İzmir Mt Mangal etkinligi ( Foça ) Slayt Gösterisi.

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar Mangal etkinligi adı altında açtıgım gezi konusu bazı arkadaşların pc'sinde hata veriyor ve açılmıyormuş.

Ne kadar boyutlarını küçültsemde Fotoların kalitesinden dolayı ve upload ettigim siteyle ilgili problem oldugunu düşünüyorum.

Tekrar gezi konusu açıp anlatmak yerine Basit bir slyat yapıp işin içinden çıkmak istedim.

Konuyu açamayıp hata alanlar burada görebilir . Konuyu okuyanlar için video gezi sunumundan farksızdır.

Bu pazar 9 şubatta tanışma toplantısı ve dag yürüşü yapmayı düşünüyoruz detaylı konu açacagız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmir mt çalışıyor :) birlikteliğiniz daim olsun nice nice guzel gezileriniz olsun. Foto olarak bakıyordum eski topictekiydi heralde ortalarda browser dayanamadı çoktu :) neyse ki çözümü bulmuşsunuz.teşekkürler devamını bekliyoruz..

İzmir İl Temsilcisi
Cem dostum eline sağlık sayende görmüş olduk fotoları :)

Siz kusura bakmayın asıl en güzeli böyle oldu çok foto vardı :) Birdakine senide bekliyoruz dostum görüşmek üzere..

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------

İzmir mt çalışıyor :) birlikteliğiniz daim olsun nice nice guzel gezileriniz olsun. Foto olarak bakıyordum eski topictekiydi heralde ortalarda browser dayanamadı çoktu :) neyse ki çözümü bulmuşsunuz.teşekkürler devamını bekliyoruz..

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Aynen yarısına gelince hata veriyormuş :) neyseki böyle bir çözüm bulduk :cat:

Siz kusura bakmayın asıl en güzeli böyle oldu çok foto vardı :) Birdakine senide bekliyoruz dostum görüşmek üzere..

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Aynen yarısına gelince hata veriyormuş :) neyseki böyle bir çözüm bulduk :cat:

İnşallah ben o gün biraz akşamdan kalmaydım sabah 6 da eve dönünce gördüm forumdaki mesajını :mrgreen: bidahakine inşallah :)

İzmir İl Temsilcisi
İnşallah ben o gün biraz akşamdan kalmaydım sabah 6 da eve dönünce gördüm forumdaki mesajını :mrgreen: bidahakine inşallah :)

Ani karar verdik o yüzdende geç haber verdik mecbur :)

Pazar detaylı konu açacagız. Görüşmek üzere.

Süper olmuş Cem eline sağlık.Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.Nice güzel,eğlenceli sürüşlere...

Fotolar çok güzel elinize sağlık... İnsan fotoları görünce keşke orda olsaydım diyor :thumleft:

İzmir İl Temsilcisi
Budur :) fotoğrafları kaydetmiştim bunu da kaydedeyim :)

gokocan92
Budur fotoğrafları kaydetmiştim bunu da kaydedeyim

En sonunda çözümü buldum :)

kene35
Fotolar çok güzel elinize sağlık... İnsan fotoları görünce keşke orda olsaydım diyor

Birdakine katılman dilegiyle ramazan :)

KAFKAS35
Süper olmuş Cem eline sağlık.Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.Nice güzel,eğlenceli sürüşlere...

Senide bekliyoruz yüksel abicim :)

Güzel gezi :) Aslında bu tür gezileri anlatırken gidilen yerin de haritadan bir görüntüsü konulması faydalı olur diye düşünüyorum. Ben mesela bu yerin tam olarak neresi olduğunu merak ettim :)

İzmir İl Temsilcisi
Güzel gezi :) Aslında bu tür gezileri anlatırken gidilen yerin de haritadan bir görüntüsü konulması faydalı olur diye düşünüyorum. Ben mesela bu yerin tam olarak neresi olduğunu merak ettim :)

Aynen haklısın gezi kuralları bölümünde bütün bunlar yazıyor gezi ile ilgili harita ve bilgilendirme yapılması diger gidicek arkadaşlara yardımcı olmak adına gibi.

Fakat navigasyon kullanmadıgımız için yeri işaretleyip pcye aktaramadık .

Burası eski foça yeni foça arasında bir koy. :cat:

kaçırdık güzelim geziyi ya , çok güzel eglenceli bi gezi olmuş fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bi dahakine katılırım inşallah motoru aldım alalı foçaya gidemedim ya içimde kaldı valla:)

İzmir İl Temsilcisi
kaçırdık güzelim geziyi ya , çok güzel eglenceli bi gezi olmuş fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bi dahakine katılırım inşallah motoru aldım alalı foçaya gidemedim ya içimde kaldı valla:)

Can birdakine kardeşim :) Pazar günü 16 şubatta dag yürüyüşü etkinligi olacak tekrardan duyuralım sende kaçırma can :)

bencede bundan sonra normal paylaşımın yanında slayt olursa süper olur güzel parça eşliğinden izlenir cem dostum çok tskler her zaman oldugu gibi keyfli bir gezi olmus.

İzmir İl Temsilcisi
bencede bundan sonra normal paylaşımın yanında slayt olursa süper olur güzel parça eşliğinden izlenir cem dostum çok tskler her zaman oldugu gibi keyfli bir gezi olmus.

Teşekkürler :) Ne oldu arkadaşa buldunuzmu Fazer ? yoksa izmir için 600fde var fakat bütçe biraz aşabilir sizi. 13.750.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar