İzmirde Ücretsiz Teori Egitimi LS2 Kask ve Reflektif Yelek Hediyeli.

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar merhabalar.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu ücretsiz olarak Teori egitimi düzenlemektedir. Daha öncedende konusu açılmıştı bilenleriniz vardır.

Biz bu projeyi izmire getirmek istiyoruz. Teori egitimi sonrası LS2 KASK VE REFLEKTİF yelek verilecektir.

Fakat bu projeyi izmire getirmek için en az 80 kişilik kontejanı doldurmak zorundayız.

Teori egitimini Rahmi barutçu verecektir. Ayrıca Rahmi beyle görüşmemiz esnasında gerekli sayıya ulaşılırsa kapalı alan egitimi içinde sayı çıkarabiliriz.

Şimdilik tek gereken 80 barajını aşmak. Çok ümitsiz olmayalım 30-40 kişilik bir İzmir mt grubu var zaten. Kontejan dolma durumu yok sayı sınırsız aldıgımız bilgilere göre.

Yapmanız gereken İSİM SOYİSİM ve TELEFON NUMARANIZI görevli olan arkadaşımıza atmaktır.

Görevli arkadaşımız :

Ekrem Alkan

Telefon numarası: 0536 600 77 08.

Bu arada Ekrem beye ve diger tüm emegi geçen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. :cat:

ÖNEMLİ NOT: EĞİTİME HERKES KATILABİLİR,A2 EHLİYETİ OLAN YA DA OLMAYAN. ANCAK BELİRLENEN HEDİYELERİ YALNIZCA A2 EHLİYETİ OLANLAR ALABİLECEKTİR. A2 EHLİYETİ OLMAYANLARA HEDİYE DAĞITILMAYACAKTIR. BİLGİNİZE..

----------- SON DURUM - 30.01.2015 İtibariyle; --------------
Arkadaslar numaraya artik mesaj atmayin sayi toplama islemi sona erdi ve dun listeyi olusturup gonderdik.

Tam tamina 240 kisi kadar olduk.

240 rakamini goz ardi edeceklerini sanmiyorum rahmi hoca olumlu konusuyor fakat son sòz tugrul beyin.

Bize dönmelerini bekliyoruz su dakikadan sonra.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör (forrap)
Herkes çevresindeki motosiklet kullanıcılarına duyurursa 80 kişi yakın zamanda toplanabilecek bir sayı..
Orada görüşmek üzere.

Motosikleti
BWS 100
Günü denk getirebilirsek. Denizliden kalkıp gelebilirim.
Hafta içi olmama gibi bir şansı var mı bir bakalım.

İzmir İl Temsilcisi
Guncel.. herkesi bekliyoruz.

msj attım. su anda kıbrıstayım ve ocak sonunda gelicem türkiyeye. tarihler müsait olursa katılırım

Arkadaşlar merhabalar.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu ücretsiz olarak Teori egitimi düzenlemektedir. Daha öncedende konusu açılmıştı bilenleriniz vardır.

Biz bu projeyi izmire getirmek istiyoruz. Teori egitimi sonrası LS2 KASK VE REFLEKTİF yelek verilecektir.

Fakat bu projeyi izmire getirmek için en az 80 kişilik kontejanı doldurmak zorundayız.

Teori egitimini Rahmi barutçu verecektir. Ayrıca Rahmi beyle görüşmemiz esnasında gerekli sayıya ulaşılırsa kapalı alan egitimi içinde sayı çıkarabiliriz.

Şimdilik tek gereken 80 barajını aşmak. Çok ümitsiz olmayalım 30-40 kişilik bir İzmir mt grubu var zaten. Kontejan dolma durumu yok sayı sınırsız aldıgımız bilgilere göre.

Yapmanız gereken İSİM SOYİSİM ve TELEFON NUMARANIZI görevli olan arkadaşımıza atmaktır.

Görevli arkadaşımız :

Ekrem Alkan

Telefon numarası: 0536 600 77 08.

Bu arada Ekrem beye ve diger tüm emegi geçen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. :cat:

ÖNEMLİ NOT: EĞİTİME HERKES KATILABİLİR,A2 EHLİYETİ OLAN YA DA OLMAYAN. ANCAK BELİRLENEN HEDİYELERİ YALNIZCA A2 EHLİYETİ OLANLAR ALABİLECEKTİR. A2 EHLİYETİ OLMAYANLARA HEDİYE DAĞITILMAYACAKTIR. BİLGİNİZE..

Cem bilgi için teşekkürler Ekrem bey'e bende mesaj attım. istersen e-mail bilgisini filanda ver. bu arada izmirde nerede olur (olursa tabi) ve nezaman (tahminen)

bu arada forumda üyeliği bulunmayan arkadaşlarada haber veriyorum.

İzmir İl Temsilcisi
Cem bilgi için teşekkürler Ekrem bey'e bende mesaj attım. istersen e-mail bilgisini filanda ver. bu arada izmirde nerede olur (olursa tabi) ve nezaman (tahminen)

Ne demek . Bu arada ne zaman olacagı ve nerede olacagı henüz belli degil rahmi beyle akşam 7 gibi konuşacagız.

Fakat şunu bılıyorum ki gerekli sayı toplanmadan yer ve zaman belli olmayacak.

Mesaj atmanız yeterlidir hepsini ekrem bey arşivliyor .. Yer tarih ve zaman belli olursa telefon numaralarınız bizde oldugu için sizlere toplu mesaj atabiliriz.

Yada konuyu takipte kalın yorumlarda mutlaka görürsünüz. :cat:

Lütfen herkes mesaj yazarken isim soy isim ve telefon numarasını yazmayı unutmasın. :cat:

gençler ekrembeyle konuştum şuan 60 kişi civarıyız çevrenizede yayın.

İrtibata geçtik umarım tarih saat uyar da eğitime katılabiliriz

Son düzenleme:
Mesaj gönderdim. Takipteyim. Güzel bir çalışma olmuş Cem teşekkür ederiz.

Motosikleti
Dominar D250
Ben de mesaj attım. Emeği geçenlere geçeceklere çok teşekkürler.

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaslar gonderdiginiz mesajlara geri donus olmak zorunda degil :) kayit altina aliniyor merak etmeyin sadece telefon numaranizi isim ve soy isminizi eksiksiz yazin :)

Arkadaslar gonderdiginiz mesajlara geri donus olmak zorunda degil :) kayit altina aliniyor merak etmeyin sadece telefon numaranizi isim ve soy isminizi eksiksiz yazin :)

ha o zaman süper teşekkür ederim cem hocam çünkü hani gördüler mi görmediler mi kaydettiler mi kaydetmediler mi diye soru işareti kalıyor da kafamda. mesajım görüldü olarak çıktı :D tekrar teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar