Arama sonuçlarınız

1. ferdinandd

Aneaktarlar Goltuun Altında Galık Beni Ara

Selamlar beyler, yine ben ve saçma sapan bi şikayetim daha :bounce: _ Nice badireler atlattık, ne motosikletlerimiz geldi geçti, düşme kalkma yatma eksilen parçalar... ... sonsuz sorunları kolaylıkla aştık amaaaaaa gel gelelim bu anahtar sesi mevzusuna ilk günden beri takmış olmama rağmen...
  2. ferdinandd

Gelde Kafan Allak Bullak Olmasın :/

Arkadaşlar motosiklete Honda CB 125 ile başladım ~10.000 km. CBR 250 ile devam ettim ~ 5000km. İlk motosikletimi kuruş kaybetmeden hakkına tek gecede sattım. 2. motosikletimi ağız tadıyla kullanamadan cazip fiyat verip satmak hiç aklımda yokken aldılar :) Şimdi 2. el bi CBR 250 muhteşem mantık...
  3. ferdinandd

SATILIK - Yamaha MT-03

Beyler, arkadaşım çok severek kullandığı MT-03' ünü satma kararı aldı :pale: Nasıl kullandığını iyi bilirim, alet pırıl pırıl ve sorunsuzdur. Sezon dedikleri o ana kadar kullansa almayı düşündüğüm bir motosiklettir. Motosiklet değiştirme sancıları bir başladığında durumu hepimiz biliyoruz...
  4. ferdinandd

TÜRK Dil Bayramınızı Kutlarım.

Her laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti bireyinin Türk Dil Bayramı kutlu olsun arkadaşlar.
  5. ferdinandd

SATILIK HONDA CB

Selamlar beyler, Günden güne iyice bağlanıyoruz birbirimize, bu gidişle birlikte ölücez diye düşünerek yol yakınken ayrılma kararı aldım :mrgreen: Forumda ilan detaylarını çokkez sordum kimseden fikir çıkmayınca kendimce adil olduğunu düşündüğüm bi ilan açtım, yapacak bişey yok :) Bir ara...
  6. ferdinandd

Geleni Geçeni Korkutan Arkadaşın İnsani Yönü

Trafikteki araç sahiplerini iki gruba ayırdığımızı farzedelim, "motosiklet kullanıcıları ve diğerleri" Banamı öyle geliyor bilmiyorum ama motosiklet kullanıcılarının insani yönü, yardımseverlik içgüdüsü her zaman daha ağır basıyormuş gibi hissediyorum:silent: Gözlemlediğim kadarıyla, trafikte...
  7. ferdinandd

İndirim - Güzel fırsat !!!

Arkadaşlar, ortak yönümüz motosiklet sevdası olsa da birçoğumuzun farklı uzmanlık alanları, uğraşları, ilgi alanları... var. Uğraşlarımız,iş güç v.s arasında hakikaten ihtiyacımız olsa da araştırmaya vakit ayıramadığımız veya araştırıp birtürlü uygun fiyata bulamadığımız ürünleri burada...
  8. ferdinandd

Satmak İçin 2. El Motosiklet Almak

Selamlar arkadaşlar, merak ettiğim detayları örnekleyerek sorayım :) En ufak detayına kadar emin olan arkadaşlar bilgisini esirgemezse çok sevinirim :) Örn 1 : Mahallemde bir abimiz var, üzerine titrediği 3 aylık motosikletini 2500 liraya satışa çıkardı fakat ödeme günü gelene kadar satılamadı...
  9. ferdinandd

2013 - YBR 125 ESD

Arkadaşlar Colombia' da tanıtım reklamı dönen 2013 YBR ESD 125 Gözle görülür, ciddi bi değişim geçirmemiş ama daha bi 2011 YBR ESD ( favori ybr modelimdir :cherry: ) kasaları andırması hoşuma gitti. Bukadar sade, şık bi modeli gittikçe Hintlileştirmenin bi anlamı yoktu zaten. Umarım...
  10. ferdinandd

KGS Bakiyesini HGS'ye Aktarabilen Bir"1" Allahın Kulu Var Mı ?

Arkadaşlar bu HGS mevzusu epey tartışıldı. Hemen hemen bütün sorularımıza cevap bulabidik... Anladım ki bunların hepsi teorideymiş :/ - Ptt Hgs sitesinde, "Hgs alırken KGS kartını ver bakiyen aktarılsın" yazıyordu - Eyvallah dedim gittim, yok öyle bişey dediler ( bikaç PTT' ye soruldu!!! ). -...
  11. ferdinandd

Lastik Ebatları - " İnch / Mertik " Karmaşası ?

Arkadaşlar saatlerdir araştırıyorum fakat net bir formule ulaşamadım. Aşagıdaki fotoğraf ve çizelgeler tamamen temsilidir. __ Atıyorum benim ön lastiğim 3.50 - R18, firmayı aradığımda 110/90-18 olur diyor ve bu kelime beni deli ediyor. Detaylıca soruyorum, "buda olur" deyip başka bir ölçü...
  12. ferdinandd

Yağmurda Tehlikeli Diyenler Peki Buzda ?

Şartlar layığıyla yerine getirildiğinde motosiklet her koşulda gönül rahatlığıyla kullanılabilir düşüncemi destekler bir video buldum paylaşmak istedim :cherry:
  13. ferdinandd

Jel Depo Pedi / Motosiklete Doğru Tutunmak

Arkadaşlar bildiğimiz üzere motosiklete yakıt depomuzu dizlerimiz ile sıkıca kavrayarak tutunuyoruz. Zaman zaman ani frenlemelerde yaşadığım öne ivmelenme sorunumun ne kadar güç ile dizlerimi sıksamda önüne geçemedim. Bu tür durumlarda ve genel seyir halinde dizlerimin depoya daha sağlıklı...
  14. ferdinandd

Devletimiz Haklı Arka Çanta ( Topcase) Tehlike Sebebi !

Selamlar Arkadaşlar, Komik sebepler ile henüz muallakta olan arka "çanta/ruhsat/kişi sayısı/ön kalkabilir... ..." karmaşasına açıklık getirelim istedim :queen: Öncelikle ruhsata işlendiğinde tahmini alacağı hal :mrgreen: Arkaya çanta taktığımızda önü kalkar bu kesin, tecrubeyle sabittir...
  15. ferdinandd

Doğru Başlangıç !

DOĞRU / Başlangıç motosikleti / Ekipman Seçimi / Sürücü Kurslarının Öğretmesi Gerekenler... Bu video derlemeyi hazırlama amacım, yeni başlayan arkadaşlarımız okuyup araştırmadan önce ne sorduğunuzdan kendinizin bile doğal olarak emin olmamanız ve yanlışa sürüklenmeniz. Tecrubeli...
  16. ferdinandd

Bir Türlü Açılmayan Motor Yağı Tahliye Tapası

Selamlar arkadaşlar, Bugün motor yağı aldım, kılavuzda belirtilen gerekli her ön hazırlığı yaptım, gerekli malzemelerimi de hazırladım... Fakat yağı tahliye edeceğim tapa yı 2-2.5 saatlik uğraşım sonucu bir türlü açamadım :pr: Motosikletim ile gelen uygun anahtar ile denedim anahtarın...
  17. ferdinandd

Anlık Yakıt Göstergesi / Maksimum Yakıt Tasarrufu

Selamlar arkadaşlar, Çok derin bir araştırma yapmadım fakat merak ettiğim bir konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Örnek ile açıklayacak olursam; bir arkadaşımdan otomobilini ödünç almıştım, bana şukadar yakıt ile şukadar km gidersin gibi...
  18. ferdinandd

Yağ önerisi

Arkadaşlar motosiklet dünyasında çok yeniyim, 1000 bakımım geldi ve yağ değişimi yapılacak. Dünyaca araştırarak motosiklet alanında uzmanlaşmış AR-Ge sine güvendiğim iki adet yağ markasına indirgedim. Motosikletim Honda CB 125 E, her hususta kullanım kılavuzuna birebir uymaktan hoşlanan...

Yeni mesajlar