11.03.2007 [Adana MT] Mersin - Gözne - Ayvagediği Gezisi

Merhaba

Bu haftasonu havanın güzel olması sebebiyle uzun zamandır yapmadığımız yayla gezilerine başlamaya karar verdik.

Buluşma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:15

Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.

Buluşma Yeri:
Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı

Rota: Otobandan Mersin Gözne çıkışından çıkılıp Gözneye gidilecektir.

Menzil: 120km civarı

Seyir: Yerine göre 30-100km/h arası

Yol Durumu: Asfalt (Bazı yerlerde kış sonrası bozuk zemin olabilir.)

Hava durumu: Açık

Yemek:
Yemek Gözne içindeki kendin pişir kendin ye usulü lokantalarda yenecektir.

Gezilecek Yerler: Gözne, Ayvagediği ve Gözne Kalesi

Görüşmek üzere.

Şimdiden eğlenceli ve de güzel bir gezi olacağına eminim katılacak tüm arkadaşlara iyi eğlenceler...

Sabah orada olacam ama geziye katılamayacağım.Şİmdiden sizlere iyi gezmeler.Allah yolunuzu açık etsin.

@LASTROMANTIC Dostum çünkü katıLamayacağım hafta sonu için başka pLanLarım vardı hayırLısı katıLan arkadaşLarımızın resimLerini görüp hasan abimizinde yorumlarını okudukca katılmış kdr birnevi zevk alıyoruz saolsunLar...

bu hafta gezilcek yerlerde rakım kaç bilen varmı bende peşime birilerini takmaya çalışıyorum pazar sabahı saat 07:00de ceyhandan adanaya gelmek düşündürüyor bakarız ilerleyen saat lerde tekrar görüşürüm arkadaşlarla

Dört tekerlekli kafes ile katılabiliyormuyuz. Motorum henüz Ankarada

ii eglenceler

şimdiden iyi eglenceler.. bu hafta da sizlerle birlikte olamıcagım.:pale: Makine@ Hasan abi cok geçmiş olsun...

ben yine nöbetçiyim. haftaya aksilik olmazsa aranızdayım. haftaya güzel bir güzergah belirleyelim. herkese iyi eğlenceler. kazasız belasız gidin-gelin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar