Arama sonuçlarınız

1. gökhan32

YBR icin Reflektörlü Jant Şeridi Almak İstiyorum Hangisini Tavsiye Edersiniz

selam yamaha ybr 125 motorum var kendi memleketimden aldım beğenmedim ince ve parlak diyildi internetten almak istiyorum ama r1 dekiler gibi parlayan ve kalın olmasını istiyorum hangi siteden almam lazım tavsiye edebileceginiz yer varmı birde janta yapıştırıken ben jantın içten yerine çektim iyi...
  2. gökhan32

ybr125 debriyaj sonunda kavralıyor

arkadaşlar vitesi 1 re takıyom yavaş yavaş bırakıyom ama en son da debriyaj kavralıyor o yüzden motor biraz da olsa atıyor orjinallarıda mı böyle yoksa bendekinde sorunmu var
  3. gökhan32

ybr125 4 ve 5 inci vites de hiç hız yapmıyor nedense

Arkadaşlar Motoru 9-10 Devir Arası Vites Değiştirerek yolda gidiyorum 4 ve 5 vites hiç hız değişiklligi olmuyor 1 de 40 km 2 de 60km 3 de 80 km yapıyorum 4 de en faza 90 bazen oda olmuyor 5 atıyom 5 vitesde hiç hız varmı olmuyor nedendir sizce
  4. gökhan32

Yamaha YBR125 Aldım Sonunda

Arkadaşlar Yeni Motorum İlk Başlangıç Olarak Ybr Oldu 2005 model 9 binde alalı 3 gün oldu :cherry: Süpermiş
  5. gökhan32

yamaha ybr 125 sizce modeine göre nasıl

mrb yamaha ybr 125 temiz bişi buldum ama Km 11000 de 2006 model yeni kasa http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_satilik_ybr_125_fiyati_dusurdum_!!!WQQaXQQ4809094WQQpXQQdisplayitem yarin almayı düşünuyorum fiyatına göre nasıl bi motor ve tavsiyeniz nedir
  6. gökhan32

Yamha ybr 125 mi yoksa yamha yfz 600 mü dersiniz

arkadaşlar ehliyeti yeni aldım motorsiklet kulanma hakında motorsiklet çok sürdüm ama hep tek silindirli olanlardan ilk motorum olcak bu alacam motor ama hangisini alsam diye kararsızım yamaha ybr 125 yeni model olanlardanmı alayım diyom yoksa...
  7. gökhan32

racer 200 parça hakında

arkadaşlar uygun racer 200 buldum ama ön tarafın ısıgı ve lambası kırıkmış almak istiyorum ama bu motorun ısıgını ve ön deki palstini bulabilirmiyim bilgi veriseniz en kısa zaman da alcam
  8. gökhan32

bedava ücretli site

www.racer200.com aldım ama işime yaramadı ücretsiz veriyorum ama kanuni racer 200 hakında olcak isteyenlere email ulaşsın
  9. gökhan32

web sitesi devretme

iptal edildi yanlış yazaılkmasından
  10. gökhan32

2 el motorsiklet egsozsu satan yerler nereler

bana race 200 cc 2 el egzos sitesi varmı olmassa sıfır sadece fiyatlarına bakcam ama race sesini alcak ben tam anlamıyorum
  11. gökhan32

motorla ön kaldırmayı nası yapıyorlar

ben de kaldırmayı denedim ama düşecektim nası kaldırıyorlar demriyajı yarım basıp gaza mı yükleniyorlar birde race 200 lerde olurmu
  12. gökhan32

kuba motor xt200 sizce nası

sizce bu motor hakında ne düşünüyorsunuz 2 el ben 2 milyara buldum almak istiyorum en son kaç yapar sesi yarış motoru gibi çıkarmı yani sesini duyan yarış motoru oldunu anlarmı gibisinden ve benzin çok yermi motorun yedek parça sorunu varmı nereleri pılastik tekerleri kayarmı cvp yazarsanız...

Yeni mesajlar