23.Nisan.2006 Adana - Zorkun Yaylası Gezisi

Merhaba

DİKKAT: Arkadaşlar Pazar günü yapacağımız gezi, kulüp üyelerinin tamamının katılması gereken bir spor organizasyonu sebebiyle ani olarak iptal edilmiştir. Gezi yerine tüm üyelerimiz ve geziye katılmak isteyen diğer arkadaşlar sabah 09:00'dan sonra kulübe gelsinler. Motor camiasının sesini duyurmak için bu etkinliğe katılıyoruz. Yüksek katılım bekliyoruz herkese teşekkürler.

23.Nisan.2006 günü Adana - Zorkun Yaylası Gezisi yapılmasına karar verildi. Gezimize Racing, Cruiser, Scooter, Cross, Enduro kısaca her tür motorla katılabilirsiniz. Güzergah haritadan da göreceğiniz üzere Adana'dan otobana girip Osmaniye civarında otobandan çıkıp zorkun yaylasına doğru yol alacağız. Çevre illerden de katılmak isteyen arkadaşlarımız gezimize gelebilir. Saat 9:00 'dan itibaren arkadaşlarımız bekliyoruz. Gezi öncesi brifing'de gerekli bilgiler ve kurallar bildirilecektir.

Hareket Saati: 9:45

zorkun7zj.jpg

Görüşmek üzere.

Sevgili Makine ilk sıraya bizi yazzz..:p
Yine Adana güzel ve keyifli bir geziye daha imzasını atacak desene..kesin bu yaz Adana yapacağız anlaşılan..size iyi eğlenceler..
Kılıçbalığına iyi bakın..selamlar ve sevgiler..:rendeer:

aakreeep' Alıntı:
Sevgili Makine ilk sıraya bizi yazzz..:p
Yine Adana güzel ve keyifli bir geziye daha imzasını atacak desene..kesin bu yaz Adana yapacağız anlaşılan..size iyi eğlenceler..
Kılıçbalığına iyi bakın..selamlar ve sevgiler..:rendeer:
Sevgili dostum/dostlarım izmir mt
Kapımız herzaman açık gelirseniz inan çok onure edersiniz bizleri.Gittiçe büyüyen bu dostluklar yüzünden işi gücü bırakır olduk.ama inanınki okadar keyifliki yepyeni arkadaşlıklar edinmek allah nazarlardan sklasın herkese selamm kendinize çok iyi bakın byee:rendeer:

Katılıyorum sana sevgili kılıçbalığı bu dostluklar ve geziler öyle güzelki çok sevdiğim işimden bile soğuyacağım adeta çünkü hepsine de katılmak, oralara gelmek istiyorum.bu güzel gezinizde de bol keyif almanızı dilerim.

jasmine' Alıntı:
Katılıyorum sana sevgili kılıçbalığı bu dostluklar ve geziler öyle güzelki çok sevdiğim işimden bile soğuyacağım adeta çünkü hepsine de katılmak, oralara gelmek istiyorum.bu güzel gezinizde de bol keyif almanızı dilerim.
selam
nezaman geliyosun bekliyoruz:rendeer: :) :rendeer:

Bu gezimize rekor düzeyde katılım bekleniyor . Bütün motorsever arkadaşlarımızı pazar günü bekliyoruz . O sabah kulüp önünde uzman abilerimiz güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgi vereceklerdir ; ayrıca geziye katılan herhese HONDA firmasının hazırlattığı ' Motorsiklet Sürüş Kursu - Sürüş Tekniği ve Güvenlik' CD'si ücretsiz olarak dağıtılacaktır .

Süper Moderatör (BBRR)
zorkun haa ne güzel olur yazları ama şimdi buz gibidir hava orda ona göre gidin

ohhh sidi varsa be kesin gelirim :queen: ohhhhh ohhhh :queen: beleş sidi deymeyin geyfime :rendeer:
hasan abi (MAkine)biz bölem geziler yaptık ca diğer mt ler gıskanmasın bizi en fazla gezileri Adana mt si yapıyor gezi forumunu sırf biz dolduruyoruz:queen: :queen:
Hade bakim Pazar a gorusuruz:bounce:

inşallah hava yağışlı olmaz.meteoroloji yağış var diyor orta akdenizde ama.Zorkun soğuk olur ona göre tedbirli olun arkadaşlar

onrbab yangına körükle gitme zaten yeni duruldu ortalık birde sen başlama:pr:

Son düzenleme:
tüzemen' Alıntı:
inşallah hava yağışlı olmaz.meteoroloji yağış var diyor orta akdenizde ama.Zorkun soğuk olur ona göre tedbirli olun arkadaşlar

onrbab yangına körükle gitme zaten yeni duruldu ortalık birde sen başlama:pr:
ne duruldu niye duruldu haberim yok :silent:
zatende laf atma gibin niyetim de yok benmki sadece sehirimi cok sevmem okadar:cat:
bu arada ne yicez orada kendin pişir kendin ye olayına mı girecez yoksa lokanta durumumu var:)

beni ekleyin listeye bedenim yok ama ruhum sizlerle kendinize çok iyi bakın
güneşiniz bol rüzgarınız az olsun yolunuz açık olsun.
sonsuz sevgi ve saygılarımla,

kuvva' Alıntı:
beni ekleyin listeye bedenim yok ama ruhum sizlerle kendinize çok iyi bakın
güneşiniz bol rüzgarınız az olsun yolunuz açık olsun.
sonsuz sevgi ve saygılarımla,
Selam tüm izmir mt ailesi
sizi sıraya yazamayız ...
çünkiiii
siz herzaman bizim liste başı konugumuz sunuz.tükkan sizin
ama gelmiyosunuz devamsızlıktan sınıfta kalıcaksınız.ben sizi idare editorum ama artık yok yazılmaktan sınıfta kalırsanız ben bişi yapamam .
Ama bu hafta size bir süprizim olacak inşallah yagmur falan olmazda geziye gideriz.:mrgreen:

Şİmdi meraktan çatlayın bakalım.

Bu ara avatarımı dövme yaptırdım.herkes kalıcı dövme diyor ama degilmiş geçiciymiş.
yani ölünce geçiyormuş hiçbişi kalmıyormuş:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Şimdiden sabırsızlıkla gezi raporunuzu ve fotoğraflarınızı bekliyorum.Sevgiler.

kuvva' Alıntı:
süprizi biliyorum sanırım izmir e geliyorsunuz:wiinkk:
Bilemedinnnnnnn.ama izmirden gelen biri var ve hepinizde çok iyi tanıyosunuz.gerçi geliyorlar demek daha dogru olaur heheheh çatlayınnnnn:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşlar gezi iptal edildi ayrıntılı bilgi ilk sayfada.

Makine.
Heveslendirdin bizi tüm programımızı yaptık istanbula gidecektim ondan bile vazgeçtim.Şimdi şu yaptığına bak :=((:)pr: ::angry2::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar