İzmir İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese Selamlar. Yaklaşık 1 ay önce Fazercanın yanına almış oldugum Wr 125 R ile açıkcası Fazerdan daha çok egleniyorum.
Herkese Öncelikle Cross ve arazi dünyasını öneririm. Arazi Hobinin hobisidir
Honda msx.
Mondial Drift.
Hyosung 250 comet
Wr 125 R düştük yollara
Benzinlikte Yigit kardeşimle buluştuk Forumdan Telike nickli
Bu yolculuktan sonra kendiside cross almaya karar verdi
Msx ile kendini tutamadı koydu tekerini taşın üstüne
Aslanın sessizligi. Birazdan tozu dumana katacagız
Asvafta Viraj almak okey. Fakat toprakta işin rengi degişiyor zemin kaygan teknikler oturuşlar bütün herşey farklı Ögrenmeye çalışıyorum.
Tozu Dumanada katmaya ihmal etmıyoruz
Asansöre Son verdik Merdivenleri kullanmaya başladık özlemişiz
Boyum 175 Motosiklet ufak göründügüne bakmayın. Gelin yakından Görün 93 cm sele 1200 gs'den yüksek kareta
Böyle bir manzarada motosiklet sürmedikten sonra motosiklet sürüyorum demeyin.
Havası oksijeni bambaşka..
Forumdan Kemal ve mahmut ile buluşuyoruz biri abimiz biri kardeşimiz fıtı fıtı enduro pistine dogru
Bu bir gizli rüşvet yakaladım
Dagın zirvesine çıkarken ne beklersiniz ? Yada sıkı bir manzara bomboş bir arazı gibimi ? Hiç aklımızda su bulacagımız gelmemişti.
Yola çıkarken aldıgımız 1.5 lt lik sular nedeyse bitmişti ve sıcaktan ısınmıştı. Erimiş kar sularından akan kaynak suyu ve soguk olması bizi çok sevindirdi
Bu arada Manisaya vardık Enduro pistine girerken yagmura yakalandık.
Msxi sokunca Çamura bakın haline
Cross motosikletin Özelligidir ki Çamurlukları yukardadır. Tekerlere biriken çamur çamurla lastik arasında sıkışmasın ve lastigin dönmesini engellemesin diye tekerden yüksek mesafededir. Öyleki Teker çamura batsada rahat döner ama gelin görün çamuru yüzünüze kadar fırlatır
Yolculugumuz bu fotodan sonra İzmire vararak Sona erdi.
Gezinin Tamamı Video'da İzlemenizi tavsiye ederim
Herkese Öncelikle Cross ve arazi dünyasını öneririm. Arazi Hobinin hobisidir
Honda msx.
Mondial Drift.
Hyosung 250 comet
Wr 125 R düştük yollara
Benzinlikte Yigit kardeşimle buluştuk Forumdan Telike nickli
Bu yolculuktan sonra kendiside cross almaya karar verdi
Msx ile kendini tutamadı koydu tekerini taşın üstüne
Aslanın sessizligi. Birazdan tozu dumana katacagız
Asvafta Viraj almak okey. Fakat toprakta işin rengi degişiyor zemin kaygan teknikler oturuşlar bütün herşey farklı Ögrenmeye çalışıyorum.
Tozu Dumanada katmaya ihmal etmıyoruz
Asansöre Son verdik Merdivenleri kullanmaya başladık özlemişiz
Boyum 175 Motosiklet ufak göründügüne bakmayın. Gelin yakından Görün 93 cm sele 1200 gs'den yüksek kareta
Böyle bir manzarada motosiklet sürmedikten sonra motosiklet sürüyorum demeyin.
Havası oksijeni bambaşka..
Forumdan Kemal ve mahmut ile buluşuyoruz biri abimiz biri kardeşimiz fıtı fıtı enduro pistine dogru
Bu bir gizli rüşvet yakaladım
Dagın zirvesine çıkarken ne beklersiniz ? Yada sıkı bir manzara bomboş bir arazı gibimi ? Hiç aklımızda su bulacagımız gelmemişti.
Yola çıkarken aldıgımız 1.5 lt lik sular nedeyse bitmişti ve sıcaktan ısınmıştı. Erimiş kar sularından akan kaynak suyu ve soguk olması bizi çok sevindirdi
Bu arada Manisaya vardık Enduro pistine girerken yagmura yakalandık.
Msxi sokunca Çamura bakın haline
Cross motosikletin Özelligidir ki Çamurlukları yukardadır. Tekerlere biriken çamur çamurla lastik arasında sıkışmasın ve lastigin dönmesini engellemesin diye tekerden yüksek mesafededir. Öyleki Teker çamura batsada rahat döner ama gelin görün çamuru yüzünüze kadar fırlatır
Yolculugumuz bu fotodan sonra İzmire vararak Sona erdi.
Gezinin Tamamı Video'da İzlemenizi tavsiye ederim