Arama sonuçlarınız

1. Makine

Adana Ç.M.S.K Papazın Bahçesi - Çamlıyayla - Tarsus Gezisi

Merhaba Adana Ç.M.S.K olarak Papazın Bahçesi - Çamlıyayla - Tarsus Gezisi yapalım dedik. Fazla bir katılım olmadı bu hafta çünkü birçok kişinin işi vs vardı. Neticede ben dahil 6 motor yola koyulduk. Asıl amacımız papazın bahçesine gitmekti ama yolun stablize olması ve yağmur un çiselemesi bizi...
  2. Makine

23 Nisan Adana Ç.M.S.K. Karaisalı - Eğner - Adana Gezisi

Merhaba Her haftasonu olduğu gibi bu haftasonuda kulüp olarak bir etkinlik yapalım dedik. Duyurulara yazdığım Zorkun yaylası gezisi başka bir etkinik yüzünden iptal olmuştu. O etkinlikte sabah erken bir haberle iptal olduğu öğrenilince neticede başka bir rota kararlaştırıldı ve Karaisalı...
  3. Makine

23.Nisan.2006 Adana - Zorkun Yaylası Gezisi

Merhaba DİKKAT: Arkadaşlar Pazar günü yapacağımız gezi, kulüp üyelerinin tamamının katılması gereken bir spor organizasyonu sebebiyle ani olarak iptal edilmiştir. Gezi yerine tüm üyelerimiz ve geziye katılmak isteyen diğer arkadaşlar sabah 09:00'dan sonra kulübe gelsinler. Motor camiasının...
  4. Makine

Adana Ç.M.S.K Yumurtalık Gezisi

Merhaba Her pazar olduğu gibi Çukurova Motorsporları Kulübü olarak güzel bir gezi tertipledik. Bu hafta yumurtalığa gidip güzel deniz havasını solumayı tercih ettik. Tabi balığıda eklemek gerek. Allah'a çok şükür gezimizi kazasız belasız tamamladık. İşte gezi fotoğrafları. Her zamanki gibi...
  5. Makine

Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü 2. Çatalan (Barbekü) Gezisi :)

Merhaba Pazar günü meteorolojiye göre yağmur tahminleri yapıldığı ve bir gün öncesindeki yoğun yağış sebebiyle kesin yağmur yağacak diyerekten gezi planı yapmamıştık. Sabah baktım hava yarı açık. Msn'de sohbet ederken. Hadi kulüpte millet toplanıyormuş yakın bir yere gidelim denildi. Ve...
  6. Makine

Mini Bike'lar, Küçük Sürücüler ve Ben

Merhaba Bugün serviste işler nasıl falan diye bir uğrayayım dedim. Biraz sohbet falan derken uzaktan ince bir motor sesi duyuldu. Alllah allah dedim bune. Daha önce duymamıştım çünkü. Neyse yan tarafa geçtiğimde genç bir motorsunun (bayğaı genç ama :mrgreen: ) küçük bir motor üstünde olduğunu...
  7. Makine

Motosiklet.Net'in 3 Prensi Adana - Yılankale - Ceyhan Gezisi

Merhaba Evet Cumartesi günleri artık gelenekselleşen motosiklet.net grubu üyeleri ile yaptığımız yeni bir gezimiz. Ben (Makine), Fuut ve MoToR'un Adana'dan çıkıp Misis'in içinden geçtik arka yoldan Ceyhan'a girip ordan da Adana'ya tekrar dönüş yaptığımız ufak çaplı güzel bir gezi yaptık. İşte...
  8. Makine

Çukurova Motor Sporları Kulübü Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü Gezisi

Merhaba Yarınki güzergahımız %90 Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü Mevkiye Gidiş:Kadıncık Baraj gölüne Tarsus-Çamlıyayla yolu ile gidilebildiği gibi Tarsus-Pozantı otoyolunun Çamalan mevkiinden Çamlıyaylaya giden asfalt yollarla gidilebilir.Tarsus’a uzaklığı yaklaşık 75 km. civarındadır. Toplanma...
  9. Makine

Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü Mersin - Limonlu Balık Yeme Gezisi :)

Merhaba Evet arkadaşlar bu hafta sonu her ne kadar çok fazla katılım olmasada gezimizi yaptık ve çok keyifli bir gün geçirdik. Teknik sebeplerden fazla resim çekemedim ama mevcut resimler yeterli olacaktır sanırım. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Evet Bu resimde herkes balık yerken. Bazı...
  10. Makine

Mondial MCT250 Kullanıcıları!

Merhaba Geçen gün servise uğradığımda baskı balatası bitmiş (ki motor 200km'de) bir MCT250 mondial motoru tamir etmek için sökmüşlerdi. Sağ kapak çıkarılmış ve baskı balatası, yağ pompası kısmı ortadaydı. Dikkatimi beyaz bir dişli çekti :silent: Beyaz diyorum çünkü dişli sert plastikten...
  11. Makine

Yeni Tiger'mı geliyor?

Merhaba Kanuni markasına duyduğum özel ilgi ve bir Kanuni Tiger 250 sahibi olmam sebebiyle biraz araştırmalarımı 2006 sezonu üzerine yoğunlaştırdım. Ve aşağıdaki ilginç modelle karşılaştım. Acaba yeni Kanuni modellerinden biri bu mu? Çatısı Tiger çatısı ama motor ve diğer yerlerde farklılık var...
  12. Makine

Bir Siftah'da bizden... :(

Merhaba Bugün JaNTi ile motorla gezmek için evden çıktım. Göbekten dönerken dikkat ettiğim Siyah Lincoln marka cip birden önüme hareket etti adam soluna bile bakmadan göbeğe giriyor. Neyse ben viraj içinde refleks olarak fren yaptım ve neticede motor bi güzel yattı. Gerçi fren yapmasam cip'e...
  13. Makine

Adana'lı Cruiser ve Chopper sürücüleri!

Merhaba Bu sene Adana'da satılan chopper-cruiser motorların haddi hesabı yok. Ama bakıyorumda toplantı için öneride bulunanda yok. Ne dersiniz öncelikle bir toplantı yapalım. JaNTi arkadaşımız böyle bir teklif sundu. Bende olumlu karşıladım. Toplantıda ayrıca hafta sonu gezileri ile ilgili...