Arama sonuçlarınız

1. CEM.

Fikirlerimizi Degiştiren Cross / Arazi Dünyası..

Arkadaşlar herkese Selamlar ,, Bizi asvafttan sogutan fikirlerimizi degiştiren enduro / cross maceralarımızdan bir kaç eglendigimiz kareleri koyalım :) Mayıs ayı gibi Fazer'ın yanına bi nevi şehiriçi aldıgım wr 125 R Beni fazerdan sogutup üstüne wr 250 almaya kadar itti :) Asvaftta 2 lakadan...
  2. CEM.

Arazi Yolculugu - İzmir - Manisa Dag yolu Cem.

Arkadaşlar herkese Selamlar. Yaklaşık 1 ay önce Fazercanın yanına almış oldugum Wr 125 R ile açıkcası Fazerdan daha çok egleniyorum. Herkese Öncelikle Cross ve arazi dünyasını öneririm. Arazi Hobinin hobisidir :) Honda msx. Mondial Drift. Hyosung 250 comet Wr 125 R düştük yollara :)...
  3. CEM.

Yeni Motorum WR 125 R Ve Karadeniz İzmir yolculugu. Cem

Arkadaşlar Herkese Merhaba. Burada Sizinle hem yeni motorumun Sevincini Hemde Cross / Enduro Olayının ne kadar keyifli birşey oldugunu anlatmak için Konu hazırladım. Aynı Zamanda İzmirli Crosscu Arkadaşlarla Tanışma toplantısı Düzenlemek dilegiyle :cat: Gelelim konumuza.. Yıllarca Asvaflta...
  4. CEM.

İZMİR - DENİZLİ ( PAMUKKALE ) Gezisi / Cem.

Arkadaşlar Herkese Selamlar. Haftasonu yapmış oldugumuz geziyi sizlerle paylaşıyorum. Tek gün 560 km Fazer 600 ( Cem aracı ) Cbr 650 F ( Anıl Kaya ) Video izlemeyi sevmeyen arkadaşlar içinde Fotolarla destekliyorum iyi seyirler :) Bir Önceki gezimiz...
  5. CEM.

İzmirde Ücretsiz Teori Egitimi LS2 Kask ve Reflektif Yelek Hediyeli.

Arkadaşlar merhabalar. Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu ücretsiz olarak Teori egitimi düzenlemektedir. Daha öncedende konusu açılmıştı bilenleriniz vardır. Biz bu projeyi izmire getirmek istiyoruz. Teori egitimi sonrası LS2 KASK VE REFLEKTİF yelek verilecektir. Fakat bu projeyi izmire...
  6. CEM.

İZMİR-ÇANAKKALE GEZİSİ 1020 KM ( Cem .)

Daha iyi video kalitesi için 720p'de İzleyebilirsiniz. Gopronun acemisiyim daha düzgün ayarlarla geliştirecegim.:cat:
  7. CEM.

( İzmir Mt ) Kuşadası Motosiklet Festivali ve Kamp etkinligi

Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar. Bu seferde karşınızda Festival etkinligi ile karşınızdayız :) Fazla uzatmadan festival tarihi 19 20 21 22 haziran olmak üzere izmir mt grubu gruplara bölünerek festival yolculuguna başladı. Bu arada haberımız yoktu ben görmedim etkinlik konusu nerede...
  8. CEM.

( İzmir MT ) Bu Sefer Mutluluga Yol aldık...

Öncelıkle herkese merhabalar. Bıldıgınız üzere daha önce etkınlık duyurusu bölümüne 7 hazıran emre kardesımızın nikahı icin konu acmıstık. Ve dügün konvoyu yapacagız dıyerekten karar alıp planlamıstık. Etkınlıgımızı gerceklestırdık kazasız belasız cokda güzel oldu :) Öncelıkle konuya bır gırıs...
  9. CEM.

(İzmir MT) Geziye Değil Düğüne Gidiyoruz Herkes Davetlidir

Arkadaslar Herkese Merhabalar. Izmır mt'den Emre arkadasımız 7 HAZIRAN cumartesı gunu saat 3de Dünya evıne gırıyor :) Izmır mt olarak konvoy yapmayı planlıyoruz. Bulusma yerı cumartersı gunu 7 hazıran saat 13:00'da goztepe ıskelede. Oradan emrenın evıne uckuyulara gıdecegız. Uckuyulardan...
  10. CEM.

İzmir MT Harley Davidson Test sürüşü

Herkese merhabalar. Whatsapta ve facebookta kurulan anlık haberleşme grubumuzdan harley tırlarının izmire geldigini 1 arkadaşımız ögreniyor ve bir anda izmir mt'nin ard arda randevu almasıyla hepimiz pazar günü aynı saate randevu alıp yola çıkıyoruz :) İlk olarak alsancak Gündogdu meydanında...
  11. CEM.

( İZMİR MT ) Sasalı hayvanat bahçesi ve kuş cenneti gezisi

Herkese merhabalar. 3-4 kişiden çıkan fikirle ve katılımın az olmasını beklerken yine 10u geçik sayımız oldu. Cemal arkadaşımıza çektigi fotolardan ötürü teşekkür ederiz.. hayvanat bahçesine giriyoruz :) Gelemeyen ve katılamayan çok sayıda kişi var fakat güzel bir aile olduk :)...
  12. CEM.

(MT izmir) 14 Mart Cuma günü Teras Kafe buluşması

Arkadaslar herkese Merhabalar. Arayı fazla uzatmadan tekrardan toplanalım diyoruz ve herkesı beklıyoruz :) Yer : Bornova teras kafe Saat : 20:00 ve sonrası Tarih : 14 mart cuma
  13. CEM.

Sym scooter ile İzmir- İstanbul Fuar gezisi.

Arkadaşlar merhabalar. Sym scooter ile istanbul macerası ve sonunda cenk kardeşime motorunu kavuşturma sevinciyle son buldurduk :) Olayın aslı ve hikayenin bşaı şu şekilde başlıyor. CECE89 nickli arkadaşımızın bana mesaj atmasıyla.. Cem Selam, Konu açmak yerine sana mesaj atmayı tercih...
  14. CEM.

[MT İZMİR] 27 Şubat Perşembe Teras Cafe Buluşması

Arkadaşlar herkese merhabalar. İzmir Mt Olarak son yaptıgımız tanışma toplantısından sonra tekrardan bir araya gelmeye karar verdik .. Aynı zamanda Tuncer sezen bey Moderatörümüzde bize katılıcak .. Hem birbirimizi tanıma fırsatı bulup hemde izmir Mt İçin ilerleyen zamanlardaki etkinlik ve...
  15. CEM.

İzmir Mt Dag yürüyüşü etkinligi gerçekleşti.

Arkadaşlar merhabalar. Bir çok foto ve ve video olmasından dolayı slayt yapmaya karar verdim. Kısacası izmir MT sabah 10.30 toplanıp dagda odun ateşinde sosis sucuk türevleri pişirmek üzere alışveriş yapıp daha sonra daga tırmanarak ateş yakma odun parçalama maceralarını seyrediceksiniz :)...
  16. CEM.

(İzmir Mt) 21 Şubat Art MotoAkademi teori egitimi etkinligi ( ücretsizdir )

Arkadaşlar merhabalar. Art MotoAkademi'nin teori egitim ücretsizdir. 21 şubat yani bu cuma saat 19:00'da gündogdu meydanında toplanıp beraber gidecegiz. Toeri egitimi saat 19:30da başlayıp 23:00a kadar devam edebilir. Teori egitimi nedir fiziksel egitimmi görücez diye akılda soru kalmasın ...
  17. CEM.

İzmir Mt Mangal etkinligi ( Foça ) Slayt Gösterisi.

Arkadaşlar Mangal etkinligi adı altında açtıgım gezi konusu bazı arkadaşların pc'sinde hata veriyor ve açılmıyormuş. Ne kadar boyutlarını küçültsemde Fotoların kalitesinden dolayı ve upload ettigim siteyle ilgili problem oldugunu düşünüyorum. Tekrar gezi konusu açıp anlatmak yerine Basit bir...
  18. CEM.

İzmir Mt Mangal etkinligi ( Foça )

Herkese Merhabalar. Ani bir kararla pazar günü birşeyler planlıyoruz bunu izmir Mt'ye ve whatsap grubumuza yazdık fakat son gün haber vermemizden dolayı ( cumartesi ) Tüm ekip katılamadı şimdiden kusura bakmasınlar :) Haftaya pazar başka bir etkinlik yapabilriz onun haberini verelim :cat...
  19. CEM.

İzmir Mt Tanışma Toplantısı (Bu cuma )

Arkadaşlar merhabalar. Bu cuma yani ocak 31 'inde buluşma toplantısı düzenliyoruz. Yer = Alsancak Leman kültür cafe saat 8.. Eger bi aksilik olurda leman cafeye oturamazsak Tyna'ya gececegiz. Neden alsancakta oldu dersek bu her daim olacak birşey degil şimdilik böyle karar verdik İzmir büyük...
  20. CEM.

İzmir Mt Sonbahar Hatırası

Herkese Merhabalar. Açmış oldugum gezi konusu gezi fotoları ve eglenceli zamanlar 2-3 ay öncesine ait. Kendim Manisa celal bayarda okdugum için gezi fotolarını İzmirdeki bilgisayarımda unutmuşum. Geçen gün tatil nedeniyle evime döndügüm için fotoları görüncede ee hayli bir duygulanma geldi :)...

Yeni mesajlar