Bilgin Öztürk (bilginozi) Ölüm Yıldönümü.

Sevgili Arkadaşlar;

Bu gün 7 Aralık 2017 rahmetli arkadaşımızın Bilgin Öztürk'ün (bilginozi) 2. ölüm yıldönümü. Tam 2 sene önce bu gün, Bursa'dan - İstanbul'a iş görüşmesi için gelirken, feribottan indikten kısa süre sonra yaşanan kötü bir kazada kendisini kaybetmiştik.

Bu gün aklıma geldi, ve ölüm yıldönümünde kendisini anmak istedim, oda unutulmamayı ve arkasından bir dua edilmesini isterdi. Allah mekanını cennet eylesin, geride bıraktıklarına da sabırlar versin, motosiklet üzerinde yaşayan tüm arkadaşlarımızı da bu ve benzeri kazalardan korusun.

Siz de bir duanızı eksik etmeyin.

Sağlıcakla..

Bilgin Öztürk'ü kaybettik.

Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun... Tüm motor kullanan arkadaşları Allah kaza ve beladan korusun.

Allah rahmet eylesin. Hiç tanışmamış olsak da yakın arkadaşını kaybetmiş gibi oluyor insan.

Yeni aldığı 600rr ile yaptığı acemi kazaları ile hafızamda kaldı. Cesurca, o acemi kaza videolarını bu forumda paylaşır yaptığı hataları dile getirirdi. Bilgisini paylaşmaktan kaçmazdı. Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin , motorcu arkadaşları da Allah kaza beladan uzak eylesin

Bu kazayla ilgili abisi veya bir yakini video oldugunu belirtmisti kazanin videosunu. Fakat o video hic ortaya cikmadi.

Kazayı yaptığı yerden sıklıkla geçiyorum yol hafif viraj çıkışından sonra 2 şeritten tek şerite girdiği andan itibaren yolun ortasında bariyer başlıyor. 2 araç bu kısıma hızlı ve yan yana geldiklerinde kaçınılmaz bariyerle yüzleşmek.
Rahmetli Bilginozi bildiğim kadarıyla biraz hızlıydı ve sağında otobüs varken bu noktaya ulaştı.
Şuan hala bu yol bu şekilde ve önlem alacak herhangi bir kurum kuruluş yok.
LÜTFEN ESKİHİSAR FERİBOTTAN İNDİKTEN SONRA BU NOKTAYA GELMEDEN SAĞ ŞERİTTE YERİNİZİ ALMIŞ VE HIZINIZI DÜŞÜRMÜŞ OLUN.
Allah rahmet etsin tekrar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgin kardeşimizi forumda uzaktan takip ederdim.

temiz bir arkadaş,iyi bir insan olduğu çok belliydi.

Abisinin gönderdiği mesajı okuduğum da ise.. sanırım biraz ağlamış olabilirim.

Mekanın cennet olsun Bilgin.

Rahmetliyi motoruna ABS takmasından ve ilk motor olarak yüksek cc motor ile başlama inadından dolayı hatırlıyorum. Ve de aynı tür kazayı birden fazla yapıp ders çıkarmamasından :( İlgili konuyu bir gece yarısı sonunu bilmeden okumuştum. Ve onlarca sayfa sonrası aranızdan birinin onu kaybettik yazmış olduğunu gördüğümde içimde tarifini şimdi yapamayacağım bi acı hissetmiştim. Çok samimi bulmuştum kendisini, sanki tanıyor gibi olmuştum. Resmen biyografi tadındaydı konusu :( Allah rahmet eylesin, bi kez daha yaram deşildi, üzüldüm :(

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Bazı şeyleri tekrar konuşmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar