Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü 2. Çatalan (Barbekü) Gezisi :)

Merhaba

Pazar günü meteorolojiye göre yağmur tahminleri yapıldığı ve bir gün öncesindeki yoğun yağış sebebiyle kesin yağmur yağacak diyerekten gezi planı yapmamıştık. Sabah baktım hava yarı açık. Msn'de sohbet ederken. Hadi kulüpte millet toplanıyormuş yakın bir yere gidelim denildi. Ve Çatalan'a gidelim diye karar aldık. İşte resimler.

Her zaman olduğu gibi kulüp önünde toplandık.

p31900043rh.jpg

Baraj gölünün kuzey tarafından resimler.

p31900057wv.jpg

p31900069hq.jpg

Gittiğimiz yoldan görüntüler. Yol çok keyifli viraj bol. Yoldan ve çevresinden görüntüler.

p31900079el.jpg

p31900086sk.jpg

Buğdaylar ve yeşil tepeler. Köyümü özledim.

p31900091dh.jpg

Chopper, Racing bu yoldan yukarıdaki yemek yediğimiz yere çıktı.

p31900100oj.jpg

Evet şimdide baraj gölü resimlerimiz ve uzanan Toros'lar manzara muhteşem fotoğraf güzelliği kısıtlıyor. Kendiniz görmelisiniz harika.

p31900134dv.jpg

p31900151ge.jpg

p31900160aq.jpg

p31900177fq.jpg

Ahada ben ve dağlar.

p31900194cj.jpg

Turan abimiz motoruyla.

p31900215zj.jpg

Turan abinin motoruyla ben :mrgreen:

p31900249ti.jpg

Bize daha sonra katılan motorlarsa sayımız artıyor. Racing sayısı arttı :)

p31900207pl.jpg

Evet sıra geldi karnımızı doyurmaya. Mangalda kızaran pirzolalar görülmekte.

p31900303wn.jpg

Mangal başı sohbetlerden görüntüler.

p31900312kr.jpg

p31900327hk.jpg

Şimdide soframızdan görüntüler. Mustafa muziplik yapıyor.

p31900345rh.jpg

Sanatsal bir çalışmam adı: İnsanlar, Motor ve mangal :mrgreen:

p31900357gv.jpg

Racingciler kopmaya giderken Fuut ve Vasox aramıza katıldı bağrımıza bastık. Ferhat abi ve Turan abimizde görülmekte.

p31900369kd.jpg

Birde VN2000 resmi kolayım ve bitirelim. Aletin sesi muhteşem.

p31900378tr.jpg

p31900395fw.jpg

Evet bir pazar günümüzde güzel geçti. Haftaya yağmur olmazsa büyük bir gezi inşallah planlarız.

Görüşmek üzere.

Bugün çalıştığım için maalesef aranıza katılamadım.Çok güzel bir gezi olduğu fotoğraflarda görülüyor. Hem Adana da ki gezilerin hangisi kötü ki. Geçen hafta aranıza ilk katılmama rağmen çok büyük keyif almıştım.İnşallah haftaya aranıza katılırım tekrar.Haberim olur inşallah

tüzemen, bekleriz abi her zaman.

Görüşmek üzere.

oooohhhhhh sefanız olsunnn

yahu bende motor iiiiissssttttttiiiiiyyyyooooommmmmmmmmmmmmm:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

bıde ballandıra ballandıra anlatıoyon mangaldı suydu buydu alacagın olsun makınee:pale:

ne guzel gezmıssınız yıne ya kıskandım allahıma bende bısıkletımle gelım dıcem ama bana anca mangalın atesını sondurmek kalırdı ya:queen: :queen:
afıyet seker olsun kardesler abıler......... ama durun sız bernde alım bım motor hepınızden cok yıcem pırzolayı baya bı alacgım bırıktı bakıyede :queen: :queen:

allah fren yakımlarınıza zeval vermessın:bounce: :bounce:

mail adresimi vereyimde olur ya buradan takip edemezsem bana bir mail çıtlatırsanız daha sağlam olur.
[email protected]
inşallah haftaya görüşmek üzere

yaf mangalın kokusu buraya kadar geldi yavaş yiyin boğazınızda kalacak
hatundan tlf gelcek diye evde ağaç olduk,bekle ne gelen ne arayan var kaldık böle evde yapayalnız, tabi bunun hesabı hatun kişiye ayrıca sorulacaktır.Haftaya inşallah büyük bir advanture ile beraberiz:cat:

Turan arkadaşımızın motoruna hastayım Sesi çok güzel sabah gitmeden önce yanımıza geldiler Gök gürüldüyor sandım :).

güzeldi

evet arkadaşlar hava şartları bek cetindi hatayda sizlerde oldugu gibi bizde geç cıktık ama gezimiz sizinki kadar mükemmeldi.yeşil olan heryer cennettir motor kanının rengidir.yarın 8.hataymotocros gezisini sayfaya eklerim.sevgi ve saygılar

slm lar abilerim bundan sonraben de aranıza katılırm
bugun gidon sınavına girdim çarşamba günü ehliyeti alır hafta sonuda sizlerle birlikteyim...
[email protected] bu da benim mailim
bana haber verirseniz cok büyük ihtimalle ben de katılırım gezilere
:) :cat: :cat:

evet öglen bende sınava girdim iyi geçti haftaya elhliyet cüzdanda :) abii.
neyse yolda fuut'la karşılaştım abii napıyon hiiiç hadi gidelim nereye çatalana
abii saat 14:00 dedim olsun dedi iyi deyip düştük yola kardeşimi yanlız bırakırmıyım ben :bounce: ama güzel gezi oldu
resimler için teşekürler Makine güzel olmuşş abii:cherry:

Arkadaşlar şöyle bir karar alma durumumuz var. Yusuf abinin (Kılıçbalığı) önerisidir. Her pazar saat 9:00 civarı toplanılmasını ve gidilecek yerin kararlaştırılmasını söyledi. Zaten 2 günlük bir plan yapıldığı zaman herkese bildiriliyor 1 hafta öncesinden. Günübirlik gezilerinde 1 gün önceden bildirilmesine gerek yok genel olarak hareket saati saat 10:00. Neticede en geç saat 10 gibi orda olunursa geziye katılınabilir. Böyle bir fikir var. Tabi uzun menzilli sürüşlerde herkese bildirilir ve saat erkene çekilir. Görüşlerinizi bekliyoruz.

Bence en uygun u böyle olması. Herkes bilir ki saat 10:00 da klüpte olunacak.Aksi birşey olursa zaten heber verilir. Yaz geliyor artık etkinlik yapmanın zamanı.Destekliyorum çok doğru bir düşünce.

Biker Boy'dan Selamlar

MERHABA ARKADAŞLAR EN KISA ZAMANDA YANINIZDAYIM KULUBÜN OLMASI MUHTEŞEM TOPLU GEZİLERE BAYILIRIM :rendeer: YELKEN BALIK RESTAURANT TAN SELAMLAR BALIK YEMEYE BURAYADA GELİN ADANA/KARATAŞ TA BİLİYORSUNUZDUR:cat:

thundergirl' Alıntı:
benim sarı motorumun resmini alan arkadaşta kim acaba?Zeytun nickli...

vallaha ben bu resmi amcamin web page den aldim USTA..!!!! ama yinede bakbi e mail kutunda benzeyen bi adres kayitlimi diye ok ??? thundergirl buruklunun motoru bise hatirlatiyomu sana ....... hani bi zamanlar onun bi sahibi vardi simdi oglu var pala biyikli esmerrr.... e yeter bu kadar ipucu yaaaaa.........

allah fren takimlariniza zeval vermesin:bounce: :bounce:

hey millet

motor zeytun arvasi3 kılınçbalıgı sizlerle bulusalım nedersiniz ortada biyer olsun hatay adana arası biryer.bakın bu hafta bizi kırıkhan ve iskenderunlu arkadaşlar konuk etti onlarla buluştuk.8 hatay motocros gezisine yorum yapmamışsınız bak kızıyorum ama...:)))

Süper Moderatör (BBRR)
makine iyi bir gezi olmuş ...paylaşım için sağol yalnız şu resimleri 640X480 yapsakta öle kaydetsek zor açılıyo böle

merih' Alıntı:
motor zeytun arvasi3 kılınçbalıgı sizlerle bulusalım nedersiniz ortada biyer olsun hatay adana arası biryer.bakın bu hafta bizi kırıkhan ve iskenderunlu arkadaşlar konuk etti onlarla buluştuk.8 hatay motocros gezisine yorum yapmamışsınız bak kızıyorum ama...:)))

İyi abi ii öyle olsun bakalım sen yalnız onları çağır :pale: :mrgreen: :p

Baba benim bu pizolalardan neden haberim yok :silent: Bize orda sucuk ekmek yedirdiniz :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar