Arama sonuçlarınız

1. Makine

[MT Adana] 25.03.2007 - Mersin Dağ Taş Dere Tepe Kaleler Gezisi

Merhaba Başlık çok ilginç oldu biliyorum ancak gerçekten de bu haftasonu Mersin'in yayla yolların da motorcular vardı. Hedeflediğimiz gezinin aksi bir gezi yaptığımızı söyleyebilirim. Ne zamandır gitmek istediğimiz yerlere bu haftasonu gitme fırsatı bulduk. İşte fotoğraflarla gezi raporumuz...
  2. Makine

24.03.2007 Makine'nin Tarsus Gezisi

Merhaba Cumartesi günümü kız arkadaşımla küçük bir gezi yaparak geçirmeye karar vermiştim. Hem gezme hemde ibadet etme amacıyla gideceğim yerleri araştırıp not tuttum ve Cumartesiyi beklemeye başladım. Cumartesi sabah korkunç bir fırtına canımı sıktı ancak bir defa karar vermiştim ve kötü...
  3. Makine

[MT Adana]25.03.2007 / Mersin - Tömük - Dedekavak

Merhaba Bu haftasonu rotamız Mersin - Dedekavağı. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:15 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir. Lütfen herkes vaktinde gelsin. Buluşma Yeri: Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı Rota...
  4. Makine

[MT Adana] 18.03.2007 / Gülek Kalesi - Namrun Kalesi Gezisi

Merhaba Çok keyif aldığımız bir geziyi daha bitirdik. Kartopu oynadık. Manzara keyfini çıkarttık. Lezzetli yemeklerle karnımızı doyurduk. İşte fotoğraflarla gezi raporumuz. Her pazar sabahı olduğu gibi buluşma yerimizdeyiz. Cengiz (MoToR) abimiz ve eşi Birsen hanım Fazla beklemeden...
  5. Makine

Adana'da üzücü kaza!

Merhaba Bu sabah saat 07:50 civarlarında Mustafa Kemal Çelikkol (mkcelikkol) adlı arkadaşımız kaza yaptı. Kendisini yaptığı gezilerden de hatırlarsınız. Yüksek süratle giderken şerit değiştiren bir araca sağ arka taraftan çarpmış. Hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ancak ortopedik olarak...
  6. Makine

18.03.2007 [Adana MT] Gülek Kalesi - Namrun Gezisi

Merhaba Bu haftasonu da havaların güzel gidecek olması sebebiyle yayla gezilerimize devam ediyoruz. Bu haftaki gezimizi tarihi önemi olan Gülek Yaylasındaki Gülek Kalesine yapmaya karar verdik. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:15 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç...
  7. Makine

11.03.2007 [Adana MT] Mersin - Gözne - Ayvagediği - Çandır (Paparayn) Kalesi Gezisi

Merhaba Bu haftasonumuzu da havaların güzel gitmesini de fırsat bilerek gezimizi yaylalara doğru yapmaya karar verdik. Gidilecek yer olarak Mersin'in 29km Kuzeyinde bulunan Ayvagediği yaylasını kararlaştırdık. Ayrıca her gezimizde bir tarihi yer gezmeden yapamadığımız için gittiğimiz yere yakın...
  8. Makine

11.03.2007 [Adana MT] Mersin - Gözne - Ayvagediği Gezisi

Merhaba Bu haftasonu havanın güzel olması sebebiyle uzun zamandır yapmadığımız yayla gezilerine başlamaya karar verdik. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:15 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir. Lütfen herkes...
  9. Makine

Zincir Dosyası (Moto Aktüel - Şubat)

Zincir Dosyası Zincir nerdeyse motosiklet tarihi kadar geçmişi olan, günümüzde hala üreticiler tarafından sıkça kullanılan motorun gücünü tekerleklere iletmeyi sağlayan parçadır. Son 10 yıldır gelişen teknoloji zincirleri de etkilemiş, farklı üretim tekniklerinin uygulanması, kullanılan yeni...
  10. Makine

25.02.2007 [Adana MT] Kadirli - Cennet Vadisi - Mehmetli Barajı Gezisi

Merhaba Bu pazar gezimizide Kadirli ve Ceyhan'daki dostlarımızı ziyaret ederek geçirdik. Sağolsunlar misafirperverliklerine çok teşekkür ediyoruz. Bize çok güzel bir gün yaşattılar. Gelelim gezi raporumuza. Adana'dan sabah 2 motor yola koyulduk. Naci63, Ben ve kız arkadaşım. Ceyhan kavşağında...
  11. Makine

25.02.2006 [Adana MT] Kadirli Gezisi

Merhaba Arkadaşlar planda son dakika değişikliği oldu. Ressam arkadaşımız Kadirli'ye bizi davet etti. Ordaki motorcularda bizi beklemekte. Bizde yönümüzü o tarafa çeviriyoruz. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:15 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar...
  12. Makine

16.02.2007 [Adana MT] Ghostrider Sinema Günü

Merhaba 16.02.2007 Cuma akşamı Ghostrider'a gitmeye karar vermiştik. Oldukça kalabalık bir grup oluşturduk ve filmimizi izledik. Sinema öncesi bir kafede oturup sohbet ettik. Kafe sonrası bize katılan arkadaşlarımız oldu. Ayrıca Mersin MT'den Alper dostum bize süpriz yaparak seans molasında...
  13. Makine

16.02.2007 [Adana MT] Ghostrider Sinema Günü

Merhaba Arkadaşlar 16.02.2007 Cuma günü vizyona girecek olan Ghostrider filmine bir organizasyon yapıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlarımız bana bildirsinler. Ona göre yer ayrılacak. Buluşma saatinde herkes gelsin. Topluca biletleri alır sonra sohbet edeceğimiz yere gideriz. Sinema: Ariplex...
  14. Makine

11.02.2007 [Adana MT] Hieropolis Kastabala ve Karatepe Örenyeri Gezisi

Merhaba Bu haftasonu da artık gelenekselleşen tarihi mekan gezilerimizden birini yaptık. Şanlı bir tarihi olan ünlü Hieropolis Kastabal Örenyerini ve tüm dünyaca önemi olan Hitit uygarlığının önemli bir yerleşim yeri olan Karatepe Açık Hava müzesini gezdik. Gezi arası molamızda da pikniğimizi...
  15. Makine

11.02.2006 [Adana MT] Kastabala ve Karatepe Örenyeri Gezisi

Merhaba Bu haftasonu gezimizi gene tarihi önemi büyük olan, Osmaniye - Kadirli'deki Kastabala ve Karatepe ören yerlerine yapmaya karar verdik. Tabi sadece burayı gezmekle kalmayıp Karatepe'de piknik yapıp yemeğimizi yiyeceğiz. Buluşma Saati: 07:30 Hareket Saati: 08:15 Not: Hareket saatinde...
  16. Makine

04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlı Divane (Kanytelleis) Gezisi

Merhaba Bu pazarda komşu il Mersin'deki Kanlı Divane (Kanytelleis) Ören yerini gezdik. Gittiğimizde de Mersin'li motorcu dostlarımızıda görelim dedik ve beraber güzel vakit geçirdik. İşte fotoğraflarla gezi raporumuz. Her zaman olduğu gibi kulüp önünde buluştuk ve yola çıkmaya hazırlanıyoruz...
  17. Makine

04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlıdivane ve Korikos Kalesi Gezisi

Merhaba Bu haftasonu hem kültürel aktivite olması hemde biraz yol yapma amaçlı Mersin'in birkaç tarihi mekanını gezmeye karar verdik. Buluşma Saati: 07:30 Hareket Saati: 08:30 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir...
  18. Makine

28.01.2007 [Adana MT] Yumurtalık Gezisi

Merhaba Bu haftasonu da yerimizde duramadık ve yağmurlu fırtınaların koptuğu bir havada düştük yollara. Geziye Katılan Arkadaşlarımız klasel (Adem) + Eda = Honda 1100xx Makine (Ben) + Sezen = Suzuki DL650 V-Strom motorluavukat (Oğuz) = Suzuki GSR600 Cuma + Eyüp = Honda 1000rr Ertuğrul...
  19. Makine

28.01.2007 [Adana MT] Yumurtalık Gezisi

Merhaba Bu haftasonu Adana MT olarak Adana - Yumurtalık (Ayas) İlçesini gezmeye karar verdik. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:30 Buluşma Yeri: Çukurova Motor - Süleyman Demirel Bulvarı Rota: Otobana girip Organize sanayi'den çıkılıp Misis köprüsünden geçip arka yoldan gidilecektir...
  20. Makine

[MT Adana] 21.01.2007 Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) ve Sinap Kalesi Gezisi

Merhaba Bugün ki gezimiz de hem müslümanlar hemde hristiyanlar için önemli olan Eshab-ı Kehf (Yedi uyurlar) Mağarası gezisi ve ardına da Çamlıyayla (Namrun) 'daki Sinap Kalesini gezdik. Buyrun fotoğraflarla gezi raporumuz. Geziye Katılan Arkadaşlarımız Makine (Ben) ve ertugrul (Ertuğrul) -...