Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş' ı Kaybettik.Başımız Sağolsun

Doktorundan açıklama geldi, Namıdeğer Garip, Bozkırın tezenesi Neşet Ertaş bu sabah 08:00 de vefat etmiştir.

Gecemi gündüzümü onun parçaları ile geçirdim, yine onun parçaların ile geçireceğim..

Belgeseli "Garip" i izlemenizi tavsiye ederim..Orada müzik dünyasına kattıgı degerleri hayatını izleyebilirsiniz ...(link veremiyorum,iş yerinden yasak...)

Nur içinde yat Bozkırın Tezenesi..Nur içinde yat...

Moderatör
Allah rahmet eylesin, cogu insanin degerini bilmedigi, vefatindan sonra degeri anlasilacak bir sanatciydi.

Allah rahmet eylesin. Allah ondan razı olsun bizlere bıraktığı eserler için. Haberi öğrendiğimde sınıfta duyurdum. O kim diyenler oldu. Gerçekten yazık. Böyle kaliteli insanlar popüler kültür ve onun meraklıları yüzünden unutuluyor. Gerçek sanatçıları bir bir kaybediyoruz.

Tüm Neşet Ertaş sevenlerinini başı saolsun çok değerli bir sanatcıydı kendisi allah rahmet eylesin ..

Devlet sanatçılığı ünvanına balıklama atlamayıp "halkın sanatçısı olmak daha güzel" diyen ender değerlerimizdendi. Allah rahmet eylesin.

F54

allah nur içinde yatırsın
orhan gencebay ile bi programda düetini izlemiştim hiç unutmam saz ı nı bülbül gibi öttürürdü

Süper Moderatör (BBRR)
Aşık Veysel Şatıroğlu, Kazancı Bedih gibi bir ustayı kaybettik. Derlediği, bestelediği bir çok eserle THM ne büyük katkıları olan büyük üstad. Her büyük ozan gibi seni de kalbimize gömüyoruz.

[yt]gXtOsC7KEJc[/yt]

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah gani gani rahmet eylesin.

Çok büyük bir ustadır kendisi.
Çocukluğumdan kulaklarımdadır türküleri. 3-4 yaşlarındayken annemin ev işleri ile uğraşırken açtığı siyah analog radyodan türkülerini dinlerdim =/
Nur içinde yat Neşet Abi.
Allah taksiratını affetsin
[yt]l7GtpA5TrKw[/yt]

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Su sazi bana sevdiren adamdir.
Yillarca ugrasip,ugrasip asla onun gibi calamamak gibi kahredici bir psikolojinin mimaridir.
Kirsehir'de katildigim bir dugunde arkadasimla birlikte saz caldiktan sonra onun da orada oldugunu gorunce,gidip elini opmus,nasil begendin mi ustat diye sormustuk.
Yuzunu eksitip,ikinizden de bir pok olmaz demisti.
Hakli cikti.
Ikimizden de bir pok olmadi.
Hala teker yuvar vuruyorum sazin tellerine.
Allah rahmet eylesin.
Bir hos seda birakti gitti bu dunyaya.

Çok üzüldüm, büyük ustayı kaybettik...
Mekanı cennet olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin.
Büyük kayıp milletimiz için...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
onun türküleri ile büyüdük
Allah rahmet eylesin...:pale: :salut:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yeni nesil rap'di rock'dı koptu gitti ortalık popcu rock'cı naylon sanatcılara kaldı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar