Gar, Gış,Gıyamet gezisi

Dün bayağı kar yağdı Ardeşen'e. Bu gün baktım hava güneşli gibi, az az da kar serpiyo. Ayder yollarını keşif için yola çıktım.çok süper manzaralar vardı. işte son durumlar:

ARdeşen'de hava açıktı.

çayların üstü karla kaplı, güzel bir manzara

Taş kemer köprü de beyazlara bürünmüş

Bu fotoğraf çok hoşuma gitti ama bana pahalıya mal oldu. oranın köpeği havlayarak üstüme geldi, hırladı, sataştı, havladı, ne yapsam uzaklaşmadı. motora gittim yavaş yavaş, yine peşimde. kornaya uzun uzadıya bastım, içerdekiler duydu ve aldılar köpeklerini. ısırmadı ama bayağı korkuttu beni:p

Burdan sonra teker patenaj çekiyor sürekli. halbuki bir kaç yüz metre sonra Ayder var. ama malesef.zaten de yoğun kar yağışı başlıyor ve ben tın tın tın geri dönüyorum buradan:pr:

inerken güzel manzaralar dek geldi

Frx

Büyük cesaret üstad yaşıyor olmana şaşırdım :) çok güzel bir gezi olmuşa benziyor :)

Vallahi size maşallah demekten başka dicek bir şey yok:) Allah kaza bela vermesin. Her zaman ki gibi çok güzel manzaralı bir gezi yapmışsınız. Selamlar...

Abi senin motor baya kahır cekiçek bi motor heralde bi cross alcak olursam ramzey düşünürüm... tekerin düz bassın...

Fusuy hocadır bunun adı
Ne kar dinler ne de kadı
İki teker sevdası bu
Şeytan bunun neresinde

çok güze l fotoraflar manzara mükemmel neresi acaba tam olarak burası

helal fusuy. çok güzel bir gezi olmuş. ayderin fotoğraflarını da görebilseydik çok iyi olurdu. özlemişim oraları. birdahakine Ayderin fotoğraflarınıda isterim :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel bir keşif gezisi olmuş.:cat:
Tebrikler.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel açılar yakalanmış..tebrikler..ama ne yapıyoruz? kafa dengi bir arkadaşla yapalım bu gezileri çünkü ben bu geziyi yapanı merak ettim açıkçası..

kulağımda karmate dinlerken konuna rastgeldım sevgili yusuf :)
varya 10 numara ya mükemmelsin fotolar da mükemmel...
artık sana bi ktm alalım mt olarak para toplayıp:queen: hakedıyosun kardesim vallahi her gezin ayrı bi güzel sen başka bi yerede taşınma bence:D
karadeniz tam senlik yerler...

Fusuy hocadır bunun adı
Ne kar dinler ne de kadı
İki teker sevdası bu
Şeytan bunun neresinde

abi süpersin ya.:cat: çok hoş bi dönüştürme olmuş.zihnine sağlık.

Sinka251
burası Ayder yaylası yolu, Rizenin Çamlıhemşin ilçesine bağlı.
Sedar60, Aydere 200-300 m kala kaldım yolda, tekerler patenaj çekti sürekli. olmadı, zaten hava kapatmıştı, Ayder de sisliydi,ve kar da yağmaya başlamıştı, ama yarın çıkacaz büyük bi ihtimal.yollar açılacak
kanmix-x, makine canon 550D

Herkese samimi yorumları için tek tek teşekkürler

fotoğraflar çok güzel.yüreğinize ve tekerinize sağlık:rendeer::rendeer::rendeer:...çok kıskandım beyazı görünce...:::(((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar