Arama sonuçlarınız

1. edremitli10

virüs programının süresi doldu

virüs programının süresi doldu ne yapıcam :pr: beleş program bulamıyorum netten :pr:
  2. edremitli10

bıktım bu mobiletlerin ve pejoların eksoz sesinden

arkadaşlar hergün evimdeyken ve işyerimdenyken bu pejeoların mobiletlerin eksoz seslerinden artık bıktım::angry2::, grup halinde akşamları eksozları açılmış halde evimizin önünden geçiyorlar ::angry2::motorların üzerinde yatıyorlar, ne kask var nede koruma bıktım bu çapulculardan, bu tür motoru...
  3. edremitli10

kappa depo üstü çanta almak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir? ybr 250 motosikletime depo üstü çanta almak istiyorum, çünki bir çantaya gereksim duyuyorum, ufak bir çanta arıyorum günü birlik geziler için ve mesela cep telefonu, sigara çakmak, not defteri, aklınıza gelebilecek ıvır zıvır herşey :P çanta olmadığı için...
  4. edremitli10

adana'da motosiklet kazası 1ölü

http://www.ensonhaber.com/3.sayfa/235349/korkuluklara-carpti-oldu.html
  5. edremitli10

ybr 250 için orta sehpa arıyorum

Merhaba arkadaşlar motoru aldığımdan beri orta sehpa sıkıntısı çekiyorum, ve o kadar aradım bir türlü bulamadım, bide size yazmak istedim, istanbulda yıldız motor diye bir firmadan koruma demiri ve çanta demiri aldım, orta sehpa olmadığını söyledi, hazır bulabileceğim bir yer varmı? burdaki...
  6. edremitli10

bu nasıl motor kullanmak

adamın altındaki 1000 lik makina sanırım, ama çok risk alıyor http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=89660715741&ref=mf
  7. edremitli10

ybr 250nin orjinal dörtlü butonunu nerden bulurum?

merhaba arkadaşlar motorumda dörtlü flaşör olmadığı için dörtlü sinyal taktırmak istiyorum, fakat orjinal butonunu yöremde bulamıyorum bulabileceğim bir yer varsa bilgi verirseniz memnun olurum, dörtlü butonun yeri var, fotoğrafta gösterildiği gibi :cat: ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59...
  8. edremitli10

çocuklara kızdım ama sonra üzüldüm

az önce 3 tane 10 yaşlarında çocuk motorumun etrafında dolaşıyordu, biri üzerine binmiş gaz kolunla oynuyordu, bende ilk önce farketmedim büronun içinde oturuyordum birde baktım biri motorun üstüne oturmuş diğerleride motorun bir yerlerinle oynuyordu, bir anlık kzıgınlıkla büronun içinden...
  9. edremitli10

ayvalık,bergama,dikili,çandarlı gezisi

çok canım sıkılmıştı ybr 250 nin deposunu doldurup hafta sonu bir gezi yaptım, vurdum kendimi yollara buyrun fotoğraflar
  10. edremitli10

yarın babamın doğumgünü, babama scooter alacağım, ne önerirsiniz.?

----------------- ------------------
  11. edremitli10

kaskın camı kapalı olduğu halde, kaskın içine arı girmesi

Dün eniştemle beraber Toplam 350km lik bir gezi yaptık, yolda 140km hızla giderken kaskın vizörü kapalı olduğu halde çok ses yaparak kaskıma birşeyin çarptığını hissettim. Bende yoluma devam ederken kaskın içinde arının gezdiğini gördüm:silent:, nasıl girdiğini düşünüyorum kaskın camını...
  12. edremitli10

bu motorun markası nedir?

avrupa sitelerinde rastladım bir motosiklet sitesinde gördüm, fabrikasyonmu acaba sonradan toplama bir motosikletmi? acaba markası nedir?:silent:
  13. edremitli10

motor yağ değişimi

Motorumun yağ değişim zamanı geldiği için yağını değiştirtmem lazım, bugün yamaha yetkili servisine gittim ve yağını değiştirmem gerektiğini söyledim, motorumun yağ kapasitesi 1350gr olduğu için 2 kutu 1lt lik yağ gideceğini söyledi bende tamam dedim ve ne kadar tutar diye sordum, usta 2 kutu...
  14. edremitli10

ybr 250 ve xt660r ile önce kahvaltı sonra ayvalık gezisi

Merhaba arkadaşlar dün eniştemle beraber yaptığımız geziyi sizlerle paylaşmak istedim, önce ailelerimizle birlikte akçayı geçtikten sonra çamlıbel köyünün üstünde bulunan düşler vadisine kahvaltı yapmaya gittik, çok kalabalık olduğu için kahvaltıyı uzun süre beklemek sonunda kaldık...
  15. edremitli10

kaskım çalındı

daha bir hafta önce 299 euro ya aldığım Nolan 103 kaskımı çaldılar:pr:, kaşla göz arasında nasıl çaldılar anlamıyorum, geçtiğimiz pazartesi günü işyerine gitmek üzere evden ayrıldım, işe gitmeden önce börek salonuna uğradım, aslında kaskımı top case ye koyardım ,kaskı motorun aynasına asmıştım 2...
  16. edremitli10

eksoza naylon poşet yapıştı

arkadaşlar bugün yolda giderken eksoza naylon poşet yapıştı:silent: krom olan eksozu simsiyah yaptı, gaz yağıyla sildim fayda etmedi ,bunu nasıl çıkartırım?:silent:
  17. edremitli10

1951 Bmw R25 2 hakkında

arkadaşlar klasik motorlara merakım olduğu için Bugün bizim sanayi sitesinde bmw r25 komple motorunu buldum (eksoz hariç) biraz sorunlar olmasına rağmen pazarlık yapıp 650tl ye aldım, yalnız şasesi yok dediğim gibi sadece motor bölümünü aldım, 2 litre yağ alıp komşumuz bobinajcıya gittim, bu...
  18. edremitli10

az önce başıma gelen olay

Bu sabah işe giderken anayoldan edremite gidiyordum, hızım yaklaşık 120 / 130km, arkamdan da beni 50mt mesafede takip eden iki otomobil var, birden bire bir kadın yolun ortasına kendini atıı, ve sanki gezi yolunda yürür gibi yürümeye başladı, korna basıp uyarıyorum hala yürümeye devam ediyor...
  19. edremitli10

çeneden açılır kask tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar yaptığım gezide çok kuvvetli lodos estiğinden kullandığım kask çok rüzgar uğultusu aldığı için uzun yolda beni rahatsız etti, bildiğimiz üzere yaz mevsimi kullanacağımız kask çeneden açılır kask olmalıdır, hem şehir içinde hemde uzun yolda rahat edeceğimiz...
  20. edremitli10

Ybr 250 ile Çanakkale Ecabat şehitlik gezisi

Merhaba arkadaşlar dün saat 11.00 gibi akçay haraket ettim. Şehitlikleri gezmek iin Çanakkale'ye hareket ettim, yol çok rüzgarlı olduğu için hızımı fazla yükseltemedim, ortalama 90 / 100km hızla gittim arada bir 120 / 130 çıktığım oldu ama, sonra fazla hızlı gitmemeye karar verdim, rüzgar...

Yeni mesajlar