Arama sonuçlarınız

1. fusuy364

Gar, Gış,Gıyamet gezisi

Dün bayağı kar yağdı Ardeşen'e. Bu gün baktım hava güneşli gibi, az az da kar serpiyo. Ayder yollarını keşif için yola çıktım.çok süper manzaralar vardı. işte son durumlar: ARdeşen'de hava açıktı. çayların üstü karla kaplı, güzel bir manzara Taş kemer köprü de beyazlara...
  2. fusuy364

"kara doğru" gezimiz

Bu gün ev arkadaşım Ali hoca ile biraz macera yaşayalım dedik ve Ardeşene bağlı Işıklı beldesinin bir tepesine çıkmaya karar verdik. daha önceki gezilerimde çıktığım bir yerdi. bu sefer karda çıktık. iyi seyirler
  3. fusuy364

"Ayder'e çıkmaya çalıştık" gezisi

geçen hafta sonu motor ustam ve Ardeşenden başka bir arkadaş ile Ayder yaylasına çıkmaya çalıştık.işte fotoğraflar: Bu kros motorun ateşlemesinde büyük bir problem vardı, usta aslında bununla gelecekti ama akşamadan kontrol edilmediğinden başka bir motosikletle geldi. Bu motosikletin...
  4. fusuy364

Ayder'e poşetle kaymaya gezimiz

Uzun bir süredir askerlik görevim sebebiyle gezilerden uzak kalmıştım. şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. bu gün Ali hocam ile Ayder'e poşetle kaymaya gittik. işte fotoğraflar...
  5. fusuy364

askerlik (sonucum) sonuçlarımız

Bu ağustos celbinde en geç cumaya birliğimizde olacak şekilde askere gidiyorum. Kısa dönem er olarak Amasyada acemilik, ardından İstanbulda da ustabirliğini yapacağım. 6 ay motosikletten ayrı kalacağım:pr: başka askere gidecek olanlar varsa burada paylaşsın bence.
  6. fusuy364

Elevit yaylası(02.07.2011)

Elevit yaylası 1900 rakımlı Çamlıhemşine bağlı bi yayla.Çattan sonra yol durumu çok kötü. güzel eski evlerin de bulunduğu bir yayla.gidiş dönüş toplam 112 km.işte fotoğraflar Bu güzelim böcekten makro alabilmek için duruyorum ve makineyi dikkatsizliğimden dolayı düşürüyorum:pr...
  7. fusuy364

Ardeşen moto-Rize ekip gururla sunar(Huser ve ayder yaylaları-03.07.2011)

Ardeşende belki de bir ilk.Bir usta, üç arkadaşı, 3 imam ve bir de ben,8 kişi 8 motor bu sabah 7 gibi buluştuk ve Ayder ve Huser yaylalarına gazladık. Ayderde de piknik yaptık.(tabiki de sucuk:) ) hepimiz çok keyif aldık. iyi seyirler Bu motorda bütün markalardan parça var:) Ardeşende...
  8. fusuy364

Yeniden Kavron ve buzul gölleri(açık hava-muhteşem manzaralar) 25.06.2011

geçenlerde Kavron ve buzul göllerine çıkmıştım. ama sisten dolayı hiçbirşey görememiştim. bu gün sabah erkenden kalktım ve havanın tamamen açık olduğunu gördüm. içimdeki ukteyi tamamlamak istedim ve bastım gaza çıktım Kavron'a:) tabi ordan buzul göllerine yine tırmandım. devamı fotolarda:)...
  9. fusuy364

Kavron Yaylası ve buzul gölü(22.06.2011)

bu gün normalde iki kişi gidecektik ama arkadaşın işi çıktı. ben yerimde duramadım. Kavron yaylası ve gölüne çıkmaya karar verdim. Kavron yaylası 2250 m. tırmandığım buzul gölünün rakımı ise 2950 civarı. Kavrona kadar motosikletle, sonra da yaklaşık 2 saat tırmanış ile göle ulaştım. ama...
  10. fusuy364

Ayder şenlikleri 2.gün-boğa güreşleri gezimiz

Ayderden yukarıda Galer düzünde olacak boğa güreşleri. oraya çıkacağız. Galer düzüne geldik. Arena:) ava gideni avlarlar:) bunlar yorumsuz. Baş kategoride final maçı ama erken bitti...
  11. fusuy364

Ayder şenliğine yağmur yemeğe gezimiz(cakalaz-keos-uthec-fusuy364+artçı)

Bu gün Rizenin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder yaylasında şenlik vardı. trabzon ve Rize MT olarak Aydere gezi düzenledik. biraz:queen: yağmur yedik ama olsun:P zevkliydi. ben bendeki fotoları yükledim. Diğerleri de buranın devamına yükleyecekler...
  12. fusuy364

Avusor Yaylası ve buzul gölü(13.6.2011)

Bugünkü gezim Avusor Yaylası'naydı. Tabi Avusor'a, gölü için gittim. avusor yaylası yaklaşık 2300m rakıma sahip. Avusor gölü ise 2650 civarı rakıma sahip. Motoru avusorda bırakıp başladım tırmanmaya. gerisi fotoğraflarda. iyi seyirler işte rotam: Ayder yaylasını teğet geçiyorum...
  13. fusuy364

Nihayet Huser Yaylası-Bulutların üstüne-08.06.2011

sonunda hava şartları ve yollardaki kar durumu müsait oldu ve bu gün Fatih hocayla Huser'e çıkma kararı aldık. Huser yaylası Ayder yaylasının kuzeydoğusundaki dağın en zirvesidir. rakımı 2400 civarıdır. biz bu gün biraz da yürüyerek 2700 rakıma kadar çıktık. ama manzaralar görülmeye değerdi. çok...
  14. fusuy364

Yeni atanan hemşerime Ayder Yaylası tanıtımı

Okulumuza yeni atanan tarih öğretmeni hemşerim çıktı(Çorumlu). ben de ona hoşgeldin gezisi hediye ettim. Ayder yaylasını çıkalım dedim, o da çok merak ediyormuş zaten Ayder'i. güzel oldu. Motosiklete de ilk defa bineceğini söyledi. geziden memnun kaldı. işte fotoğraflar...
  15. fusuy364

Yine Pokut Yaylası-bulut denizi-muhteşem manzaralar(01.06.2011)

Bu gün Fatih hocayla ani bir karar alıp Pokut yaylasına gidip, bulutların üzerinden gün batımını seyretmeye karar verdik. ayrıca bakınız: ( http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/82928-pokut-ve-sal-yaylasi-gezimiz-bir-motor-iki-kisi-super-kis-manzaralar.html...
  16. fusuy364

Arhavi'den Yukarı-Mençuna Şelalesi(28.05.2011)

Bugünkü gezim Veysel Hoca ile Mençuna şelalesineydi. Rotayı aşağıda verdim. gidip gezilebilecek bir yer. Büyük bir şelale. yol durumu Çiftekemer köprülerine kadar asfalt. sonrasında 3 km lik beton ve toprak yoldan sonra patika yoldan da sanırım bi 300-400 m civarı yürüyerek gidiliyor.iyi seyirler
  17. fusuy364

Palovit Şelalesi-Gito Yaylası ve bulut denizi

bu gün hava yağışlı gösteriyordu ve hava kapalıydı. sabah erkenden kalktım ve Çat tarafına gitmeye karar verdim. giderken palovit şelelasi aklıma geldi. ilk önce oraya gittim. sonra da Gito yol durumunu öğrenmek için Gitoya gazladım. baktım hiç kar gelmiyor. Gito yaylasına kadar çıktım. Rakım...
  18. fusuy364

Fındıklı'dan yukarı 2 ( 18.05.2011)

Fındıklı ilçesinden bu sefer diğer vadiden yukarı doğru çıkıyorum. asma köprü. yollar hakkında bilgi alıyorum bu yolda manzaralar varmış. bakalım nasıl biryere gideceğim şu soldaki yolu merak edip sapıyorum oraya. yol yeni açılmış, belli ki birazdan sonu gelecek ve öyle...
  19. fusuy364

Güneyköyden Siprona tarafına

bu günkü gezimde yine yaylalara yol durumunu öğrenmek istedim. karlar bi türlü erimek blmiyor. yaz gelmiyor bu rizeye, çoğu zaman yağmur yağıyor ve sis oluyor yaw:) neyse bu günde öyle bi geziydi. iyi seyirler. buraları daha önce de fotoğraflamıştım. yüksek dağlarda yine sis var.o...
  20. fusuy364

Uzungöl gezim(08.05.2011)

bu günkü gezim Trabzon Uzungöl'e idi.gidiş geliş toplam 280 km civarı bir gezi oldu. hava bayağı yağmurluydu. Rizeye kadar sağnak yağış altında gittim. iyidereden sonra yağmur kesildi.sonrasında güneş bile açtı:P dönüşte ise hiç yağmur yağmadı:pr: :mrgreen: işte rotam: benden başka...

Yeni mesajlar