Arama sonuçlarınız

1. huceyn

Tüketici, benzinde 30 kuruş indirim bekliyor

Akaryakıt dağıtım firmaları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) yeni fiyat tekliflerini sundu. Ancak şu ana kadar dile getirilen rakamlar tüketicilerin taleplerini karşılamadı. Tüketiciler Birliği benzinin litre fiyatının en az 30 kuruş indirilmesini bekliyor. Tüketiciler Birliği...
  2. huceyn

motor almak ne zormuş yau:S

yaw arkadaşlar.en son size patlıcam.dayanamıyorum artık. yaklaşık 2 ay evvel cebimde sağlam para vardı. 4silindir alacaktım.tarzım ss. abilerimin çoğu erken arada bi makina daha kullan dediler. bende tamam dedim. sonra vaz geçtim değiştirmekten. sonra geçen perşembe çook uygun bi 2004 gs 500...
  3. huceyn

ucuz 4x4 istiyorum.yorumlar..

arkadaşlar ava gidebilecğim.sorunsuz.düşük modelli 4x4 istiyorum.arıyorum. lada niva var aklımda.ama onunda düz yolda çok rahatsız edici olduğunu söylediler.60-70 km hızla anca gidiliyormuş.yani en azından bi 100km yapmalı ki seyahat edebileyim. suzuki vitara lar var. ha bide şu eski jeepler...
  4. huceyn

adam honda today ile teker yapıyor:))

http://www.youtube.com/watch?v=xUdFMw46PzA&feature=related çeken elemanların yorumlarda dehşet:)
  5. huceyn

Ufak bi kaza yaptım:)))

arkadşlar ufak bi kaza atlattım. daha önce ki kazamda sağ ayağı baya hasarlı hale getirmiştim:cherry: şimdide sol ayağı hallettim.eşitlendi.:P aşağıdaki tamponunu aşağı aldığım araç sürücüsü mal olmalı ki benim döndüğümü göre göre geldi yandan dokundu bana.ayağım motoru koruma görevi...
  6. huceyn

Bende Tavsiye İstiyorum:)))

arkadaşlar ben yakın zamanda (1-2 ay) içinde motorumu büyütcem. bu konuda bi sıkıntı yok:cherry: ama benm içimde bi crosscu yatıyor.tamam tarzım ss.alacağım makinada bi ss.ama bunun yanında da düşük hacimli bi enduro-cross istiyorum. şimdi ben seçeneklere baktım. 1.cross 250 2.enduro 200...
  7. huceyn

yan ayaklıktayken benzin damlatıyor!

arkadşlar bugün motoruma benzin aldım.depoyu fulledik.ama tam para çıksın diye ben motoru sallıyodum biraz daha koyuyodu pompacı.yani full görünürken sallıyodum biraz daha benzin alıyodu.daha sonra eve geldim.yan ayaklıkta bıraktım.pencereden bi baktım benzin damlamış.hemde baya!sonra arka...
  8. huceyn

uçtuğunu söyleyen adam:))))

arkadaşlar gece gece yarıldım gülmekten:cherry: http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=10&vid=3222
  9. huceyn

Dijital Km Saati!Tşk. OSMANİYELİ:)))

arkadaşlar 2 gün önce osmaniyeli nickli arkadaşa dijital km saatinin fiyatını sordum.oda bana gönderebileciğini hatta para bile almayacağını söyledi.ve adresimi istedi.cihaz bugün elime geçti.max hız-saat-kronmetre vs bi sürü özelliği var!ve çok şeker bi tipi var.kawasaki kle ve gps ölçümü...
  10. huceyn

ilana bakarmısınız

http://www.sahibinden.com/i_lk_sahibiyim_cok_temiz_motoru_hic_zorlanmadi_bordo_mavi-03WQQaXQQ1043575WQQpXQQdisplayitem?source=flsh arkadaşlar adamın anlatıma bittim. moralim bozuktu.güldürdü beni.paylaşmak istedim:cherry: NOT1: Pazarlik payi yoktur :) NOT2 : Pazarlik payi yoktur :) NOT 3...
  11. huceyn

Bana yeni bir arkadaş geldi BamBammmm!!!!

arkadaşlar sizi yeni arkadaşımla tanıştırayım.2 aylık BambAmmmmm!! ben ömrümde böyle sportif bişy görmedim. depo üstü çantmda benmle seyaht edebiliyo. eet resimler!!!
  12. huceyn

hamster besleyenler???

arkadaşlar aranızda hamster besleyen varmı? bu aralar ona merak saldım. acayip şirin bi yaratık. bugün yarında alayım bitane diorum.ne dersiniz?
  13. huceyn

Ixon montu nasıl bilirsiniz?

arkadaşlar kız arkadşım için mont bakıyoruz. bugün mersinde biyere baktık 170avro. ama feyizoğlundaki fiyatlar çok daha uygun:silent: ama model numarsını bilmiyorum baktığımızın ve yarın alacaz büyük ihtimalle. siz nasıl biliyorsunuz bu montu?
  14. huceyn

eee ben merhaba demessem olmaz heralde:P

eet baktım benim tanışma topağım yok... olurmu dedim kendi kendime?olmazzz!!! arkadaşlar ben mersinden aranıza katılıyorum:Psitenizi biraz tanıma amaçlı gezdim çok hoş gerçekten:P biraz kendimide tanıtayım:P huceyn ben 19 yaşındayım:Ptemiz yüzlü görünürüm:Pama agresif bi insanım,ukela...
  15. huceyn

üyeliğimin iptalini istiyorum

heyyyyy...durun durun.vazgeçtim......özür dilerim.böyle bi talep te bulunamaycağıma karar verdim.ben buralardan ayrı kalamam!!!!tequ nun ihtarıyla kendime geldim,özüme döndüm.siz en iyisi bu konuyu hiç okumamış olun.özür dilerim tekrar...
  16. huceyn

7 yaşındaki bir çocuğun günlüğü...+18!!!

arkadaşlar +18 olduğu için sadece link veriyorum:queen: http://www.bildirgec.org/yazi/sevgili-gunnuk
  17. huceyn

kazadan sonra Yürekçe abimiz yeniden aramızda

evet arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aşağıda eski halini gördüğünüz güzelim gs 500 ü darmadağan etmişti:Pmotora zarar vermekle kalmayıp kendinide paralamıştı:Pmotorun resmi:) önce kendisi bir dizi operasyon geçirdikten sonra motorunu da el atıp yaptırmış bulunmakta.motorun kazalı resimlerini...
  18. huceyn

aprilla rs 250

arkadaşlar satlık aprilla RS250 varsa ilgilenebilirim
  19. huceyn

Motosiklet bize neleri öğretti?

1-önce risk almayı öğrendik. 2-hayatın değerini tabi ki. 3-hepimizi bilinçlendirmedi mi? 4-yardımsever yaptı çoğumuzu. 5-kaçmayı öğretti kimi zaman,hayattan,insanlardan.... 6-eğlenmeyi öğretti. 7- sosyal bir birey yaptı... en azından benim için bunları gerçekleştirdi bizim iki tekerler.peki ya...
  20. huceyn

moto kurye oldum ama başıma iş aldım sanırım

arkadaşlar dün sabah büyük bi heycanla işime başladım.hatta gerekli evrakları bile hiç üşenmeden hazırladım.çalıştığım kurum sadece kredi kartı dağıtıyordu.bende bana hangi motoru verecekler die beqliyorum:pr:ulan bi baktım bisiklet.zaten mersinin sıcağını bilenler bilio.dağıtmam dedim.motorun...