Arama sonuçlarınız

1. okan_style

[istanbul-mt] burhan felekde senlık var :) 30 mayıs cumartesı :)

Evet arkadaslar burhan felekde senlık var bıldıgınız uzere ben zıhınsel engellı cocuklarla ve dar gelirli ailelerın cocuklarıyla olusan bır projede basketbol antrenorlugu yapıyorum bu proje kapsamını TURKIYE MILLI OLIMPIYAT KOMITESI sporsorlar aracılıgıyla yurutuyor ve her sezon sonu burhan...
  2. okan_style

kemalcolak yenı motor aldı hınzır sey :)

evet arkadaslar caddebostan motorlarını yenılemeye devam edıyor bu aralar bıtı kanlanan kemalde tayfaya uyup hyosung gt 250 comet aldı artık oda sarı cıvcıvıyle aramızda hayırlı olsun kemal abı kazasız surusler ama ıslatılmaktan kurtulamassın sana solıyım :) kazasız belasız bınmen dılegıyle...
  3. okan_style

hyosung gt 250 r motosiklet beynı arıyorum

arkadaslar hyosung 250r beynı arıyorum elinde olan varsa pert motordan yada bı sekilde ulasabılcegım bı yer varsa tanıdık falan bana ulasırsa burdan yada ozelden yada can_cevik87 hotmail.com bulabılırsem seviinicem parayı elinde olan arkadaslar bana ulastıktan sonra konusalım sımdıden...
  4. okan_style

yanlız_kurt salih abi kaza yaptı durumu ıyı

arkadaslar bugun caddebostan sahılde otururken aldıgımız haberle solugu gostepe ssk hastanesı acilinde aldık salih abi gene bilincsiz bır surucu hatasıyla e5de kaza yapmıs.... :salut: baska bır kazaya bakan araba bırden onune kırınca motoruyla kurtulmak ısterken kaza yapan salıh abinin durumu...
  5. okan_style

dunya engelliler günü kutlu olsun

Yurdumuzda engelli sayısı sizce nekadar.... İnanın sayamıycagımız kadar cok zihinsel engelliler , bedensel engelliler , işitsel görsel engelliler.... İşte 3 aralık onların günü senede sadece bir gun tek bir gun hatırlanmayı bekliyorlar ama inanın hergun hatırlanmaya ihtiyacları var...
  6. okan_style

bir bu eksikti İETT'ye kırmızı ısık kuralı kalkıyor

babam sabah sabah uyandıgımda sölemiştide inanmadım aynısını haberlerde sölemişler otobuslere yakın zamanda kırmızı ısıkda durma kuralı kalkıyor allah yardımcımız olsun internete gelen haberde böle :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: (alıntıdır) İETT otobüslerine kırmızı ışık yanmayacak 12.08.2008...
  7. okan_style

ikinci kazamıda yaptım :(

abiler ablalar dostlar ikinci kazamıda yapıp rutbe atladım :( mınıbus yolunda u donusu yapılmayan yerden araba fırladı u donusu yaptı bende frene bastım ama gec oldu bıraz motoru attım kendimde yuvarlandım arabanın arka jantına patladım motorda bişi yok sag sınyalle aynam kırıldı bide gaz...
  8. okan_style

basımdan gecen en ilginc olay :)

bugun gene caddebostan sahıle indim ordan antremana gidicektim oturdum yarım saat sonra 6 tane yunus ve 4 tane atvli polıs ekibi onlerinde kameramanla geldiler ve dızıldıler 15 dkk sonra yanıma gelen polıs memuru pm : mrb ben komıser .... .... ben: mrb buyrun pm: motorlarımızın tanıtım filmini...
  9. okan_style

böle bi ceza kesilirmi ayıp ama yaa

dostlar bostancıda oturuyorum bu shell benzincisini bilirsiniz mınıbus yolunda gencenlerde ordan yukarı cıkarken ikinci ısıklarda durdum cok sanıye var dige kaskımı cıkarıp depoya koydum terimi silip biraz nefes alıyodum sevgili polıs memuru taaaaaaaaaaaaaaaaaa diger ısıklarda hiç üşenmeden...
  10. okan_style

caddebostan burger yada natılus mekan arayısı

evet arkadaslar artık bilmeyenınız yoktur caddebostan topıgını şimdi malum kış geldi ama biz orda öle bi aile oldukki kopmak istemedigimiz için bulusmalarımız devam edicek ayrıca bir cok uye orda birbirini tanıdı ve inanın cok guzel dostluklar kuruldu şimdi iki tane secenek var ya caddebostanı...
  11. okan_style

kış için yapılan hazırlıklar neler birbirimize nasıl yardım edebiliriz

arkadaslar dostlar kıs geldi cattı yavas yavas hava soguyor ve motorlar artık caddelerden yavasca yuvalarına cekiliyor hiç binmemek olmaz tabıkı bınıcez kar kıs dınlemeyiz ama bu derin kıs uykusunda motora neler yapılmalı uzun yatmalar bizi bekliyor akü kutup baslarını cıkarmak falan gibi...
  12. okan_style

hyosung gt 250 r

dostlar hyo arıyorum senesi önemli degil kazasız temiz bakımlı olsun yeter 4500 nakıt para 1 milyar kredi kartında ve bunlarla beraber çok temiz motti marka 250 cc bi chopperım var ilgilenenlar olursa haberleselim 4500 nakıt ustu kredi kartı ve motor veriyorum saygılar :rendeer: :rendeer:
  13. okan_style

satılık chooper çin malı cok temiz

pazarlık payı vardır eger bu sitedenseniz :cat: http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_chopper_keyfi_WQQaXQQ10083025WQQpXQQdisplayitem&keyword=motti
  14. okan_style

250cc chopper motti marka motor

dostlar kaza haberini okuyup sakın yanlıs anlasılmasın ama motorumdan sogudum baska motor alıcam motorumda hiç bir eksik yoktur caddebostandan bilenler bilir motoru cok temiz kullanılmıstır bi tek bugun talihsiz bir kaza atlattım ama ondada on panel komple deişti motorunda hala bi sorun yok...
  15. okan_style

kaza yaptım vuran kactı

nası olmus bizim insanımız nasıl bilmiyorum ama bostancı minıbus yolunda saat10 sıralarında ilerliyodum hız 40 km ısıklardan gectim en soldaki surucu en sagdakı park yerine ani fren ve sinyalsiz olarak girmek istedi ve onume kırdı sanıylelik bi olayla onumdeydi on arka sıktım ama ne fayda once...
  16. okan_style

ehliyetim var artıkkk :)

dostlara selam olsun artık benimde ehliyetim var :) evren abiye teşekkuru bir borc bilirim sonunda aldım caddebostan sahil tayfası bilir nası garip garip dolastıgımı ne gezilere gidiyodum ne uzun yola artık aldım sonunda herkese tavsiye ederim ustumden acayip bir yuk kalktı herkese tavsiye...
  17. okan_style

euro 2008 Turkıye mac yorumları haydi Turkıye

motor dostları bu baslıkda Turkıyemizi yanlız bırakmıyalım mac oncesi sonrası yorumları burda toplıyalım gorusler dusunceler kalplerimiz milli takımımızla macları ortak izlemeyi hatta grupdan cıkarsak motor severlerle bayraklarımızla tura cıkmayı oneriyorum bence bugun portekize gereken dersi...

Yeni mesajlar