Arama sonuçlarınız

1. Makine

(21.03.2010) Adana MT - Soğukoluk - Belen Radar İstasyonu Gezisi

Merhaba Bu gezimizde doğaçlama yapalım dedik. Önce balık yemeğe gidelim diye konuşurken kendimiz Belen'de tepsi kebabı yerken bulduk. Ardından da eski radar istasyonuna çıkıp İskenderun körfezi manzarasını izledik. Katılımcılar 1. qrar (Erhan) + İjlal (Suzuki DL650 V-Strom) 2. Fatih (BMW...
  2. Makine

19.12.2009 - Makine'nin Kızıldağ Gezisi

Merhaba dostlar 3 haftadır o veya bu nedenle bir türlü motora binme fırsatı bulamayan ben artık yeter deyip motora atladığım gibi kendimi Kızıldağ yaylasında buldum. Kızıldağ'a gitmek istememin en büyük nedeni Kar görmek istememdi. Bu gezide sadece ben vardım. Eşim Sezen'in eksikliği fotoların...
  3. Makine

[Adana MT] - 22.11.2009 Papazın Bahçesi Gezisi

Merhaba Bu hafta da 3 motor düştük yollara. Rotamızı Papazın Bahçesi diye adlandırılan dağların arasındaki mesire yerine çevirdik. Papazın Bahçesi denmesinin sebebi çok uzun zaman önce bir papazın bu yeri bulduğu ve bir süre yaşadığı söylenir. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Biz...
  4. Makine

[Adana MT] - 08.11.2009 Meydan Kalesi Gezisi

Merhaba Bu güzel hafta sonunu ne zamandır gitmek istediğimiz ama her seferinde bir engelle karşılaşıp bir türlü gidemediğimiz Meydan Kalesine giderek geçirdik. Çok uzatmadan buyurun fotoğraflarla gezi raporumuza. Geziye Katılanlar qrar (Erhan + İjlal) - Suzuki DL650 V-Strom (K7) naci63 (Veyis...
  5. Makine

Adana MT - Dağ, Taş, Toz, Toprak demeden hedef Kapuzbaşı

Merhaba Uzun zamandır günaşırı gezi yapmamıştık. Dostum Erhan'ın nöbetinin olmaması nedeniyle 2 günlük gezi yapma olanağı bulmuştuk. Diğer birkaç arkadaşında işinin çıkması, bir kısmının da ailesi ile tatilde olması nedeniyle iki motor düştük yollara. Toplamda 590km'den fazla yol yaptık...
  6. Makine

[Adana MT] - (12.07.2009) Güzelyayla (Soğukoluk) Gezisi

Merhaba Uzun zamandır yol yapmayan fevri (Murat) ve ben yanımıza da ahmetnr (Ahmet)'ı alarak düştük yollara. Rotamızı Hatay ilinin İskenderun'a yakın olan eski adı Soğukoluk yeni adıyla Güzelyayla olan yaylasına çevirdik. Fotoğraf makinesini annemlere ödünç verdiğimden dolayı fotoğrafları cep...
  7. Makine

[Adana MT] - 03.05.2009 Mersin - Santa Iras Gezisi

Merhaba 2 - 3 haftadır bazı nedenlerle motosikletle geziye çıkamamıştık. Bu hafta tüm engelleri aşıp motorlara atladığımız gibi yollarda bulduk kendimizi. Rotamızı uzun zamandır gitmediğimiz Mersin - Arslanköy yolu üzerinden gidilen Santa Iras lokantasına çevirdik. Yol boyu güzel doğa manzarası...
  8. Makine

[Adana MT] 05.04.2009 - Berke Barajı Gezisi

Merhaba Güzel bir pazar sabahı gene düştük yollara. Ama bu gezimizde malesef çok fotoğraf yok. Çünkü Erhan da bende fotoğraf makinelerimizi şarj etmeyi unutmuşuz :mrgreen: Durduğumuz yerlerde cep telefonu ile çekim yaptık. O güzel manzaralı köy yollarını bu sefer sizlere sunamıyoruz. Bir daha...
  9. Makine

[Adana MT] 15.03.2009 Yumurtalık Gezisi

Merhaba Bu hafta sonu planladığımız Berke Barajı gezisini hava muhalefeti sebebiyle ertelemeye karar verdik. Rotamızı Gülek Kalesi, Tekir, Pozantı, Çiftehan taraflarına çevirdik ama bu bölgede kar yağışı, tipi ve bazı bölgelerde fırtınalı sağanak yağış olduğunu öğrendik. Ne yapalım diye...
  10. Makine

Duyuru : [Adana MT] 15.03.2009 Berke Gezisi

Merhaba DİKKAT : Gideceğimiz yerdeki hava muhalefeti sebebiyle gezi iptal edilmiştir. Hafta sonu hava muhalefeti olmaz ise Osmaniye - Düziçi - Berke barajına gezi planladık. Adana'dan katılmak isteyen arkadaşlarımıza duyurulur. Gezi Türü: Keşif - Kültürel Rota: Adana Otoban, Osmaniye -...
  11. Makine

[Adana MT] 01.03.2009 - Elaiussa-Sebaste (Ayaş), Çatıören ve İmirzeli Gezisi

Merhaba Pazar sabahı güneşin ilk ışıklarıyla uyanıp "İşte bugün gezi günüdür." dedim kendi kendime. Hemen eşimi uyandırdım ve hazırlandık. Motorumuza binip diğer arkadaşlarımızla buluştuk. Tüm günü keyifli, neşeli, yeni bir şeyler öğrenerek ve en güzeli de motosiklet sürerek geçirdik...
  12. Makine

[Adana MT] 01.02.2009 Misis - Yılan Kale - Ceyhan Gezisi

Merhaba Yağışlı geçen 2 haftadan sonra pazar günü gezi yapmak için dua ediyorduk. Cumartesi günü havanın kötü olması tüm ümitlerimizi silip atmıştı. Ancak Pazar sabahı güneşin ışıklarıyla uyandığımızda işte bugün gezi günüdür deyip motorlarımıza atladık. Yolu fazla uzatmadan plansız olarak...
  13. Makine

[Adana MT] (18.01.2009) Meydan Yaylası Gezisi

Merhaba Bu hafta sonu rotamızı Meydan Yaylasına çevirdik. Meydan yaylasındaki Karsantı kalesini gezmek için yola koyulduk. Güzel manzaralar, keyifli virajlar eşliğinde Meydan yaylasına vardık. Yalnız işler beklediğimiz gibi gitmedi. Bir kaç gün önceki yağmur ve yağmurun erittiği kar kimi yerde...
  14. Makine

[MT Adana] 11.01.2009 Akdeğirmen (Kızıltahta Köyü) - Karataş Gezisi

Merhaba Bu Pazar günümüzü ne zamandır gitmeyi planladığım Kızıltahta köyü'ndeki eski Akdeğirmen denilen eski bir değirmene bakmaya gittik. Bu sayede memleketimin hiç görmediğim yerlerini de görmüş ve ayak basmış olduk. Fotoğraflarla gezi raporumuza buyurun. Sabah Veyis hocam ve Fatih ağabey...
  15. Makine

[Adana MT] 02.10.2008 Gaziantep Kültür Gezisi

Merhaba 02.10.2008 tarihinde ne zamandır yapmak isteyip de yapamadığımız Gaziantep gezimizi yaptık. Gaziantepli motorcu arkadaşlarımız sağ olsunlar bizi çok güzel ağırladılar. Gaziantep'in lezzetli sofrası ve tarihi kültürünü kısa bir süre de olsa yaşama imkanını sağladılar. Kendilerine tekrar...
  16. Makine

[Adana MT] 24.02.2008 Kozan - Saimbeyli Gezisi

Merhaba Bu haftasonuda oldukça keyifli bir gezi yaparak sağ sağlim evimize geri döndük. Kozan'a kahvaltıya ciğer yemeğe gittik. Sonrasında "Hadi kar görmeye, yol yapmaya gidelim" dedik ve kendimizi Saimbeyli'de bulduk. Dönüşümüzde güzelce üşüyüp titreyerek evimize vardık. :mrgreen: Her şeye...
  17. Makine

[Adana MT] 24.02.2008 Kozan'da Kahvaltı Gezisi

Merhaba Arkadaşlar 24.02.2008 Pazar günü sabah kahvaltısına ciğer yemeğe Kozan'a yolcuyuz. Kahvaltı sonrası gidilecek yere Kozan'da karar vereceğiz. Geziye aç gelinmesi rica olunur :mrgreen: Buluşma Yeri ve Zamanı: Adana - Ceyhan Otoban tarafı BP benzincisinde saat 09:00'da. Otobandan çıkılıp...
  18. Makine

10.02.2008 [Adana MT] Çamardı Gezisi

Merhaba Bu haftasonu gene çok güzel yol yapıp keyifli dakikalar yaşadık. Foroğraflarla gezimize bakalım. Katılımcılar Ben + Sezen Erhan Bora abi Veyis Hoca Cengiz Cem Niyazi Ahmet Murat Gürsel Sabah 09:30 buluşma yerindeyiz. Racing grubuda burada buluşmayı tercih etmişti. Yola...
  19. Makine

10.02.2008 [Adana MT] Karboğazı - Tekir Yaylası Kar Görme, Buzda Kayma Gezisi

Merhaba Bu haftasonu Pazar günü (10.02.2008) kar keyfi gezisi yapıyoruz. Buluşma yeri saat 09:30 Otoban Mola BP benzincisi. Tüm motorcu dostlarımız davetlidir. Pazar sabahı görüşmek üzere. Makine
  20. Makine

06.01.2008 [Adana MT] Kayacı Vadisi Gezisi

Merhaba Arkadaşlar bu haftasonu Kayacı Vadisi'ne gitmeyi kararlaştırdık. Buluşma yerimiz Otoban Mola Tesisleri (BP benzin istasyonu). Saat 08:30 da orada olalım. Menzil 130km civarında. Görüşmek üzere.

Yeni mesajlar