- Konu Yazar
Merhaba
Pazar günü meteorolojiye göre yağmur tahminleri yapıldığı ve bir gün öncesindeki yoğun yağış sebebiyle kesin yağmur yağacak diyerekten gezi planı yapmamıştık. Sabah baktım hava yarı açık. Msn'de sohbet ederken. Hadi kulüpte millet toplanıyormuş yakın bir yere gidelim denildi. Ve Çatalan'a gidelim diye karar aldık. İşte resimler.
Her zaman olduğu gibi kulüp önünde toplandık.
Baraj gölünün kuzey tarafından resimler.
Gittiğimiz yoldan görüntüler. Yol çok keyifli viraj bol. Yoldan ve çevresinden görüntüler.
Buğdaylar ve yeşil tepeler. Köyümü özledim.
Chopper, Racing bu yoldan yukarıdaki yemek yediğimiz yere çıktı.
Evet şimdide baraj gölü resimlerimiz ve uzanan Toros'lar manzara muhteşem fotoğraf güzelliği kısıtlıyor. Kendiniz görmelisiniz harika.
Ahada ben ve dağlar.
Turan abimiz motoruyla.
Turan abinin motoruyla ben :mrgreen:
Bize daha sonra katılan motorlarsa sayımız artıyor. Racing sayısı arttı
Evet sıra geldi karnımızı doyurmaya. Mangalda kızaran pirzolalar görülmekte.
Mangal başı sohbetlerden görüntüler.
Şimdide soframızdan görüntüler. Mustafa muziplik yapıyor.
Sanatsal bir çalışmam adı: İnsanlar, Motor ve mangal :mrgreen:
Racingciler kopmaya giderken Fuut ve Vasox aramıza katıldı bağrımıza bastık. Ferhat abi ve Turan abimizde görülmekte.
Birde VN2000 resmi kolayım ve bitirelim. Aletin sesi muhteşem.
Evet bir pazar günümüzde güzel geçti. Haftaya yağmur olmazsa büyük bir gezi inşallah planlarız.
Görüşmek üzere.
Pazar günü meteorolojiye göre yağmur tahminleri yapıldığı ve bir gün öncesindeki yoğun yağış sebebiyle kesin yağmur yağacak diyerekten gezi planı yapmamıştık. Sabah baktım hava yarı açık. Msn'de sohbet ederken. Hadi kulüpte millet toplanıyormuş yakın bir yere gidelim denildi. Ve Çatalan'a gidelim diye karar aldık. İşte resimler.
Her zaman olduğu gibi kulüp önünde toplandık.
Baraj gölünün kuzey tarafından resimler.
Gittiğimiz yoldan görüntüler. Yol çok keyifli viraj bol. Yoldan ve çevresinden görüntüler.
Buğdaylar ve yeşil tepeler. Köyümü özledim.
Chopper, Racing bu yoldan yukarıdaki yemek yediğimiz yere çıktı.
Evet şimdide baraj gölü resimlerimiz ve uzanan Toros'lar manzara muhteşem fotoğraf güzelliği kısıtlıyor. Kendiniz görmelisiniz harika.
Ahada ben ve dağlar.
Turan abimiz motoruyla.
Turan abinin motoruyla ben :mrgreen:
Bize daha sonra katılan motorlarsa sayımız artıyor. Racing sayısı arttı
Evet sıra geldi karnımızı doyurmaya. Mangalda kızaran pirzolalar görülmekte.
Mangal başı sohbetlerden görüntüler.
Şimdide soframızdan görüntüler. Mustafa muziplik yapıyor.
Sanatsal bir çalışmam adı: İnsanlar, Motor ve mangal :mrgreen:
Racingciler kopmaya giderken Fuut ve Vasox aramıza katıldı bağrımıza bastık. Ferhat abi ve Turan abimizde görülmekte.
Birde VN2000 resmi kolayım ve bitirelim. Aletin sesi muhteşem.
Evet bir pazar günümüzde güzel geçti. Haftaya yağmur olmazsa büyük bir gezi inşallah planlarız.
Görüşmek üzere.