Yeniden Kavron ve buzul gölleri(açık hava-muhteşem manzaralar) 25.06.2011

geçenlerde Kavron ve buzul göllerine çıkmıştım. ama sisten dolayı hiçbirşey görememiştim.
bu gün sabah erkenden kalktım ve havanın tamamen açık olduğunu gördüm. içimdeki ukteyi tamamlamak istedim ve bastım gaza çıktım Kavron'a:)
tabi ordan buzul göllerine yine tırmandım. devamı fotolarda:)

işte fotolar:

rota yine aynı rota

Kaçkarlar gözükmeye başladı

Kelebek cenneti

bir adet makro

İşte Kavron Yaylası.

motoru aşağıda bir yere bırakıp tırmanmaya başladım.Kavronun üsten görünüşü

Buraya doğru tırmanacağım. göller uzaktaki kaçkarların eteğinde

bu sefer yalnız değilim. benden başka çıkanlar da var.

yorumsuz:)

az kaldı az.şuraları aştık mı tamamdır.:p

geldiğim vadi.bayağı tırmanmışım.

şu karlı yeri aşınca düzlüğe ve göllere kavuşacağım. hava süper, yaşasın:p

Bundan sonrası yorumsuz. iyi seyirler

nasıl teknik ama:cat: bilmeyenlere ipucu, tersten yansıma:mrgreen:

geri dönüş başladı. buraya doğru şimdi ineceğim. iniş kolay tabi. çıkış gibi 2 saat sürmüyor:)

yorumsuz..

Kavron gözüktü, yaşasın.

bu da kavron vadisi.

işte motoru bıraktığım yere sonunda ulaştım.bunda sonra direk eve dönüş.

dostum selamlar, öncelikle cumartesi günü muhteşem bir havada deli gibi çalışmak zorunda olan biri olarak imrendiğimi söylemeliyim, gerçekten şahane görüntüler var.

sormak istediğim bişey var, krokiyi inceledim de, gidiş dönüş kaç km yol yaptın acaba?

dostum selamlar, öncelikle cumartesi günü muhteşem bir havada deli gibi çalışmak zorunda olan biri olarak imrendiğimi söylemeliyim, gerçekten şahane görüntüler var.

sormak istediğim bişey var, krokiyi inceledim de, gidiş dönüş kaç km yol yaptın acaba?

teşekkürler.
motosikletle toplam 106 km
yürüme toplam 6-8 km.
top yekün 114 km:)

yine güzel resimler eşliğinde bizide gezine ortak ettin niye rize bu kadar uzakki ;)

Böyle yerlere yalnız giderken bir ürperti olmuyor mu yusuf hocam,yoksa ben mi çok ödleğim:))

sa

maşaallah ne güzel fotolar çekmişin kar suyunada bir dalsaydın ne güzel görünüyor canım çekti rizeye gelince bize rehberlik edersen çıkarız beraber :)

teşekkürler herkese.
mitmuallim, hocam o noktadan nedense bir korkum olmuyor. sadece ayı çıkabilir diye hafiften korkuyorum:)
gv650i, hava iyi olursa ve motorlarınız çıkabilirse neden olmasın, istediğiniz her yere çıkabiliriz.

müthiş bir yerdesin kıymetini bil :)
her gezi başlığını görünce diyorum bu vatandaş gene dağlara taşlara vurdu kendini :) süper resimler kazasız belasız yolculuklar ve geziler dilerim...
geçen bizde arkadaşlarla ormanlık bir alana gitmiştk zorlu yerlerde arkadaşlarım mızmızlanınca, aklıma sen geldin dedim şimdi fusuy364 olsay dı böyle söylendmezdi diye aklımdan geçirmiştim vakit bulunca inş. fotoları paylaşırım :)

Profosyonel'ce hazırlanmış belgesel tadında bir gezi ve sunu olmuş bizlerle paylaştığınız için sağolun:)

Adana İl Temsilcisi
yusuf kardeş,yine muhteşem manzaralar.sabah sabah çok iyi geldi.teşekkürler paylaşım için.ADANA'dan selamlar.

teşekkürler ilginize, sağolun.
hattat_hasan, öyle bir durumda beni hatırlamanız beni ayrıca memnun etti. fotoları bekliyoruz

Yusuf hocam ayağına, motoruna, fotoğraf makinene sağlık...Gitmeden gitmiş gibi olduk. Tabi her ne kadar böyle desem de, oranın doğal güzelliğinin 100'de 1'ni ancak yansıtır bu fotoğraflar bence...O havayı teneffüs etmek lazım...
Ayrıca ne güzel yahu; bende böyle "tek tabanca" gezmeyi seviyorum, e bu durumda tabiki risk almadan olmuyor:)

teşekkürler.
turkmath,evet dediğiniz gibi, fotoğraflar yüzde 1 ini ancak karşılar. tenefüs etmek lazım havasını, suyundan içmek lazım. göz ile geniş açılı bakmak lazım, dere ve kuş seslerini dinlemek lazım.
risk almadan da olmuyor tabi. keşke yanımda birileri daha olsa da keyiflice bir gezi yapsak. ama ne çareki her zaman bulamıyorum. bulsam müsait olmuyolar. bunlar da artçı. motorlu bulsam can kurban.hadi motorlu buldum,motorunu o yolara vurur mu? vursa oraya çıkar mı, 2 saat dağa tırmanabilir mi felan filan...

sayenizde içimi döktüm:)teşekürler. :cat:

isg

ya senin şu gezilerin süper oluyor ya ne zaman okusam kendimi dağlara atasın geliyor. ama kafamı kaldırıyorum maalesef ofisteyim :pr::pale::thumright::uzgunum:

teşekkürler. umarım sizin de böyle fırsatlarınız olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar