Arama sonuçlarınız

1. satoyama

egzosttan çıkan buhar!

arkadaşlar malumunuz hepimizin dikkatini çekmiştir özellikle kışın araçların egzostundan buhar çıkar hatta bazılarından su bile damlar.. bunu bazı motosikletlerdede görürdüm (fazer-cbr-1000rr... v.b.) ama arkadaşımın enjeksiyonlu cub' undaddada aynı buhar çıkıyordu çok dikkatimi çekti bu...
  2. satoyama

ruhsat devir muayene noter..

ana konu altına olsun, açılan benzer konular olsun daha önce yazdım ama cevap alamadım.. onun için konu açmak zorunda kaldım! kafamı karıştıran bazı sorular ve sıralar var tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. daha evel defalarca devir satış alım satım yaptım ama bu durumda akıl...
  3. satoyama

fren maneti boyası

arkadaşlar motorumun fren maneti orjinalde siyah boyalı ama zamanlı boya soyulmuş ve metalik döküm meydana çıkmış bu manetler nasıl bir boya ile boyanıyor?
  4. satoyama

istanbul da bunu da gördüm

bundan 2 hafta önce kadardı, havaların oldukça yumuşak seyrettiği günlerdendi akşam işe giderken herzaman kullandığım güzergah olan haliç atatürk köprüsü halıcıoğlu rampası ve okmeydanı piyalepaşa sapağıydı daha köprünün başında edirnekapı rampası inişinde iğrenç sesi ile yardıran arka...
  5. satoyama

anahtarımı kaybettim :(

arkadaşlar bugün saat 10:30 11:00 saatleri arasında bahçelievler vergidairesi,hükümet konağı ve belediye binalarının olduğu mevkiye, nüfus müdürlüğünde işim olduğu için motorumu park ettim, bilenler bilir vergidaieresinin yanındaki kaldırımın (garanti bankası atm si yanı) oraya park ettim...
  6. satoyama

trafikte şahit olduğum garip durum

mecidiyeköy semalarında :) o meşhur köprü viyadüğünde ilerlerken tam zincilikuyu kavşağına yaklaşırken sağda motorlu trafik polisi abimiz sotede durmuş, saatte 5km hızla akan trafiği gözlüyor bende çağlayandan beri yavaş yavaş emniyet şeridinde peşine takıldığım kawazaki Z1000 (2010 model...
  7. satoyama

bu ampulden arıyorum

arkadaşlar bu ampulden arıyorum özellikleri S2 35-35w halogen modeli mavi boyalı olanını istemiyorum birebir resimdekinin aynısından kullanan bilen varmı ?
  8. satoyama

4 yıl sonra arn150 den izlenimler..

arkadaşlar 2006 da sıfır aldığım 7500km bindiğim keeway arn150 scooteri bizzat 1000km giderek pedere vermiştim kendisi memleketin zorlu yollarında dağ tepe gezer olmuş (ciddi ciddi hasan dağına çıkmış) 3 yıldır gitmediğim memleketime (niğde) geçen hafta bi kafa dinlemeye gittim birazda arn ile...
  9. satoyama

işte reklamımız gazetede !!!

MOTOSİKLET TERÖRÜNÜDE GÖRÜN geçen gün iş yerinde Haber Türk gazetesinin (17 nisan 2010 tarihli) "istanbul" ekini okurken, bu koca manşeti görünce şok olmadım desem yalan olur :farao: bende gazeteyi haberi görmeyen arkadaşlar için eve getirip taradım, öncelikle resimdeki profesyonel kurye...
  10. satoyama

eski konular beni çok üzüyor..

bazen site içi arama yapıyorum, bazen google da çıkıyor, bazen bir konu hort oluyor, ne biliyim bazende eski açtığım konu yada mesajlarda görüyorum.. siyah nicleri görüyorum çok üzülüyorum kalbimizdesin seni unutmayacağız... :salut:
  11. satoyama

Gaziantep'li Fevzi show

gerçekten çok güldüm arkadaşlar, bu seferki o efsane videonun ropörtajlısı samanyolu üşenmemiş gitmiş fevziyi bulmuş ve hala mutsubişi diyor koptum ya :queen: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1353225663953&ref=nf
  12. satoyama

bir sorun var galiba!

Daha önce başna gelen oldumu bilmiyorum ama başıma şöyle bir durum geldi ve ilk kez yaşadığım için baya korktum:pale: motorum bakımdan yeni çıktı (kalbülatör temizlendi) bakımdan bir müddet sonra giderken motor freni esnasında (misal gaz bırakıp viteste yokuş inerken) tekrar devirlenmek gaz...
  13. satoyama

SKYGO GY200 sattığım arkadaş (acil) 2009

2009 haziran sonu skygo gy 200 (plakası düşürmüşler hatırlamıyorum) sattığım arkadaş bana acil ulaşman gerekli motoru başka bir arkadaşımdan takasla aldım 1 hafta bindim binmedim sonra ilan verdim 2 gün sonra alıcı arkadaş aradı alacağını söyledi, motorrun lastiği patlak olduğu için...
  14. satoyama

fuar video

fuara gidemeyen arkadaşlar için çektim.. :cat: http://vimeo.com/9831701
  15. satoyama

olaya bak (şile'de)

arkadaşlar mevzu olan konuyu başka bir siteden aldım, içimden burada paylaşmak geçti. herkesin aklının kenarında bulunsun malum motorcular olarak böyle durumlarla daha çok karşılaşıyoruz.. Arkadaşlar , bugün şile yolunda bir yakınımla giderken yolda taksicinin biri bizim aracın arkasına...
  16. satoyama

notere sevinirken sigortadan yedik

arkadaşlar bildiğimiz gibi noterdeki alım satım vergisini devlet kaldırmıştı eski masrafın 4/1 gibi bir mebla ödemeye başlamıştık bu çok sevindirici bir durumdu.. fakat tabi bu sevinç ruhsatı üzerinize almaya gittiğiniz zaman bitiyor:) çünkü zorunlu trafik sigortası almış başını gitmiş...
  17. satoyama

güzel bir yazı, araya kaynamış..

"DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!" topiğinde yazılmış beğendiğim bir tespit yazısı link: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/12972-dorado-v3-corvus-v5-poseidon-bilgi-paylasimi-44.html LOGARİTMA nicki üyeden izin alıp yayınlıyorum...
  18. satoyama

4500km'de kymco activ125sr dan izlenimlerim...

kymco activ125sr 'dan son 300km izlenimlerim... (4200 de aldım 4500 yaklaşık oldu) 1.her yerinden ses geliyor özellikle arka artçi pegler inanılmaz tek sorumlusu titreşim belli önceki arkadaş bu durum yüzünden pegleri bantlıyordu 2.önceki sahibi servisi götürdüğünde servis arka zinciri...
  19. satoyama

yuh artık diyecek sözüm yok

http://www.sahibinden.com/simdi_honda_beat_pesin_fiyatina_taksitle-13WQQaXQQ7907213WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar bu fiyata honda beat alınırmı allah aşkına bu nedir böyle yaa:pr: şaşırmış bu millet çinliler kötü mal yaptıkça japon satanların iyice coştu honda innova ve innova125i modeline...
  20. satoyama

SKYGO sg200gy CROSS

satılmıştır ..................

Yeni mesajlar