Devletimiz Haklı Arka Çanta ( Topcase) Tehlike Sebebi !

Selamlar Arkadaşlar,

Komik sebepler ile henüz muallakta olan arka "çanta/ruhsat/kişi sayısı/ön kalkabilir... ..." karmaşasına açıklık getirelim istedim :queen:

Öncelikle ruhsata işlendiğinde tahmini alacağı hal :mrgreen:

Arkaya çanta taktığımızda önü kalkar bu kesin, tecrubeyle sabittir :cat:

Farklı bölgelere takmayı deneyen arkadaşlarımızında başına gelmedik kalmadı :sunny:

Bu durum motosikletlere özel değil her araç için geçerli bir durum, çanta kaldırır :queen:

Peki koltuk sayısı "1" olan motosikletler ne olacak???

Şimdi oturup kara kara düşünmeyin, bikaç değerlendirme yöntemi buldum :cherry:

Tablo niyetine :thumleft:

Veya bahçe süsü olarak değerlendirilebilir motosikletlerimiz :queen:

Farklı fikirler gelirse itina ile değerlendirilir! Ama fikirlerde "projelendirilmiş olmalı" yoksa fikirde olsa cezası var duyurulur :cat:

MkD

nolcak bu çanta işi yav
saçmalık herşey tamam bi bu eksikti :santa:

Şu kişi sayısı azaltma ve önü kalkma hikayeleri aklıma geldikçe gülüyorum,

trafikte herşeyi çantadan dolayı orası burası kalmış hayal ediyorum kendi kendime gülüyorum :queen::mrgreen::mrgreen:

Biraz üstünkörü hazırlandı ama durumun özü komik zaten :queen:

MkD

Şu kişi sayısı azaltma ve önü kalkma hikayeleri aklıma geldikçe gülüyorum,

trafikte herşeyi çantadan dolayı orası burası kalmış hayal ediyorum kendi kendime gülüyorum :queen::mrgreen::mrgreen:

Biraz üstünkörü hazırlandı ama durumun özü komik zaten :queen:

hafiften psikolojiyi bozmuş gibi çanta işi :cherry:

Hmm, paranoya yaptı, bugün trafik çevirme yapıyor önümdeki 2 aracı durdurdu, bana geç dedi :mrgreen:

Dedim heralde bagaja sakladılar çantaları, şüphe çektiler :mrgreen: Önler kalkık çünkü hemen anladım ::pala::

Bendede çanta var ( büyük suç! ) + artçı var ( çanta varken artçı mı olur en büyük suç ::123434:: ) + ruhsatta işli değil + göstergenin oralara saatte yapıştırdım(10 gram :mrgreen:) o yüzden arka da kalkıyor ...

direk havada gidiyorum yani :santa:, kaç yıl yatarım içerde diye hesaplarken geç dedi, şaşırmamak eldemi :queen:

ee iki yakayı bir araya getiremeyince nereye vergi koysak diye düşünüyor terbiyesiz evlatları

güzel çalışma ve güzel yorumlar. Tebrikler güzel olmuş. Çantalı titan resmide isterim :queen:

Ben bu çanta işini anlamadım çanta her motordamı zorunlu olucak yoksa çanta olan motorlarmı ruhsata geçicek sadece ?

Top case i söküp sırt çantası kullansak onu da ruhsata işletecek miyiz, bizim de önümüz kalkar mı? :queen:

ya ben paketçiyim arkada araba bagajı gibi çanta var suana kadar istesemde önü kalkmıyor ve dengeyide bozmuyo ne alakaysa ön kalkması

Devlet haklı, geçenlerde 3 çantada yüklü iken rampadan hafif hızlı 60-70 km hızla bi sıçrayım dedim.
Füze gibi dik olarak semaya yükseldim. Adamlar haklı ön kalkıyor. Tabii genciz devlete anlatamıyoruz. Bırak da kalksın. :p

Polis beni durduruyor her zaman eve gittiğim yolda.çantadan ceza keseceğini motoru da bağlayacağını söylüyor.anlatmaya çalışıyorum. bak memur bey bu çanta buraya monteli değil anahtarla çevirince çıkıyor normal çanta oluyor diyorum.sabit değil bu diyorum. ticari amaçlı değil diyorum.hadi ceza kestin bağlamak nereden çıktı diyorum.anlatamıyorum arkadaş.ne desem anlamıyor. sonunda kan ter içinde uyanıyorum. abi şaka değil hakkaten rüyama girdi ya hu.nerden açtınız bu çanta mevzusunu.paranoyaya bağladım durumu. hadi hayırlısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar