Arama sonuçlarınız

1. Garip

ihtiyacı olana cbf150 lastikleri

Arkadaşlar merhaba.. ihtiyacı olana ön arka cbf150 orjinal lastiklerini gönderecem. 2500 km kullanılmış orjinal DURO lastikleri. Michelin lastik aldım fazlalık kaldı. ihtiyacı olanlar, lütfen bu konuya cevap vermeyin özelden yazın.. saygılar
  2. Garip

250'lik scooter kayış yıpranması en çok uzun yol? şehir içi?

Arkaşlar merhaba motorum SYM GTS EVO 250i 3 aylık 9.500 km de. bunun %98 i uzun yolda yapıldı. Kayışı Bazı arkadaşlar 12.000 km bakımda bazı arkadaşlar 15.000 km bakımda değiştirmem gerektiğini söylüyor. Ama tavsiyede bulunan bu arkadaşlar genelde şehir içinde km yapanlar. Ben uzun yol...
  3. Garip

Kymco G Drink 250 ( Altın Elbiseli Adam İnceleme )

Arkadaşlar Abimiz incelemiş. Yorumları alalım.. http://www.izlesene.com/video/kymco-g-dink-250/7034845
  4. Garip

Adam kask takmıyor, ekipmanlar bi yana dursun....!!!

Arkadaşlar. Bu konu çok açılmıştır elbet ama ben yine hatırlatmak istedim.. Bi yana bırakalım montu dizliği pantolonu eldiveni, ben çoğu kişiyi kasksız görüyorum..içim acıyor. diyorum motorculuk bu değil, bir düşse Allah korusun, kendi canı umrunda değil bari arkasındakileri düşünsün.. Tamam...
  5. Garip

SYM EVO 250i İle Tekirdağ-Ankara-Kütahya-Bursa-Bolu-Ankara-Tekirdağ

Arkadaşlar merhaba.. eşimle beraber SYM EVO 250i İle Tekirdağ-Ankara-Kütahya-Bursa-Bolu-Tekirdağ yaptık. 10 gün sürede 2.000 km civarı... işte kabaca rotamız öncelikle belirteyim.. eşimle gittiğim gezilerde çok resim çekemedim.. malum motordan inmesi binmesi eldiven telefon vs...
  6. Garip

SYM GTS Evo 250i *Detaylı İnceleme ( Yeni Motorum )

Merhaba Yeni motorum Sym evo 250i ile ilgili tüm bildiklerimi referans olması açısından sizlerle paylaşmak istedim Öncelikle bu 3. motorum.. ilk motorum Mondial 150 HS ( scooter ) yaklaşık 5000 km kullandım. 2 kere yolda kaldımşehir içinden hiç çıkmadım ikinci motorum Honda cbf150 yaklaşık...
  7. Garip

Cbf150 Kullanıcıları İznik'e Gitti ( Gezi Fotoları )

Selamlar arkadaşlar.. Ethemm76 ve iş arkadaşı saygıdeğer Orhan abimiz Karamürsel'den Garip1701 Tekirdağ'dan, cd0345 İstanbul'dan, S.Orhan Sakarya'dan sereye Sezai Rahmi Yıldırım Düzce'den rahmi34 Rahmi Atasoy İstanbul'dan Anlaştık hüseyin ve rahmiyi gebzede, eskirsar yol ayrımında...
  8. Garip

iphone'lar ile artcı iletişim nasıl yapabiliriz ?

Selamlar.. iphone'lara öyle bir şey yapayım ki diyorum ( program aparat vs ) artcım ile iletişim gerçekleşsin.. kolay olsun.. aynı zamanda telefon geldiğinde de kaskımı çıkarmadan da kullanabileyim ama konuşamasam da olur.. iletişim önemli. kulaklıklar la mı yapmalıyım yoksa bluetooth ile mi...
  9. Garip

satılık CBF150 Full + Givi 52 lt çantalı

Selam arkadaşlar motorumu satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-eylul-cikisli-plus-givi-52lt-cantali-aciklamayi-okuyun-126795615/detay/ dosta gidecek motordur saygılar
  10. Garip

Nic XXXL tertemiz korumalı 3-4 aylık mont

Nic XXXL tertemiz korumalı mont merhaba arkadaşlar..yeni Armode free takım aldığım için korumalı nic marka montumu satıyorum.. temmuz ayında almıştım. kışın giyilmedi yaz sezonu kullandım.. şu an boş duruyor.. satmaya karar verdim. temiz cünkü. varsa benim gibi iri ihtiyacı olan biri...
  11. Garip

Tekirdağ - Ayvalık haftasonu gezisi toplam 1000km 20-21/04/2013 (cbf150 - xmax 250)

Merhaba arkadaşlar.. ani bir karar ile hafta sonuna ayvalık yapalım dedik. ( @permatik59 sayesinde ) eşyalarımızı aldık yola çıktık.. Toplam 1000 km civarı.. Geziden daha değerli olan şey de, geziye kiminle gidildiğidir. An olur, geziden aldığın keyfi bile basar... O derece sohbet muhabbet...
  12. Garip

"iki teker şeytan işi" diyenlere...!

Merhaba motosiklet tehlikeli diyip gönlü rahat rahat 4 tekere binen ancak emniyet kemerini takmayan ve bize laf atan kişilere bu video.. dikkat ediyorum çoğu araç sürücüsü böyle.. Kaza ınında düşmeyeceksin evet ama ön camını ilk kafan kıracak haberin yok...!! Saygılarımla..
  13. Garip

CBF150 Mat kırmızı folyo & karbon fiber kaplama

Merhabalar Resim çok olduğu için kendi kullanıcı konumuza değil de ayrı bir konu açmaya karar verdim.. Bunu öncelikle belirteyim.. Karbon fiber & folyo kaplama merakı başladı bende.. önce ufak ufak başladım sonra elim alışsın diye bilgisayarımı kapladım..baya da alıştı desem yeridir...
  14. Garip

Motosikletten düşmeye ramak kala.. ( Pakistan'dan )

arkadaşlar bu nedir. Bu nedir. nasıl sinirlerim bozuldu. yahu bu show mu yaptığını sanıyor. cahil adam.. hadi onu geç, bu motosiklet sürücüsünün hiç mi dengesi bozulmuyor ? şaşıyorum... .
  15. Garip

Fuara davetiye nerden bulacağız

merhaba arkadaşlar fuara davetiye nereden bulacağız ? pazar günü gitmeyi düşünüyoruz eşimle.. varmı öyle firma davetiye verecek.. yada girişler kolay olur mu acaba.. kimya fuarına gittik ne yapacaz nasıl gireceğiz derken içeri girmeden bi baktık davetiyeler ortalıkta geziyor. bu durum farklı...
  16. Garip

alınık yan çanta

bu tarz temiz yan çanta arıyorum 545 545 1701 Ramazan satmak isteyenler arayabilir
  17. Garip

( - ) kaç dereceye kadar motosiklet kullanırsınız ? ( Videolu )

Arkadaşlar merak ediyorum. - kaç dereceye kadar motosiklet kullanırsınız ? ben +10 derece altı kullanamıyorum :( işte video.. bakın kaç derecede kullanıyor. inanamadım.. https://www.youtube.com/watch?v=Z0NQaOs189k
  18. Garip

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş' ı Kaybettik.Başımız Sağolsun

Doktorundan açıklama geldi, Namıdeğer Garip, Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş bu sabah 08:00 de vefat etmiştir. Gecemi gündüzümü onun parçaları ile geçirdim, yine onun parçaların ile geçireceğim.. Belgeseli "Garip" i izlemenizi tavsiye ederim..Orada müzik dünyasına kattıgı degerleri hayatını...
  19. Garip

15/09/2012 Kıyıköy Gezisi

merhabalar.. Hafta sonu can sıkıntısından saat 13:00 de ani kararla gezintiye çıktım.İş yerinde bi abimin çok övdüğü yollara gitmeye karar verdim.eski kırklareli istanbul yolu üzerinden saraya ordan kıyıköye geçtim..tek basıma yapılan gezilen hiç zevk almıyorum..ama havanın açık olması biraz...