YBR icin Reflektörlü Jant Şeridi Almak İstiyorum Hangisini Tavsiye Edersiniz

selam yamaha ybr 125 motorum var kendi memleketimden aldım beğenmedim ince ve parlak diyildi internetten almak istiyorum ama r1 dekiler gibi parlayan ve kalın olmasını istiyorum hangi siteden almam lazım tavsiye edebileceginiz yer varmı birde janta yapıştırıken ben jantın içten yerine çektim iyi belli olmuyordu dıştan çekebilirmiyim ?

internette çok var ama hangisi olur hangisi olmaz hangisi iyi parlar bilmiyorum bu işi iyi bilen birisi aranızda vardır diye düşünüp yazdım yardım

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motor aksesuarı satan hemen hemen her mağazada var, ayrıca bunun aparatı ile çekilenleride mevcut

Ben yapmıştım önce jantın iç tarafına çekmişim sevmedigim iyi parlamıyor hemde kücük kalın diyil renk secenekleri kırmızıdan başka renk yakışırmı sizce motorum yukarda :d

kardeş ben reklamcıyım kendim kestim yaptım reflektörlü ve maliyeti fazla diil herhangi bi reklamcıya gidip kestirebilirsin kalın istiyosan 1,2 cm en uzunluk jant a bağlı olarak kestirebilirsin ztn top halindedir folyolar 122 cm dir uzunluk standart yani mesela 1,2 cm x 122 cm 6 tane folyo reflektörlü kırmızı kestirsen sana yeter kendinde çekebilirsin başkasınada yada reklamcıyada çektirebilirsin..

ben netten alayım tertemiz çıksın birde jantın dışına çekiyorum dönerken zorluk üstüne katlanıyor onu nasıl ayarlayacaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar