hamster besleyenler???

arkadaşlar aranızda hamster besleyen varmı?
bu aralar ona merak saldım.
acayip şirin bi yaratık.
bugün yarında alayım bitane diorum.ne dersiniz?

uLan sen ne biçiim insansın :mrgreen: Para verme ben sana göndereyim hem de büyümüşünden :) Büyütmek için masrafın da olmaz :queen:

uLan sen ne biçiim insansın :mrgreen: Para verme ben sana göndereyim hem de büyümüşünden :) Büyütmek için masrafın da olmaz :queen:

lan napcam ben büyümüşünü.taktım kafayı.aldım biraz önce.birazdan da konu açarım zaten:cherry:

He bende alıcam bi tane amaan dikkat et çok pis bırakma hayvanı sonra kuyruğu çıkıyor vallahi bildiğin normal fareye dönüşüyorr :queen: Tecrübe konuşuyor burda :queen:

benım güvercın kümesınde vardı bi FINDIK FARES,
belıkı hamster'a benzemıyordu ama,
gayet uysaldı:D

resmen 2 mt yanıma kadar geşıyordu,
kümeste ekmek verıyordum hatta:D,

ama sonrasında kedi yedi:S

zavallı yaratık,
yalan oldu yanii:s:S

ama ufaktı bu nedenlede sorun olmuyordu:D

benim bir arkadasta var, tatile giderkene bana birakiyor. Gercekten de cok tatli bir hayvan....

Benim arkadas nerden buluyorsa hazir yem aliyor, findik, fistik tarzi birsey. Hamster bende iken ben bir tek hergun yem veriyorum ve suyunu degistiriyorum.

Bildigim kadariyla suyu hergun degismesi gerekiyor, bayat su icmiyorlar. Sanirim dogada akan su iciyorlar sadece.

Her gece 3-5km arasi da yuruyorlar, o yuzden kafese bir tekerlek alman gerekiyor. Bizde top da var, aksam 8-9 gibi uyaniyor hayvan, topun icine koyuyoruz onu, 15-20 dakika evde tek basina geziniyor. Sanirim 20dk'dan fazla gezmemesi gerekiyor, cunku vucudu cok cabuk isiniyormus.

Biraz da koku yapiyor. Kafesin tabanini haftada bir mutlaka temizlemek zorundasin, yoksa acaip kokar.

Bende 2 çift Vardı.erkeği Gece ölünce Bizim Dişi Olan Açlıktan Mı Başka Bişeyden Mi Anlayamadık Erkeğinin ölüsünü Bayagı Bi Yemişti.sora Sabah Farkettık Olayı öglene Dogru Dişi Olan Da Mefta Oldu.hiç Bişe Anlayamadık Durumdan. Ayrılmaz çifte Cenaze Töreni Yapmıştık.bahcenın Bi Köşesine Gömmüştük Aksam Da Artık Kedı Mı Kopek Mı Bılemem Bi şe Gelmiş Deşmiş Mezarı Ikisini De Yemiş.bu Masal Da Burda Bitmiiiiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar