"iki teker şeytan işi" diyenlere...!

Merhaba

motosiklet tehlikeli diyip gönlü rahat rahat 4 tekere binen ancak emniyet kemerini takmayan ve bize laf atan kişilere bu video.. dikkat ediyorum çoğu araç sürücüsü böyle..

Kaza ınında düşmeyeceksin evet ama ön camını ilk kafan kıracak haberin yok...!!

Saygılarımla..

Tekerlek sayısı ile şeytanın alakası yok. Daha bu akşam andavalın biri ana caddeye yolu kontrol etmeden çıkıp arka tekerimi yanımda görmeme sebep oldu. Birde üstüne kaçıyor, yakalayıp içimi döktüm ama şerefsize. Parasını veren herkese ehliyet verirsen, 30 senelik ehliyetin geçerliliği olursa herşey olur.

Türkiyede delikanlı adam emniyet kemeri takmaz.

8431294847_d1039c1f4b_z.jpg

Bunlar her zaman uçuyor zaten, Rusyada bu işin sonu yok. Bizde ayda bir kez olan kazalar onlarda her gün var. Adamlar içip içip sokağa çıkıyor.
Bizde fazla alkol yok ama şöyle güzel bir söz var. her duyduğumda kahkahalar atıyorum. Suçu bir türlü kabullenemiyoruz arkadaş
- Beyfendi emniyet kemerini neden takmadınız ?
- Normal günde takıyorum.
- Bugün normal bir gün değil mi ?
- Evet, haklısın. takıyorum. Sen de bana cezayı tak. Aklım başıma gelsin :p

o değil de 20. saniyeye kadar radyoda mustafa sandal çalıyor zannedip kaza türkiyede oluyor sandım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki teker şeytan işi diyenler
Hadi bunu açıklayın

rRZQZa.png

takarsa da ötmesin diye totosunun altından takar
ben doğan kullanıp emniyet kemeri takıyorum ne tuhaf sürücüyüm :)

Çok yanlış. Şimdi önce geniş jant ve lastik alıp bunu arabaya takın. Sonra farları söküp mavi far taktırın. Tofaş logosunu söküp yerine lamborgini, porsche veya bentley logosu taktırın. Ve en önemlisi egzoz. Böyle bas bas bağıran, kulağa hoş gelmeyen gürültülü bir egzoz taktırın. Ve asla emniyet kemeri takmayın. Önünüze gelen her yolda da lastik yakmayı unutmayın :D. Ahahaha. Hocam sen çok zor bulunan bilinçli tofaş sürücüsüymüşsün. Yukarda dediklerimi yapan tofaşlar kafa tutuyomu sana? Merak ettim bak. Cevaplarsan sevinirim :D

adamın kafası kayadan mübarek,ön camı parçaladı hala kapıyı açıp arabadan inmeye çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar