Arama sonuçlarınız

1. Levent

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

hayırlı olsun, 20 yılda bir değişiklik iyidir.
  2. Levent

Bws 100 benzin akıtma sorunu..

Nereden akıttığına bakmak lazim. Motosikleti temizle, depoyu doldur, yan ayağa al ve izle. Akitabileceği çokça yerde yok, ya depoda bir nane var, ya karbüratorde, ya da benzin hortumlarında. Zaten basit bir düzenek depodan bir hortum ile karbüratöre geliyor, oradan da motora.. Genelde bu tip...
  3. Levent

İhtiyacı olana ücretsiz bot (Kötü durumda)

Herkese Selam. Çöpe atmak istemediğim bir botum var. Yıllarca kullandım, oldukça da yıprandı. 42 Numara. 2 problemi var, ikiside cok ciddi şeyler değil, tamir edildikten sonra, sadece kozmetik olarak hırpalanmış bir bot olarak kullanılabilir. Yaptırıldıktan sonra spor ayakkabı ile...
  4. Levent

Satılık - Dainese Eldiven - Goretex Bot - Yarış Botu (Güncellendi)

Güncellendi 3-4 Parça ürün kaldı. aktif. Arkadaşlar elimde satabileceğim bazı ekipmanlarım var. İhtiyacı olan var ise iletişime geçebilir. Ürünler istanbul'da elden teslim edilebilecek durumdalar. 4- Dainese Fulcrum C2 Gore Tex Motosiklet Botu 42 Numara Maks 2-3 kez kullanıldı. 0...
  5. Levent

Yurt Dışı Turunda Başıma Gelen Talihsiz Olay

Bu işl biraz kişisel bir konu abi.. Ben yıllarca GS Adv. kullandım, sonra XR' ve Multi de bindim, karakterler başka, Goldwing'e bindim başka bir şey, k1300 'e bindim başka bir şey.. Hepsinin kendi içinde onlarca artı ve eksisi var ama; İçlerinde genel olarak hepsinden bir şeyler barındıran...
  6. Levent

Yurt Dışı Turunda Başıma Gelen Talihsiz Olay

Motosiklet ile Yunanistan bayram tatili dönüşüm nasıl işkenceye dönüştü sizlere bunu anlatmak istiyorum... Okumayı sevenler çayını kahvesini alsın.. - Sene 2016 - Kurban bayramı tatili için kız arkadaşımla birlikte Yunanistan yapalım dedik. Her şey güzel başladık turumuza. Sınırı geçtik...
  7. Levent

Forum üyemiz Ferhat Zengi’yi (Sokollu) Kaybettik.

2014 Yılında forumumuza üye olan, efendi kisiligi, sakin mizaci ve yardimseverligi ile tanidigimiz, pek cok birlikte surus gerceklestirdigimiz degerli arkadasimiz Ferhat Zengi, Pazartesi gunu sile yolunda gecirmis oldugu trafik kazasi neticesinde aramizdan ayrilmistir.. Allah mekanini cennet...
  8. Levent

29 EYLÜL PAZAR - Kahvaltı ve Sürüş Organizasyonu ==29/09/2019==

29 EYLÜL PAZAR - Motosiklet.net Kahvaltı ve Sürüş Organizasyonu Bu sene aktivite yapmadık, madem talep var, o halde 29 Eylül Pazar Günü hava durumu kelek yapmaz ise, " Kahvaltı ve Sürüş Aktivitesi" Planlıyoruz. Diğer konuya da yazdım, Ahkam kesip de gelmemezlik olur ise, finalde tek...
  9. Levent

Motosiklet Muayene Hk.

Arkadaslar selam. 650F'in muayenesi bitmiş, o kadar kullanmıyoruz ki, 7300 km'de muayene gelmiş durumda. Neyse konunun özüne gelelim. Alette açık egzoz mevcut, ve bunu sökmeden muayene yaptırmamız mümkün mü ? Son zamanlarda bu konu hk. fikri olan çözüm bulan, eden birileri var mıdır? Nasıl...
  10. Levent

Anket Sonrası, Yeni Motosikletim. Hayırlara Vesile Olsun inşallah.

Herkese Selam tekrar..:bestmt: 20 gun once ne alsak ne yapsak diye bir anket yapmıştım, 130 kişinin oylaması ile sonuçlanan ve kendi adıma içinden çıkamadığım yeni motosiklet ne olmalı sorunsalı idi konu... Uzun süre geçmediğinden pek çoğunuz hatırlayacaktır. Nitekim anket sonuçları da...
  11. Levent

MultiStrada 1200 mü? S1000XR mi GS 1200 Adv. mi ? Sonuçlandı !

Herkese selam, 3 Aşağı 5 yukarı bir çoğunuz beni tanıyorsunuzdur. Bu güne kadar Allah'a şükür pek çok motosikletim oldu, ve hepsi de güçlü kuvvetli aletler idi, buraya kadar bir problem yok. 2019 Temmuz son haftası ile Ağustos'un ilk yarısı arasında yaklaşık 20-21 günlük bir tur programı var...
  12. Levent

Satılık GIVI TE4100 Yan Çanta Taşıyıcı Demir KAWASAKI Z1000SX uyumlu.

Motor satıldığı için fazlalıktır. İlan linki
  13. Levent

Satılık Versys 1000 Zincir Dişli Seti

Kawasaki - KLZ 1000 - Versys - Zincir Dişli Seti 2012 - 2017- Zincir dişliyi değiştirmeden motor satıldığı için fazlalıktır. İlan linki
  14. Levent

ARACIN KİLOMETRESİNİ DÜŞÜRÜP SATAN İÇİN HAPİS CEZASI VERİLDİ...

ARACININ KİLOMETRESİNİ DÜŞÜRÜP SATTI VE.. Adana'da satın aldığı aracın kilometresini düşürüp fiyatını arttırarak sattığı iddiasıyla yargılanan sanık ile vekalet verdiği kardeşi ve arkadaşına "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 2 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Adana 3. Ağır Ceza...
  15. Levent

Avrasya tuneli gecis ucretine zammm!!

Avrasya Tüneli'nin yeni geçiş ücreti belli oldu. Son dakika haberine göre bu geceden itibaren tek yön geçiş ücreti otomobiller için 16,60 TL'den 21 TL'ye, minibüsler için ise 24,90 TL'den 31,50 TL'ye yükseltildi. 20 Aralık 2016’da açılan Avrasya Tüneli, İstanbul’un iki yakasını deniz altından...
  16. Levent

Bilgin Öztürk (bilginozi) Ölüm Yıldönümü.

Sevgili Arkadaşlar; Bu gün 7 Aralık 2017 rahmetli arkadaşımızın Bilgin Öztürk'ün (bilginozi) 2. ölüm yıldönümü. Tam 2 sene önce bu gün, Bursa'dan - İstanbul'a iş görüşmesi için gelirken, feribottan indikten kısa süre sonra yaşanan kötü bir kazada kendisini kaybetmiştik. Bu gün aklıma geldi...
  17. Levent

Yeni Motosikletim Kawasaki Z 1000 SX

Herkese selam, Carsamba gunu Versys 1000'i yeni sahibine ugurladik,hayirli ugurlu olsun.. Versys cok guzel makine, pek cok guzel zamanlarim oldu uzerinde, umarim yeni sahibinin de guzel kazasiz belasiz gunleri olur.. Akabinde bugun itibari ile yeni motosikletimi almis bulunuyorum.. Yine...
  18. Levent

İspanya / Sevilla gezi notlarım

Herkese selam, Uzun zamandır paylaşmayı düşündüğüm fakat bir türlü zaman ayırıp paylaşamadığım İspanya / Sevilla seyahatimdeki gezi notlarımı fırsat buldukça güncelleyerek, sonunda paylaşıyorum. Çok uzun uzadıya bir konu olmayacak ama, gittiğim bazı motosiklet mağazalarından çektiğim...
  19. Levent

FC-Moto ve Motoin 'e gidiyoruz!

Arkadaslar selam, 2 arkadas 28 - 30 Nisan tarihlerinde Sadece ekipman almak için Köln'e gidiyoruz. Konuyu sizinle paylaşıyor olmama gelecek olursak; Bu turistik bir seyahat olmadığından amacımız çok açık, masraflarımızı minimum'a indirmek, aynı zamanda Fc-Moto ve Motoin'den alışveriş yapmak...
  20. Levent

::Kar Kış Kıyamet ve Motosiklet::

Evet sevgili arkadaşlar kar kış kıyamet durumlarındayız. Bu durumda bir çok insan arabasını bile çıkartamazken bu gün çağlayanda bir YBR'li arkadaş (Kurye değil) insanlar yürüyemez iken ters yönden ilerlemeye çalışmak sureti ile motosikleti ile e5 'e bağlanma çabasındaydı. Merak ettiğim konu...