlar Moto GP 3 gerçekten çok güzel bir oyun..:wiinkk: Bu videoyu izledikten sonra
yarın alacagım bu oyunu.. Nasıl olsa 512 MB Ekran kartım ve 1 GB DDR2 Ram'ım

kankalar siz seçilmiş kişilermisiniz ya...beni güldürüyonuz pazar gecesi...:queen:

Allah kendinden başka dert vermesin abim benim.
Senin bu güleç tavrın insanlara yaklasımını alcak gonullu olmanı cok seviyorum.
Allah senden razı olsun.

Ofiste odama resmini asacak kadar repsol seven bir motorsever olarak çok beğendim. Teşekkür ederim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar