Arama sonuçlarınız

1. Fabre

Performans Beyin Ne işe yarar?

İyi akşamlar, arkadaşlar aklıma takılan şöyle birşey var iyi güzel bizim motor 145de kesiciye giriyor. Malossi performans beyini var, bunu takınca kesici meselesi iptal oluyor bunu biliyorum. lakin bu parça sadece devirimi etkiliyor ? HP veya Tork konusundan artış veya ivmelenmede başka...
  2. Fabre

Sonunda aldık :)

Resimlerin çekimleri tamamen bana aittir.
  3. Fabre

Acil Kargo önerisi ?

Merhbalar, 2-3 gündür konuştuğum ilan sahibiyle sonunda 750 TL ye anlaştık. sahibinden.com'da dükkan üyeliği yok, kişisel düz üyelikle açılmış istanbul gönderimli bir egzoz alacağımda güvenilir midir değil midir bilmiyorum. GET diyecek arkadaşlar için %10 komisyondan 75 TL ek masraf çıkıyor bu...
  4. Fabre

Motosiklet için apartmanda kapalı garaj yapımı ?

İyi günler cümleten, Antalyada müstakil ev bulmak konusu başlı başına kasıntılı bir durum. Böyle olunca bizim gibi arkadaşlar kilit'di branday'dı alarm sistemleriydi vs gibi pratik çözümlere başvuruyor. Hayırlısıyla Runner ST yi alacağım kesinleşti. Düşünüyorumda, 130 kiloluk motor. 2 veya 3...
  5. Fabre

Runner ST için egzoz önerisi ?

Merhabalar arkadaşlar, Büyük uğraşlar sonucunda inşallah 3-5 güne ST yi alacak gibiyim. Şimdiden modlama ve egzoz konusunda fikir alışverişinde bulunayım dedim. ST için ne marka ve model egzoz önerirsiniz ? Özellikle performans konusunda motoru boğmayacak cinsten. Aklımda Leovince 4 Road ...
  6. Fabre

Gilera Runner ST 200 ?

Selamun aleyküm cümleten iyi geceler. Hazır yaz geldi fiyatlar arttı derken büyük heves ve zevklerle aldığım Dylan 150'mi sattım. Açıkcası daha önce çin malı asya ile başlayıp, 2008 ybr sonrasında 2012 ybr ve en son 2006 dylan almıştım. Ybr ESD ve Dylan gerek ekonomi gerekse performans ve...
  7. Fabre

Sivi conta belli oluyor?

S.A Ortalama 1 ay kadar once krank kolu gevsemesinden dolayi motoru acip, rektefeydi, taslatmaydi krank kolu degisimiydi vs islemler yapildi. Gece boyu surunce haliyle eve gectim. Ertesi gun aksama gittigimde usta motoru toplamis, calisir durumdaydi. Neyse rodajdi oydu buydu gecen gun yakin bir...
  8. Fabre

E Bay dan parça getirtip satan var mı ?

Ebaydan leovince 4 road egzos almak istiyorum. Ama daha önce hiç yurt dışında paypaldan alışveriş yapmadım. Hani diyorlar ya, 1000 de 1 mal gelmez, gümrüğe takılır vs. onlardan tırsmıyor değilim açıkçası. Ebaydan parça getirip satan bir arkadaş varsa bana leovince 4 road egzos getirtebilir mi...
  9. Fabre

J costa varyatöre hangi ekipman yakışır ?

İyi akşamlar arkadaşlar, dylan 150 için jcosta varyatörü sipariş ettim sabah. Ancak kayışı ve debriyajıda değiştirmeyi düşünüyorum. Forumları kurcalarken misal malossinin kayışının jcostaya tam uymadığını, performans düşüklüğü olduğu gibisinden yorumlar okudum. Acaba varyatöre uygun kayış ve...
  10. Fabre

Malossi parça satan var mı ?

İyi günler arkadaşlar, dylan 150 için komple set halinde ( varyatör , debriyaj , kayış ) bi ekipman almak istiyorum. Elinde bulunan var mı acaba ? MHR olursa daha güzel olur benim açımdan
  11. Fabre

Korlasın malossi fiyatları

Korlasla bir iki gündür yazışma içerisindeyiz. Dylan 150 için aldığım fiyatlar şöyle; "5111572 ön varyatör 156,00 € 5214724 komp. Debriyaj 145,00 € 6112788 kayış 70,00 €"...
  12. Fabre

4 Road egsoz arıyorum

Leovince 4 road dylan 150 için uyumlu egsoz arıyorum 0-2. el fark etmez temiz olsun yeter. Sadece tüp olursa daha güzel olur boğaza gerek yok
  13. Fabre

Egsoz önerebilecek ?

2006 Model Honda dylan motorsikletim bulunmakta, performans ve görüntü açısından Leovince 4 Road egsoz takacaktım ancak üretimden kaldırılmış. Grandturismo diye birşey yapmışlar youtubeden videolarını izlediğimde pek hoşuma gitmedi açıkçası. Bana birazda susturucuyu söktüğümde zevk vermeli ne...
  14. Fabre

Malossi Store ?

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere malossistore.eu adresinde online ödeme bölümü gibi bişey açılmış tam olarak anlayamadım bilen sipariş edip parça alan arkadaşlar var mı ? Yönlendirebilecek olan üstatlar var mı ? Ayrıca 150cc scooter honda dylan için polini mi malossi mi parça önerirsiniz ...
  15. Fabre

Yetenek mi bu ?

http://www.facebook.com/photo.php?v=333072610171018 Nedir sizce bu gençlerin yaptığı ? Yorumları alalım. Bazı yaratıcı arkadaşlar beni çok güldürüyor :mrgreen:
  16. Fabre

Malossi - J costa Parça nasıl getirtilir ?

Merhabalar arkadaşlar, ayak altında dolaşmalık olarak aldığım dylan 150 marka bir motosikletim bulunuyor. Performansından açıkçası memnun değilim. Motor 90 dan sonra tıkanıyor. 150 CC güçlü bir scooter için bu değer bence çok az. Buradaki servise götürdüm, performans düşüklüğünün sebebini...
  17. Fabre

Motor çizikleri ?

Selamlar arkadaşla, bugün bir arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine vitesli motor kullanmayı öğretiyordum ona. Başladık işte debriyaj arka fren ön fren vs neyse debriyajı bırak gaz ver vs kaldırdık. 2-3 defa durdu kalktı en sonunda öğrendi kendisi gitmeye başladı. Ama 3-4 turdan sonra ayağa kalkmaya...
  18. Fabre

Ybr 125 ESD Hava Filtresi Ses Çıkarmaz

Arkadaşlar bilgi amaçlı bi konu açmak istedim, özel yoldan 1-2 mesaj geldi, bilgi paylaştıkça çoğalırmış :) 2011 - 2012 model YBR 125 ESD lerde hava filtresi çıkartıldığında motorda herhangibi bir değişiklik olmaz. Ses için hava filtresini kapağıyla birlikte çıkarmanız gerekli, dış grenajı...
  19. Fabre

Gilera Runner 180 Sp - Yamaha Ybr 125 Esd Takas- Sorular?

İyi akşamlar, Elimde sahibinden.com'da "75539244 " ilan nolu ybr var. Communter tarzı vitesli motordan sıkıldım, scooter gibi rahat birşey istiyorum. Runner Dylan tercih edeceğim ancak bir arkadaşım runnerler çok fazla masraf çıkartır, krank milini çok kesiyor dedi. Bunun aslı varmıdır...
  20. Fabre

Xenon Far Yanmıyor ?

Selamun Aleyküm 2 hafta kadar önce 10.000k lık xenon far taktırmıştım motoruma. Bu sabah markete gidip geldim motorla gelince çok kirli olduğunu fark ettim. Motoru yıkadım tamemen fırça sabunlu su ile, sonra duruladım. Öğlen gibi oldu bu yıkama işlemi, okula gittim. Akşam okul çıkışı farlar...

Yeni mesajlar