Jel Depo Pedi / Motosiklete Doğru Tutunmak

Arkadaşlar bildiğimiz üzere motosiklete yakıt depomuzu dizlerimiz ile sıkıca kavrayarak tutunuyoruz.

Zaman zaman ani frenlemelerde yaşadığım öne ivmelenme sorunumun ne kadar güç ile dizlerimi sıksamda önüne geçemedim.

Bu tür durumlarda ve genel seyir halinde dizlerimin depoya daha sağlıklı tutunabilmesi için bazı arayışlara girdim.

Araığım deponun çizilmemesi için bi aksesuar değil !!!

Bazı modeller fabrika çıkışı bu tür detayları düşünsede genellikle yok denilebilir.

Bu işi yapan firmalar arasında iki tanesi kalitesi ve kullanıcı yorumları ile dikkatimi çekti.

1- TECHSPEC

2- STOMP GRIP

Özellikle stompgripi çok beğendim fakat internet araştırmamda ülkemizde satışının yapıldığı biyere denk gelmedim. Bulabileceğim biyer gören bilen varsa çok memnun olurum :rendeer:

tırtıklı olmasını istemeseydin damla sticker şeklinde yapabilirdim motoruna özel...

ebay...başka seçenek yok gibi...

Stomp grip buldum 130 Lira dediler, 50-60 TL gibi düşünmüştüm :pale: Techspec fiyatına ulaşamadım henüz, oda öyle bişeyse uyduruk yamalı bohça bişeye de gönlüm el vermez. Bulucaz bi yolunu ama... :silent:

Hertürlü öneri değerlidir :rendeer:

tırtıklı olmasını istemeseydin damla sticker şeklinde yapabilirdim motoruna özel...

damla sticker da iyi tutar kaydırmaz. üstüne güzel bi baskı harika olur.
tatil köyüne damla stickerdan giriş kartı yaptık, arabanın iç camına ya-
pıştı kendiliğinden ,düşmedi

Forumda yeni başlık açmadan araştırmanın faydaları. Daha önce stomp grip benzeri kullandım (eazi grip diye bir marka). Aslında memnunda kaldım ama yeni motorumda şu techspec nasıl olur diye düşünüyorum tek sorun revzilla dışında başka bir yerde bulamamış olmam. acaba tr de satan alana gören duyan varmıdır merak ettimi konuyuda güncel hale getirmiş olduk yeni konuda açmadık. :D

stompgrip şeffaf kullanıyorum e bay dan şu satıcıdan aldım (http://www.ebay.com/usr/motorcycle-works ) memnunum arkasında yazıyordu 3m in ürünü o zamanki kurdan 131 tl ye geldi kargo dahil tam hatırlamıyırum ama 20 günde geldi galiba bilginize

diğer yurtdışı sitelerinde benzer ucuz ürünler var ama ne derece etkili kullanana sormak lazım

türkiyede ise sadec bu satıcıda http://www.brnmotor.com.tr/Honda-Cbr-250R-2011-2014-Siyah-Stomp-Grip-Depo-Yani-Sticker,PR-11362.html var ama fiyatı belli 266 tl çok fark var arada

Son düzenleme:
600 rr ımada taktım stompgrip i özellikle racing oturuş şekli olan motorda bir kere kullanın bir daha vazgeçemeyeceksiniz

bende tenere için arıyorum fakat bulamıyorum. maşallah tenerenin alanı biraz büyük olduğu için bu tarzdaki küçük olanları yapıştırınca baya çirkin duruyor.

üniversal ler var dı veya kendin sağını solunu kesip uydurabildiğin modeller vardı yanlış hatırlamıyorsam yabancı sitelerden bakarsan bulabilirsin

üniversal ler var dı veya kendin sağını solunu kesip uydurabildiğin modeller vardı yanlış hatırlamıyorsam yabancı sitelerden bakarsan bulabilirsin

o kadar çok siteye baktım ki inan bulamadım. geçen 1 tenerede görmüştüm küçük olandan yapıştırmış çok çirkin duruyordu. sanki kuş gelmişde pislemiş gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar