Arama sonuçlarınız

1. ARBETUS

Kürkçü Dükkanına Geri Döndüm

Merhabalar, 2006 yılında motorsuz olarak katıldığım bu foruma, uzun bir aradan sonra tekrar katılmanın mutluluğunu sizinle paylaşmak istedim. Köprünün altından bayağı sular geçmiş. Aramızdan ayrılanlar olmuş. Yeni katılanlar olmuş. 2016 yılına ait mesajlar gördüm kutumda. Cevap veremediğim...
  2. ARBETUS

2004 Model Suzuki VL800 Volusia 6900 Km'de Acil Satılık

Merhaba, Maddi ve tarz değişimi nedeniyle 2 ay önce aldığım motosikletimi satıyorum. *2004 Mdoel *Siyah Renkli *6900 Km *Highway Hawk marka Egzos, sisfarı demiri, koruma demiri, sissy barı ve çanta demiri bulunmaktadır. *OneWay Customs marka ape Hanger gidon yeni takıldı. ( Orijinal gidon...
  3. ARBETUS

Garaj Atölyemiz ve İlk Çalışmalarımız

Merhaba Sevgili MT üyeleri; (giriş yazısını bilerek uzatıyorum çünkü siz bunu okuyana kadar fotoğraflar yüklenebilsin :) ) Aziz dostum SonerKep ile hep aklımızda kendi garajımızı kendi atölyemizi kurma hayali vardı. Bunu kademe kademe hayata geçirmeye karar verdik. bundan 3 ay önce malzemeleri...
  4. ARBETUS

Kıl Payı Kurtulmak Bu Olsa Gerek

Merhaba, Uzun Zamandır konu açmıyordum. Bu güne kısmetmiş. Konuyu doğru yere açtığımı umuyorum. Fazla uzatmadan konuya gireyim. Dün akşam motorumla bizim tayfanın takıldığı tamirhaneye gittim. Genelde motorları dükkanın karşı kaldırımına park ederiz. Ben de bizim ustanın motoru ve kamyoneti...
  5. ARBETUS

Geciken Antalya - İzmir - Gebze Haydut Avı Fotoları

Merhaba Arkadaşlar, Yoğun iş temposu ve benim üşengeçliğimden dolayı 25-28 Mart tarihleri arasındaki Motor alım ve getirme sürecindeki yaptığımız ufak kaçamağın fotolarını ancak yayınlayabiliyorum. Lafı uzatmadan hikayeye başlayayım; GS500 ünü sattıktan sonra motor arayışına giren kadim...
  6. ARBETUS

Nasıl Anlatsam. Nerden Başlasam...

=== Konuyu Yanlış yere Açtığımı Son Anda Farkettim. Gereğinin Yapılması İçin Gerekli Yerlere Bilgi Vereceğim==== Merhaba Dostlar; Geçen senenin acısını çıakrtırcasına bu sene hedefim uzun yolculuklar yapmaktı. Bu hedef uğruna ilk gezimi 25-27 Mart tarihlerinde 1180 Km lik "Haydut Avı" gezisi...
  7. ARBETUS

Aranızda Altyazı Tercümesiyle Uğraşan Birisi Var mı?

Merhaba Arkadaşlar. Severek izleidğim Sons Of Anarchy dizisinin 2. sezonunun 7. bölümünden sonrasının Türkçe alt yazısı bulunmamkta. Alt yazısız izlemeyi denedim ( az buçuk İngilizce biliyoruz ya :) ) olmadı. Kendim translate programları ile çevirmeyi denedim yine olmadı. En sonunda buraya bir...
  8. ARBETUS

HD SportSter 883 ' den OldSkol Bobber Yapamadım. MCT250'den Yaptım.

Merhaba Arkadaşlar, Son zamanlarda bir bobber furyasıdır gidiyor. Aslında 1 seneden beridir araştırdığım sevdiğim kendimi bulduğum bir tarz olan bobber, gerçek anlamda Bobber henüz bana çok uzak. Ama bu süre zarfında birşeyler yapmam gerektiğini düşündüm ve Mondial MCT250 motorumu imkanım...
  9. ARBETUS

Şaka Gibi! ER 5 Aldım :)

Hiç aklımda yokken bu kışıda MCt ile geçiririmd erken bugün bir ER5 sahibi oldum. Hala şoktayım. Bu işte payı büyük olan sevgili candostum Yavuz ve bricik hayatım Elfime çok teşekkür ediyorum. Çok saçmaladım mazur görün hikayemi paylaşayım sizinle; Bundan yaklaşık 2 hafta öncesine kadar...
  10. ARBETUS

Satılık Marshall MB30 Bas Ampli 30W

Temsili resimdeki Amplimi mecburiyetten satıyorum. 6-7 Ay önce MYdukkan.com'dan almıştım. Kutusu kullanım kılavuzu yanında verilecektir. Evden taşınma haricinden hiç dışarıya çıkarmadım. Sesini sonuna kadar bile açamadım. Genel Özellikleri; *Modern/Classic switch *Modern Kanal: Ses ayarı...
  11. ARBETUS

Nacizane Bunlar da BEnim Makinamın Fotoğrafları.

26.09.2006 akşamı başlayan beraberliğimizde Karşılıklı saygı ve sevgiçerçevesinde ufak tefek kavgalarımızda olsa genel anlamda beni hiç üzmedi.1,5 yıla yakın olan birlikteliğimizde benim kahrımı ve kilomu çektiği için. BEnimle her yole geldiği için ve beni yolda bırakmadığı için sizin...
  12. ARBETUS

Opera Web Browser Kullananlar Hiç Title'a Dikkat Ettiniz mi?

Yoksa sadece bende mi böyle gözüküyor. IE browser 'da Title kısa kaldığı için burası çıkmıyor. ama Opera'da çıkıyor. Resmi küçük yüklemişim. Kusura Bakmayın. SAğlıcakla.
  13. ARBETUS

Apartman Gidon

Çaylak, Kartal gördüm ama buna koycak isim bulamadım?
  14. ARBETUS

1000 puanlık soru 426.359 Euro 2'ye nasıl bölünür?

Merhaba arkadaşlar, Bu sorunun cevabını saat 21:00' de açıklayacağım. ama tahminlerinizi çok merak ediyorum. sağlıcakla.
  15. ARBETUS

Bir Kaza Haberi Daha "Ayağım kırldı sonra görüşelim."

Haberin orijinali Kazazede arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Benim dikkatimi çeken ayrıntı şu; Neden motosikletin markasını yazma gereği duyulmuş. Madem yazılacak hiç bakılmadan mı yazılmış? Harley Davidson denilen motosiklet Mondial 250 MCT. Ama neden sadece motorun markasını yazmış...
  16. ARBETUS

Kim Koydu Bu F1 Aracını Şirketin Önüne!

Bugün Sauber BMW pilotu Robert Kubica ödül töreni için şirkete geldi. Bu araba da Nick Heidfield 'in arabasının kaportası motoru sökmüşler :queen: Kubi bir ara otomatiğe bağladı ne versen imazlıyordu. İşgüzar arkadaşlardan birisi "For Hamiline" diye imza almış. sıcak kanlı ve biraz...
  17. ARBETUS

Açmayı Düşündüğüm Cafe için Önerilerinizi Bekliyorum?

Merhaba Arkadaşlar. Bir Cafe açmayı düşünüyorum. Fakat dekorundan ismine kadar motosiklet temalı olucak. Herkesin aynı dili konuştuğu sıcak bir ortam olmasını istiyorum. öncelikle ben size neler düşündüğümü sıralayayım daha sonra varsa sizin önerileriniz seve seve dinlerim. -İsim olarak...
  18. ARBETUS

1979 Honda GL1000 GOLDWING

Bundan 10 yıl önce şimdiki sahibi üzerindeyken krank milininin kırılmasından dolayı 10 yıllık sessizliğe bürünmüş Goldwing. 10 yıl sonra sahibi onu yattığı yerden çıkarıp tek başına baştan restore etmiş. restorasyon fotoğrafları yok çünkü kendisiyle bu motor toparlandıktan sonra karşılaştım...
  19. ARBETUS

Dede Mirası Motorculuk

Dede Mirası Motorculuk(Güncel (30.03.2007) Hepimizde aşağı yukarı ortak nedenlerden dolayı başlamıştı motor sevdası. Bende bu sevda 5 yaşındayken 58 BMW R26 ya dayımın arkasında binmem ile başladMotorculuk bana dedemden kaldı. Dedem hala yaşıyor şükür. Köyde hala altında 97 Minsk 125 e var ve...
  20. ARBETUS

SORU: Egzostlar Hakkında

Merhaba arkadaşlar. geçenlerde motorumun egzostlarını incelerken iki egzost borusunun susturucuya girmeden önce aralarında bir bağlantı olduğunu farkettim. Çin işidir yine diye düşünmüştüm. daha sonra aynısını Regal Raptor da ve en son kullandığım Yamaha Virago 250 de gördüm. ylnız Viragoda bir...

Yeni mesajlar