Arama sonuçlarınız

1. satoyama

gidon problemi (dreksiyon)

arkadaşlar motorumda sağa ve sola gidonu çevirdiğim zaman mütiş bir kasılma yani sağa sola çekme durumu oluyo bu fena bir dengesizlik yapıyo ve yoruyo gidon tam ortadayken farkedilmiyo önceden böyle değildi mesela gidonu sağa kırdınığını zaman motor hareketsizken! 2cm yakın motor yere doğru...
  2. satoyama

servisten soora

dün motorumu 4500 bakımına götürdüm adamlar yanımda bakım yaptılar (arn150) neyse bakım bitti motor eve giderken tam gazın en son 4/1 bölümünde yani son gazda boguluyo gaz yemiyo daha önce başına gelen varmı
  3. satoyama

drag: arn150 vs honda beat :))

şişhaneden çıkarken tam flash tv nin orada ışıklarda benim arkamda bir arkadaş vardı ayrıca oldukça yüklüydük köprüde beatı solladım o tek kişiydi hatt arkasında sırt çantası vardı (kurye kebabçı değildir) neysee kırmızı yandığını gördüm yavaşladım arkamdan beatın yaklştığını gördüm aynandan o...
  4. satoyama

satılık ARN 150 (temiz ötesi)2006

motorumu ağustos da aldım şu an 4500km de kulağına kurşun şimdiye kadar tık demedi dilinden anlarsanız demezde bende gözüm gibi baktım inanın koyacak yerim olmadığı için satıyorum bütün bakımları kendi servisinde yapıldı bir kere bursaya gittim geldim max hızdüz yolda 2 kişi tek kişi 100km/h ama...
  5. satoyama

akü sorunum!!

arkdaşlar aküm nezaman çortlayacak:) derken evet dün fireyi verdi ayakla çalıştırmak zorunda kaldım şimdi bana akü lazım bilgili arkadaşların tavsiye ve alıcağım yeri söylemelerini rica ediyorum:cat:
  6. satoyama

işte doğru veriler (keeway ARN)

arkadaşlar tr de motomaxın sitesinde arn 125 ve 150 arasında çok komik bir fark var bu benim kafamı karışıtırdı 125cc olan arkadaşlar 8,4hp olduğunu biliyorlar ben 150cc aldığımda 9.4 hp dediler ama ben dediğim gibi tr delki motomaxın sitesine baktım hayal kırıklığına uğradım hatta bir ara...
  7. satoyama

170km/h le oto sollamak

arkadaşlar 170km/h ile giderken bir scooter le oto sollamak nasıl bir duygu acep:) yada yol istemek
  8. satoyama

çok üzgünüm yeni almıştım

arkadaşlar eşimin kaskını yeni almıştım motorda yer kalmadı bende önümdeki askıya astım daha 1 saat bile takmamıştı:pr: bugün aldık daha neyse bacaklarımın arasından düştü e-5 de çizildi çok kötü oldu arabanın biri bir vurdu uçtu gitti:salut: çok üzüldüm aslında ön gözlük camı değişse varmı...
  9. satoyama

ortalık satılık runner dolu!!

arkadaşlar gerçekten ilanlara baktım bayaa satılık var ama genelde daha büyük motorlara geçmek için satıyoruz diyorlar ama öyle bir aleti 2005 model ve daha 1000 km yi geçmemiş olmasına rağmen neden satmak ister insan düşüncesi olan varsa sevinirim
  10. satoyama

acı gerçek(kilometre göstergesinde hata)

arkadaşlar dün otobanda motorumun ibresini bir kontrol ediyim dedim sonunda bu acı gerçekle karşılaştım en son 120km/h gördüm ama gbs cihazım 104km/h yi max speed olarak yazmış:pale: ibrem 80km/h gösteriyo gps 67km/h motorun hassas yavaşlama ve hızlanmalarının tepkisi çok geç geliyo motorun...
  11. satoyama

race tiksintisi ve imrentisi

dün otobanda gidiyorum 4 yada 5 adet race biri hayabusa idi yanımdan geçtiler slm verdiler adamların kıyafetlerinden sürüşlerinden motorlarından nasıl insan oldukları belliydi ismi önemli değil bir ilde ikitane sanki adamlar hani hani şu sport şahinlere binen tipler gibi kumaş pantolonlu ağzında...
  12. satoyama

bay bayan motor montu

arkadaşlar eşim ve kendim için ist uygun fiyat (kazıklamadan olsun pahalı olsun) kalite markalı mont sizce nerede bulunur sirkeciye baktım marka öneren varsa oda olur rivert nasıldır bu arada bir yerde baktım adam rivert korumalı monta 360ytl dedi
  13. satoyama

arn depo

arkdaşlar shellden benzin alıyorum motorun deposu 5.2lt ama 5.4 lt benzin alıyo başka istsyonlarda 5.1 depo tam boşken hemde
  14. satoyama

bakırköydeki motorcular

arkadaşlar bakırköyde istanbul caddesinin karuselin ana giriş kapısındaki mc donalts ın biraz aşşası sahile inen ana yolun kaldırımın başı ayrıca orada yer altı çarşısının girişide var 3-5 tane çeşitli motorlarla yan yana koymuşlar sanki motor pazarı gibi öyle geyik yapıp bekleyip duruyorlar kim...
  15. satoyama

motorum için lastik temini!!

arkadaşlar motorum için lastik parekende satan bir yer varmı alan arkadaşlar en ucuz nereden temin ediyorlar? ist nerede satılır? ARN 150 kimse bilmiyormu yaa
  16. satoyama

uzunyol için hangi scooter (2 kişi)

arkadaşlar dayanıklı aşırı pahalı olmayan iki kişinin rahat edebileceği ayrıca bol yük yüklenebilecek en az 1 haftada 2000 km yapacak tık demeyecek rahat güçlü en iyi maxiscooter hangisi sizce tecrübeli arkadaşlar için soruyorum (çin malı hariç)

Yeni mesajlar