Arama sonuçlarınız

1. Syanur

Yağ Ömrü (ambalajı açılmış) nekadardır?

Arkadaşlar forumda "yağ ömrü" ile ilgili konuları arattım ama bulamadım. Motor yağlarının ambalajı açılmadığı taktirde raf ömrü 2yıl kadardır. Bunun 5 hatta 10 yıl olduğunu iddia eden satıcılar da var. Ancak benim asıl sormak istediğim : motor yağlarının ambalajı açıldıktan sonra nekadar...
  2. Syanur

Fiyata bak bak bak..."RKS"uzuki motor

Dün yine başkentin bir elin parmaklarını zor geçen motosiklet ürünleri satan mekanlarıdan birisine, YiBa çarşısına yöneldim. "Gidip kendime bir tane fileli mont alayım" diyordum birkaç gündür. O çarşının ön tarafında bisiklet ile karışık uygun fiyatlı motosiklet ürünleri markaları satan 1-2...
  3. Syanur

Fırtınada motosikleti devrilen bir kişi hayatını kaybetti !

"Denizli'de fırtına nedeniyle motosikletiyle savruılan bir kişi hayatını kaybetti." şeklinde belirtilmiş. Detaylara ulaşamadım. Kaynak; http://www.ntvmsnbc.com/id/25341373/
  4. Syanur

KARION kar altında...!

Evet geçenlerde karda kışta tek başıma yapmış olduğum gezimi yükledim en sonunda... Epey debelenmiştim, tek başına olunca motoru karda neyse de balçıkta hareket ettirmek epey zor oluyormuş :) Aralarda kronolojik olarak videolar da ekledim :) İlk olarak ben gideceğim yerlerde kar olduğunu...
  5. Syanur

Böyle saçma şey mi olur...!

Arkadaşlar hiç savunmayın boşuna yok aslında çok pratik felan diye... Epeydir bukadar saçma bişey görmemiştim (Daha önce verildi mi bilmiyorum) AwQw_lwcRu0&feature=g-vrec&context=G26562f8RVAAAAAAAAAA yağmurluk - link
  6. Syanur

Ben bu motordan istiyorum...!!!

Biraz nostalji gezisine çıkmışken sayfa sayfayı, resim resmi açtı.... ve ben vuruldum !!! ::stretche Kawasaki diye mi böyle oldu, nasıl oldu bende anlamadım ama ben bu tarz motorlara karşı pek bişey hissetmezdim. Ama bu motor beni aldı götürdü doğrusu. Modelini özellikle yazmıyorum...
  7. Syanur

Yarış dediğin böyle anlatılır, sanki at yarışı !

2011 British SBK şampiyonasının son haftasının son yarışının(son hafta 3 yarış var) son 2 turu. Şöyle kısaca özet geçeyim; Şampiyona için 2 aday vardır ::xs26:: , Tomy Hill ......627 puan (öndeki sarılı #33) John Hpkins ..629 puan (arkasındaki mavi-beyazlı #21) Yarış lideri Shayn BRYNE, yarış...
  8. Syanur

Bu motorun marka-modeli nedir?

Hiç uzatmıycam; Güzel duruyor, markasını bilen var mı?? (Üstünde TaNGO yazıyor ama...)
  9. Syanur

Deri Mont - Ceket

Kışlık bir mont-Ceket bakıyorum. 1-2 model buldum ama çok da karar veremedim, malum deri fiyatları çok uygun değil. Öncelikle Bering Optic deri ceketi beğendim, yerinde inceledim hoşuma gitti ama fiyatı 600TL. O yüzden bu fiyata değer mi değmez mi bilemedim. Bering Optic Bir de Hudson Deri ye...
  10. Syanur

Bu Elcik Isıtmayı Kullanan Var mı?

Yine öyle nette gezinirken buldum. Bu elcik ısıtmayı kullanan kimseler var mı diye sormak istedim. Kesin forumdan birileri çıkar dedim :) Almayı düşünüyorum, üşüyorum :sunny: Sargı Elcik ısıtma - Sahibinden.com Satıcı ile iletişime geçtim ama ne kaç amper çektiğini ne de kaç Watt tükettiğini...
  11. Syanur

Kışlık eldiven - Revit Score

Arkadaşlar artık canıma tak etti, sağlam bir kışlık eldiven almaya karar verdim. 2 ürün arasında kaldım. Birisi Revit score modeli; Ürün hakkında bilgi ; Revit Score Fiyat: 75 TL Bir diğer ürün ise İXS Odin modeli. Ürün hakkında bilgi ; IXS Odin Fiyat: 212 TL :santa: Bu modeli karda...
  12. Syanur

Sticker Sökmece

Arkadaşlar motorun üzerindeki stickerları nasıl güzelce çıkartabiliriz? Mesela depodaki "uyarı!" yapıştırmasını sökmeye çalıştım, ya iz kaldı ya parçalandı. Diğer yapıştırmalarda da benzer sorun var. Bazı kimyasal ürünler gördüm ama boyaya zarar vermez diye belirtilmediği için almadım. Önerisi...
  13. Syanur

Kampana Balatası garantiye girer mi? Yoksa...!?!

Arkadaşlar geçen gün Ankarada evime giderken(yeni aldığım 2.el Hyo-RT125 ile) acayip bir yağmur bastırdı. Benim motorun önler disk arkalar kampana. Bende yağmur altında 30~40 km/h hız ile seyrettim, malum tecrübe olmadığı için hız yapmadım. Yaklaşık ~3km yol gittim. Bu yol boyunca özellikle...
  14. Syanur

3'lü Yağ Kıyaslaması (Anket)

Arkadaşlar yeni aldığım motor(Hyo RT125) için epey bir yağ araştırmasına girdim. Ve 3 marka arasında karasız kaldım. Özellikle tam sentetik olmasını istiyorum yağın ama her markada bulmak zor. Tecrübelerinize göre seçiminizi ve mümkünse açıklamasını yapmanızı istiyorum. Motorum için kullanım...
  15. Syanur

2 silindir nedir? +2=4 silindir ne işe yarar?

Evet sevgili MT üyleri...Özellikle de bu üyler arasında benim gibi teknik bilgiye aç ve hevesli olan arkadaşlar. Genel bir soru ile merak ettiğim bir konu açmak niyetindeyim. Soruyorum size: Özellikle 600cc motorlarda karşımıza çıkan 2 ve 4 silindirli motorlar arasındaki farkı soruyorum...
  16. Syanur

Baba-oğul ilişkileri...(yada ne desem bilemiyorum)

Burada Ruhunu şeytana satmış bir evladın::evil:: ve onu çaresizce kurtarmaya çalışan bir babanın::gazete:: hikayesi anlatılmaktadır..:pale: (ilgisini çekmeyenler lboşuna okumasın:wiinkk:) ben daha önce babamla bu şekilde bi muhabbet yaşamamıştım. Öncelikle geçen gece evimizde cereyan eden bu...
  17. Syanur

Birimiz daha ayrıldı...Faili mechul!!

Arkadaşlar sabah okurken haberi sinirden moralim bozuldu. Ayrıca belki burdan da tanıyanlar vardır diye bi iletmek istedim. Haber içinse hiçbir yorum yapmıycam...
  18. Syanur

1~2 yıllık 0 motorsiklet...???

Arkdaşlar bi konuda aklıma takılan bazı şeyler var. Bazı bayilerde yada motosiklet satışı yapan dükkanlarda çoğumuz rastlamışızdır, 2007 yada 2008 model(belki belki 2006) 0 motosiklet ilanları var. Elimizde kaldı, son 2 tane felan diyerek epey indirimli fiyattan satılıyor bu araçlar. Evet 0...
  19. Syanur

Marushin 888 sipariş...

Meraba arkadaşlar. Ben Marushin kask alacam diye araştırma yaparken epey açılmışım geçen gün. Bir alman sitesinde çok uygun fiyata "TNT 888NX shivan" model kaska rastladım. Kask acayip bir indirime girmiş. Sitede nerdeyse tüm markaların ürünlerin satılıyor, epey sağlam bi siteye benziyor...

Yeni mesajlar