Ardeşen moto-Rize ekip gururla sunar(Huser ve ayder yaylaları-03.07.2011)

Ardeşende belki de bir ilk.Bir usta, üç arkadaşı, 3 imam ve bir de ben,8 kişi 8 motor bu sabah 7 gibi buluştuk ve Ayder ve Huser yaylalarına gazladık. Ayderde de piknik yaptık.(tabiki de sucuk:) ) hepimiz çok keyif aldık. iyi seyirler

Bu motorda bütün markalardan parça var:)

Ardeşende Ahmet ustanın dükkanının orada buluşuyoruz.herkesin tek tek fotoğrafını alıyorum.

Ayder yaylasına geldik. motorları ve kendimizi dinlendiriyoruz

Huser yol ayrımına geldik. buradan Huser yoluna sapıyoruz.

Ayder yaylası çok aşağılarda kaldı.

Huser'e geldik ama sis var,şans yok:pr:

Uçma denemeleri:)

Galer düzüne inip piknik yapacağız

burada çay içiyoruz.

tozu dumana kattılar:)

işte tüm ekibimiz:cat: Ardeşen motorize ekip

hepsini anladımda cbr 125 in ne işi var orda.... mekan uygun değil ona... güzel bir gezi olmuş....

Tek teker ramço, cbr bazen toprak yolda bize fark attığı bile oldu.macera değil mi, bu işin olur olmazı olmuyor bazen:cat:çok realist takılmamak lazım

Doğan, seni çağırırdım ama biliyosun, toprak yol. sadece Ayder olsaydı çağıracaktım

Öncelikle paylaşım çok güzel.:cat:

hepsini anladımda cbr 125 in ne işi var orda.... mekan uygun değil ona... güzel bir gezi olmuş....

Ben yazdıklarına katılmıyorum.İsteyen istediği motosikletiyle istediği yere gider gitmek istediği , özgürlüğün ateşini içinde hissettiği sürece... Yolunuz hep açık olsun arkadaşlar kazasız sürüşler ve gezilerinizin paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...

Öncelikle paylaşım çok güzel.:cat:

Ben yazdıklarına katılmıyorum.İsteyen istediği motosikletiyle istediği yere gider gitmek istediği , özgürlüğün ateşini içinde hissettiği sürece... Yolunuz hep açık olsun arkadaşlar kazasız sürüşler ve gezilerinizin paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...

gidemez demedimki mekan uygun değil dedim... yoksa neler gördük neler duyduk bu devede kulak... ama bu mekan onun çok ısınmasına ve haralet yapmasına sebeb olabilir.... ben bu bakımdan söylemiştim...

Emeğine Sağlık Yusuf Hocam Güzel Bir Geziydi. Arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. yine bir başka ardeşen moto-Rize ekip gezisinde buluşmak ümidiyle ;)

Tek teker ramço, cbr bazen toprak yolda bize fark attığı bile oldu.macera değil mi, bu işin olur olmazı olmuyor bazen:cat:çok realist takılmamak lazım

Doğan, seni çağırırdım ama biliyosun, toprak yol. sadece Ayder olsaydı çağıracaktım

haha..600F nin dışlandığını görmek ne acı..:))espri yapıyorum..süper gezi olmuşş

Emeğine Sağlık Yusuf Hocam Güzel Bir Geziydi. Arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. yine bir başka ardeşen moto-Rize ekip gezisinde buluşmak ümidiyle ;)

hocam rica ederim, ben teşekkür ederim. sen Aydın hoca mısın, hangisisin:mrgreen:
hocam bir de burada tanışalım kısmında kendinizi ufaktan tanıtırsanız herkes için daha iyi olur

link için:
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/

Fotoğrafları çeken arkadaşı tebrik ederim görüntüyü kadraja mükemmelce oturtmuş. tek kelimeyle profesyonelce yanlız poz veren geç arkadaşlarında hakkını yememek lazım.onlarda konu mankeni gibi durmamışlar. kısacası anlaşılan mükemmel bir gezi mükemmel fotoğraflar olmuş herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın

Fotoğrafları çeken arkadaşı tebrik ederim görüntüyü kadraja mükemmelce oturtmuş. tek kelimeyle profesyonelce yanlız poz veren geç arkadaşlarında hakkını yememek lazım.onlarda konu mankeni gibi durmamışlar. kısacası anlaşılan mükemmel bir gezi mükemmel fotoğraflar olmuş herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın

evet gerçekten fotoğraflar bi ayrı güzel. mekan zaten bambaşka güzel ...

nice kazasız belasız gezilere...

Motosikleti
Honda Crf250L
güzel gezi olmuş tebrik edeirm..
cbr a yazık olmuş ama..kendi cbr'ımı o yollara vurmam hayatta:)

eyyyy gidi kaaaradenizz Geliyorum Abi Az Kaldi Kuzenim Cross Alıp Birlikte Gezeriz 2 Ay Boyunca Ağustos Sonu Oradayım :) Hazır Çay Biçme Derdide Bitiyor Olucak Rahat Rahat Herkes Gelir :)

Süper Gezi :)

Anzer Yollarına Ne Zaman Tırmancan ?

teşekkürler.
kujumax, yav sen geliyorsun da ben askere gdiyorum. yakında memlekete geçecem.malesef, üzgünüm. umarım burada başka birilerini bulur ve istediğin yerlere çıkarsın.
Anzer fırsat olmadı. artık asker dönüşü:)

Çok güzel bir gezi olmuş. Hepinizi tebrik ederim.
Bir dost sıfatıyla; lastik çizmelerle motosiklete binmeni/zi tavsiye
etmem..
Çünkü, herhangi bir tümsekte, sert veya ters bir hareket yapman
ve ayağınla denge kurmak istemen halinde '' ayak topuğun'' ciddi
hasar alacaktır..

Tekeriniz düz bassın.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar