uçtuğunu söyleyen adam:))))

SEN NEDİYORSUNUZ YA YARILDIM BENDE BURDA TARIK MENGÜCÜN YERİNDEN KALKIP KAÇMAYA BAŞLAMASI HEHEHEHEHEHE:queen:

siz güldünüz ama ben gerçekten üzüldüm bu duruma iyice
toplum olarak bozulmaya başladık değerlerimizi yitirdik kötübi durum

Hahahahahahahaha uçucaktı adam bi dursa::dalga::::dalga::

siz güldünüz ama ben gerçekten üzüldüm bu duruma iyice
toplum olarak bozulmaya başladık değerlerimizi yitirdik kötübi durum

ASLINDA BİYERDE DOĞRU AMA BUNLAR ŞOVMENLİK YAPARAK BİRYERLERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR BUNUDA TOPLUM YAPTIRIYO YANİ ŞİMDİ KİM HATALI BU DURUMDA BENCE ONU DÜŞÜNELİM SADECE GÜLÜP GEÇMEZSEK BUNLARIN SAYILARI DAHADA ARTICAK

ASLINDA BİYERDE DOĞRU AMA BUNLAR ŞOVMENLİK YAPARAK BİRYERLERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR BUNUDA TOPLUM YAPTIRIYO YANİ ŞİMDİ KİM HATALI BU DURUMDA BENCE ONU DÜŞÜNELİM SADECE GÜLÜP GEÇMEZSEK BUNLARIN SAYILARI DAHADA ARTICAK

dediğin gibi biz istemiyoruz ama yine biz yaratıyoruz böyle şaklabanları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu herifi Mehmet Ali Erbil, yarışmasına çağırmazsa şaşarım. Reyting...Bilim değil.

nedıyo hoca bunu bunu çıkarın dışarıya esrada ılk önce buyrun buyrun dıo sora ewet sizi dışarı alalım dıyor zuhaa:queen::queen:

bi gün otobüste gidiyorduk 'bağa' bi hal geldi..:) çok komik ya altıma ettim akşam akşam:)

Bu birşey mi ?

Allah'la her akşam konuştuğunu idda eden adam ve Bush'un yiğeni olduğunu idda eden bir kadın'ın (tipini görseniz :D birde izdivaç programında söylüyor) olduğu ülkede bunlar gerçekçi kalıyor :D

Adam doğru söylüyor.
Dünyayı çıkar aradan, hepimiz kendi etrafımızda, hem de güneşin etrafında 2 türlü uçuyoruz.:queen:

Şahitleri varmış,dalga geçmeyin,çarpılırsınız alimallah :mrgreen: Ne hallere giriyo insanlar,yazık valla.:silent: Esra Ceyhan'da nası soğuk kanlı,tebrik ederim valla ama o an içinden geçenleri merak ettim :cyclopsan:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar