Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü 2. Çatalan (Barbekü) Gezisi :)

Fuut abi siz gelmeden çok önce bitmişti zaten. Mangal bile söndü yaw. Neyse telafi ederiz. Yarın bir öküz devirip en etli yerinden pirzola yapcam sana :mrgreen:

BBRR, hocam resimlerdeki ayrıntılar görünsün diye 800x600 yapıyorum. Bi daha ki gezi resimlerini 640x480 atarım. Ama beğenmeyen çok olacaktır.

Görüşmek üzere.

FotoğrafLarı yükLediğiniz için teşekkür ederim.

En Baba Raceing ciniz :)

wışşş kurban sen nerden çıktın,walla helal olsun vedat baba dolmayı götürmüşsünüz yine:salut: bizde burda ekmek arası piskevit yedik:queen:

Bu geziye katılamadım çünkü o sabah biz erken saatlerde çamalan kalesini motorlarla fetetmeye gidiyorduk ; ama gönlüm sizinle beraberdi . Bütün arkadaşlara bir teklifim var : 26 Mart Pazar günü (önümüzdeki pazar) bugüne kadar yaptığımız en geniş katılımlı geziyi yapalım . Pazar günü sabah saat 9:30 da kulübün önünde buluşup 10'da hareket edelim . Rotayı ya cumartesi akşam ya da pazar sabahı belirleriz . Cevaplarınızı bekliyoruz: 0 532 607 81 76 [email protected]

HEPİNİZE SELAMLAR ARKADAŞLAR:) 26 MART PAZAR GÜNÜ İÇİN SABAH SAAT 09:30'DA TOPLANMA FİKRİ BENCE ÇOK GÜZEL.:cat: UMARIM KATILIMI BOL BİR GEZİ OLUR. ARANIZDA OLMAK ÇOK GÜZEL...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adem baba naber hasan abı ellerıne saglık resımler gusel saolasn benm dıer resımlerı koymamıssın:D ;)

;)

Mustafa (Fazer600) Adi Hani Gitmeyecektin Bitti Aramızdaki Herşey :farao: Beni Başkalarına Tercih Ettin Ya Helal Sana...! :salut:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sende haklısın zortt sende :mrgreen:

sende haklısın zortt sende :mrgreen:

oguz ben varım biliyorsun cross cu ilede chopper ci ilede ve nitekim herbirinizle yola giderim biliyorsun hepinizi çok seviyorum

Aha Adem abi. Hoşgeldin. Görüşürüz inşallah kulüpte abi.

Teşekkür ederim Adem Abi . Telefonlarımızdan bütün motorcu kardeşlerimizi arayıp davet edelim lütfen

fuut ayıp ettin ha sen de şeref konugumsun ne kızıyorsun hemen hepinizi bekleriz ben 31 mart oradayım sizi ziyaret edceem

gelirken o peyniri sarkan künefeden getirmezsen siteye pardon adanaya giremezsin.özelden tlf gönderiyorum gelince beklerim

ADDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM ABİ

abi ben recep hani o gün sen tek teker yapınca özal bulvarını YUSUF larla inleten
artık sitede tanırsın abey.

merih' Alıntı:
fuut ayıp ettin ha sen de şeref konugumsun ne kızıyorsun hemen hepinizi bekleriz ben 31 mart oradayım sizi ziyaret edceem

Walla bilimiyorum artık ziyaret etmezsen başına geleceklerden ben sorunlu değilim:queen: :queen: :queen:
tekerinin önüne taş koyabilirim mesela:p :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar