Arama sonuçlarınız

1. ShowDown

Misafirler gelin tanışalım :)

Şu an Sitemizde 95 Kayıtlı ve 543 Misafir üye bulunmaktadır. öyle uzaktan bakmakla olmaz arkadaşlar gelin siz de katılın:cat: siz de sohbetlere katılın bilginizle alakası yok:cat:
  2. ShowDown

Merhabalar ben de kendimi tanıtayım...

Tamam biraz geç oldu kabul ediyorum:queen::queen: İlk foruma girdiğimde bi yazıları okumuştum öyle pek gezmedim direk atladım araya sağolsun kimse de hor görmedi ama kendimi tanıtmayı unuttuğumu şimdi hatırladım.:queen: 15 Mart 1991 doğumluyum boy 1.73 kilo 59 race tipi motorları seviyorum boş...
  3. ShowDown

Ninja 250R 2008 yeni reklam filmi...

bjouf0Zfnao her gün yenisi çıktı mı diye baktığım için çıktığı gün veriyom size:queen::bounce:
  4. ShowDown

Motosikletleri gerçekten sıkıştırıyorlar mı?

Merhaba arkadaşlar şimdi mayıs ayında motor almayı düşünüyodum ama annem geldi bi konuştu benle dedi ki ben söz verdim sana ama motosikletleri çok sıkıştırıyolar trafikte bi de rüyasında görmüş benim kaza yaptığımı (ki daha motor yok):)i ama seçim sana kalmış dedi neyse lafı uzatmıyım siz hep...
  5. ShowDown

Stajer uygulamasının kesin olduğundan emin misiniz?

selamlar arkadaşlar bu yazıyı ilk okuduğumda hayal kırıklığına uğradım çünkü 17 yaşında ömür boyu değiştirmeden bi motosiklet alacaktım yanlız 125 cc ye 2 yıl binmen çok da işime gelmedi neyse ben de araştırmaya koyuldum google da bayağı aradım yanlız hiçbir resmi sitede böyle bi yazı...
  6. ShowDown

Kaskolar motor ömrünü kapsar mı?

Merhaba günaydın arkadaşlar, Gelişim arkadaşımızın dediği gibi nisanda bi yasa çıkacakmış önce en fazla 125cc motora binebilecekmişin bu yüzden benim hayallerim suya düştü ama aklıma bişey geldi eğer kasko motorun ömrü bittiğinde kapsıyorsa 2 zamanlı bi motor gayet cazip olabilir konu ehli...
  7. ShowDown

tekerbüyütme ninja 250R hakkında

merhaba arkadaşlar yine ben... burda gördüğünüz gibi bu motorun arka lastiği amma bi ince bunu genişletme imkanımız olur mu aldıktan sonra?
  8. ShowDown

Önemli bakın ninja 250r!

bi videoda gözüme çarptı bu 250r de oturacak yer yoktu ben de bundan alacağım için direk panikledim resimlere baktım yani resmen bana inat yapmışlar bakın bunda var neyse bi de öbürüne baktım şimdi bu modelde arka koltulk var mı yok mu kurt düştü içime :pr:
  9. ShowDown

Zeus kask

merhaba arkadaşlar bugün baya bi kaskları inceledim genelde 200ytl civarı olanların visörleri buğu önleyici değil bu da çok saçma geliyo bana buğu tutmayan bir vizör yerine bir buzlu cam koymak aynı şey sayılır neyse zeus kask şu modelinde http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel%2c60...
  10. ShowDown

ilk motorlu araç kaçırma operasyonu başarıyla tamamlandı!

evet arkadaşlar eve daha yeni geldim babamın bi tosbağa vardı arabadan bişey almaya inmiştim anahtarı çalmaya gerek kalmadı yani... neyse daha önceden hiç araba kullanmışlığım yoktu. böyle arabayı birinci viteste çalıştırdım yanlışlıkla sonradan fark ettim:cherry: arkadaşı aradım dedim bu...
  11. ShowDown

kawasaki ninja 250r mi hyo gt250r mi

arkadaşlar 2008 de alcam motoru o zaman kawasaki de gelmiş olur şu an pariste 3500$ a satılmaya başladı bura parası 6300 falan ediyo biraz da vergi girer işte hyosungla eşit gibi sayılır fiyatı yanlız motorun gücü belli deil aradım bulamadım torku var özellikleri bunlar bi yardımcı olun...
  12. ShowDown

hyo gt250r

öncelikle ilk bu mesaja bakacak kişilere iyi akşamlar ilk motorumu alacağım kafama hyo yattı fakat fazla bi deneyimim olmadığı için sıfır ile 2. el arasında kaldım sahibinden.com a baktım 2. el ile sıfır arasında dağlar var şimdi benim şüphem ben bu motoru alınca yetinebilir miyim yani baya uzun...
  13. ShowDown

Cbr 600f mi yzf r6 mı yoksa başka bir ss mi?

2 motorda 600cc ama yamaha daha güçlü sormak istediğim 1-)bu motorları 10000 ytl ye bulabilir miyim 2-)bazı siteleri gezdim mesela 30000 km yapmış bi motor ne kadar eskir ve değeri ne kadar düşer? 3-)bana önerebileceğiniz güzel görünüşlü 600cc daha iyi bir motor var mı? şimdiden teşekkürler
  14. ShowDown

sıfır gt250r mi 2. el gt650 r mi_

merhaba arkadaşlar şimdi bu iki motor arasında kararsız kaldım kararsız kalmamın nedeni 10000 küsür km yi geçmiş motorları 4500 km diyerek satıyolar veya parçalarını söküyolarlar vs. şimdi 2006 model gt650r 9.000 ytl 2007 model sıfır gt250r 8,950 ytl siz olsanız hangisini alırdınız?
  15. ShowDown

Yeni motor alcam bi yardım eder misiniz?

Merhaba öncelikle ilk motorumu alacağım cc falan nedir anlamam valla :cherry: ama neyse siz bana yardım edersiniz benim istediğim motor 7 milyar civarında olcak ve superbike tipi olcak mesela hyosung gt 250 r hoşuma gitti http://www.hyosung.com.tr/img/urunler/5.jpg buna benzer motor...