Arama sonuçlarınız

1. gugukk

MOTORLU TAŞIT VERGİSİ hk

Arkadaşlar ben 2 senedir vergileri ödemiyordum şimdi ödemek istiyorum ama 250 ytl olmuş toplam borç acaba bunu taksitlendirme yapabiliyorlarmı?
  2. gugukk

Alınık hyosung gt250r

Arkadaşlar elimde zelasun 150-19 chopper var bunu verip üste nakit 4000 ytl verebilirim yada 4000 ytl verebilirim motor satılınca geri kalanını verebilirim.
  3. gugukk

Satılık zealsun 150-19 chopper 1500 ytl

Motor 2006 haziranda alındı sorunsuz ve bakımları servis tarafından yapıldı. Kazası arızası bulunmamaktadır alıcak kişi motoru servise gösterebilir. Garantisi devam etmektedir. Motorla birlikte yan çantalarda verilecektir. Motor acil satılıktır Motorun devri alıcıya aittir. 2 gün önce bakıma...
  4. gugukk

honda cbr 125 alınırmı?

arkadaşlar bende yarış motoru türünde motorlara karşı ilgi başladı bende 150 lik chopper var ama reyzing :P bir motor istiyorum maddi durumum el vermediği için hyosung alamıyorum tek alternatif cbr 125 kalıyor güzelde alet ama tek çekincem bende 1,80 boy var ve 85 kiloyum alınca altımda...
  5. gugukk

kaskım küçük geliyor

selam arkadaşlar ablam yurtdışından hjc zf 9 model kask getirmiş xs beden ama kafama biraz küçük geliyor sorun olurmu acaba? 30-40 dk takılı kalınca kafamı rahatsız etmeye başlıyor genişleme yaparmı acaba?kask çok hoşuma gitti birde ilk defa kaliteli bir kaskım oluyor o yüzden çözüm yolları...
  6. gugukk

Satılık 2006 model chopper 1600ytl

Regal raptor ile takas olur üste bir miktar para verilebilir. Motor 2006 haziranda alındı sorunsuz ve bakımları servis tarafından yapıldı. Kazası arızası bulunmamaktadır alıcak kişi motoru servise gösterebilir. Garantisi devam etmektedir. Motorla birlikte yan çantalarda verilecektir. Motor acil...
  7. gugukk

Acill 2006 model chopper 1600ytl

Zealsun ZS 150-19 Motorda hiçbir sorun yoktur Hyosung GT250R alıcam ondan satıyorum. http://www.sahibinden.com/acill_2006_model_chopper_1600ytlWQQaXQQ4284744WQQpXQQdisplayitem?
  8. gugukk

plastik mont :)

Arkadaşlar pendikten yalovaya geçmeden önce biraz dolaşayım dedim pendikte orda yeraltında bir pasaj var oraya girdim orda repsol gibi motsiklet montu gördüm 50 ytl dedi plastik gibi bir dış yüzeyi vardı ama çok hoştu bana uygun beden olmadığı ve zamanım olmadığı için inceleyemedim ama hep...
  9. gugukk

hyosung GV 250 Chopper

hyosung GV 250 Chopper arıyorum temiz km düşük ve en önemlisi 4000 ytl civarı :)
  10. gugukk

TTNet ADSL TARİFELERİ YENİLENDİ

Hız arttırmaları başladı 256k lar artık 1024 sınırsız olucak hepimize hayırlı olsun bazı bölgelerde hız geçişleri yapılmış bile heyecanla beklemedeyiz :queen:
  11. gugukk

Satılık Zealsun 150-19 chopper

1 sene önce almış olduğum motorumu satıyorum daha büyük bir motor almak istediğimden regal raptor ile fark verilerek takas yapabilirim. fiyat:1900 ytl msn: [email protected] http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4284744
  12. gugukk

KM Göstergesi geri gidiyor

Arkadaşlar km göstergem 80 km den sonra geriye atmaya başlıyor yani 70-60 diye düşüp sabitleniyor nedeni nedir? yardımcı olabilirmisiniz :rendeer:
  13. gugukk

Yeni motor için eski plakamı kullanabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar ben motorumu değiştirmek istiyorum fakat tekrardan plaka ve diğer işlemler ile uğraşmak istemiyorum sizde biliyorsunuz ordan oraya gönderiyorlar şimdi alacağım motora benim eski plakamı takma imkanı varmı? alacağım motor 2. el olucak yada onun plakasını çıkartmadan direk...
  14. gugukk

22-23 Temmuzda Ayvalığa giden varmı?

Arkadaşlar 22-23 temmuz tarihlerinden birisinde yalovadan çıkış yaparak ayvalığa gidicem o tarihlerde ayvalığa gitmeyi düşünen varsa beraber gidebiliriz.
  15. gugukk

Satılık Zealsun 150-19 chopper (YALOVA)

1 sene önce almış olduğum motorumu satıyorum daha büyük bir motor almak istediğimden regal raptor ile fark verilerek takas yapabilirim. fiyat:1900 ytl msn: [email protected] http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4284744
  16. gugukk

Yılan Korkusu

Yılan korkusu insanı nasıl bayıltıyor örneği :mrgreen: http://vidivodo.com/video.php?myvideo_id=40814
  17. gugukk

XENON farlar hk

Arkadaşlar biliyorum çok konuşuldu ama kesin bir cevap bulamadım benim farlar 2 haftada bir patlıyor zannediyorum kalitesiz oluşlarından bende xenon farlardan takmak istiyorum ama kitapçıkta 35w/35w yazıyor böyle bir xenon far yok galiba genel olarak 50w var ben bu farlardan taksam çalışırmı...
  18. gugukk

motor soyulmaya başladı

Arkadaşlar demin motoru temizlemek için yanına gittim iyice temizledikten sonra en son motor kısmına geldim baktım motorun üstünde çamurlar var temizlemeye çalıştım ama dikkatli bakınca bunların çamur değil motorun üstündeki boyanın çıktığı ve altından beyaz bir renk çıktığını gördüm üstündeki...
  19. gugukk

Ehliyeti hala alamadım hakkım gidermii?

Arkadaşlar ehliyet sınavlarından geçtim fakat kurstan bir türlü dosyamı alamadım hakkımı kaybedermiyim yani 3-5 ay içinde ehliyeti çıkarmadım diye hakkım yanarmı? max. nekadar süre içerisinde çıkarmam lazım acil yardım maddiyat yüzünden çıkaramadım yanlış anlaşılmasın :(
  20. gugukk

İlk cezamı yedim

Arkadaşlar bugün işten eve geldim ne göreyim evde trafik iadi para cezası karar tutanağı tebligatı var kırmızı ışıkta geçmişim 100ytl istiyorlar. orda hayır sever biriside plakama ceza yazmış neyse sorun şu ben bu parayı nezamana kadar ödemem lazım nereye ödemem lazım ayrıca a2 ehliyetimi daha...

Yeni mesajlar