Arama sonuçlarınız

1. piyanist_irf

aşırı hız adamı yakar :)

cümleten hayırlı günler arkadaşlar , öncelikle küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperek konuya dalıyorum :) tamamen makara amaçlı olup her türlü geyiğe açık bir konudur :) amacımız bir yandan neşelenirken diğer yandanda güzel mesajlar verebiyorsak ne mutludur ...
  2. piyanist_irf

suzuki inozuma arka çanta aparatı yapımı

tüm mt camiasına her zaman olduğu gibi bus eferde saygı sevgi ve selamlarımı sunuyorum :) arkadaşlar biliyorsunuz suzuki 250 cc segmentinde 6 vites su soğutmalı enjeksiyonlu vs. güzel bir makina çıkardı , ön siparişli olarak önceden öedeme yapma yolu ile ilk parti...
  3. piyanist_irf

araba krikosundan boru bükme makinası olurmu ? buyrun :)

tüm gönül dostlarına saygı ve selamlarımı sunuyorum :) malumunuz bu aralar pek ortalıklarda görünmüyorum ,umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar ,....... uçma çalışmalarına başladığımdan beridir kendi paramotorumu yapma çalışmaları içerisindeyim , tam anlamıyla olmasada çok...
  4. piyanist_irf

made ın ırfan elektirikli monopot :)

hepinize selam arkadaşlar umarım iyisinizdir , şu sıralar farkındayım çok fazla gıkım çıkmıyor ama küçük küçük bir şeylerle uğraşıyorum aslında uğraşacak önemli işlerim olmasına rağmen maddi açıdan doğru zamanı beklemekteyim :) şimdi monopot nedir diye...
  5. piyanist_irf

Seter yavrularımız :)

Tüm gönül dostlarına selamlar. geçtiğimiz bayram arefesinde beklediğimiz yavrularımız nihayet dünyaya geldi , hayvanları seven bir kardeşiniz olarak haberini aldığım an minikleri görmek için bir hayli heyecanlandım :) şu an itibari ile 3 günlük oldular, lakin bazı...
  6. piyanist_irf

2 amaçlı kask bir arada ,olurmu ben yaptım oldu :)

hepinize selamlar gönül dostları , havacılığa merak saldıktan sonra yaptığım araştırmalarım sonucu kullanılan ekipmanların euro bazında ve mantıksal bakıldığında oldukça fiyatlarının yüksek oluşundan dolayı ,öncelikle böyle bir çaba içerisine girmiş bulunmaktayım . karada...
  7. piyanist_irf

Bursa paramotor trayk uçuşum iyi seyirler :)

uzun bir aradan sonra tekrar yeni bir paylaşımla buradayım arkadaşlar hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum :) bu aralar buraya pek giremiyordum daha doğrusu bundan sonrada uzun soluklu bir sessizliğe çekileceğim , onun için kusuruma bakmayın :) insanoğlu hep kuşlar...
  8. piyanist_irf

böyle fonksiyonel yelek olurmu ? ilgili arkadaşlara :)

hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum arkadaşlar umarım iyisinizdir :) çoğu zaman teknik konularla, bazen konu dışı konularla, başkalarının faydalanabileceğini düşündüğüm gerçek yaşamımda başıma gelen şeyleri , çoğu zaman paylaşmayı sevdiğim için bu konuyuda sizlerin...
  9. piyanist_irf

toplama bilgisayar oluyor bisiklet neden olmasın ? :)

hepinize selam sevgili gönül dostları , hepimizin bildiği gibi değişik güçve performansta türlü türlü bilgisayarlar toplanmakta , konu başlığındanda anlaşılacağı gibi bilgisayar toplanırda bisiklet toplanmazmı ? aslında konu bir bisiklet alamamaktan ziyade her...
  10. piyanist_irf

24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

Tüm mt gönül dostlarına selamlar :) arkadaşlar 23- 24-25-26-27 ağustos tarihleri arasında kamp yapsak nasıl olur ? zira uzun zamandır iş güç ve araya ramazan ayınında girmesiyle bir hayli bunalmış durumdayım , zaten hafta sonu izni olmayan ben , bir çaresini bularak bu...
  11. piyanist_irf

iftar fotoğraflarımızı paylaşalım (4 ağustos cumartesi)

4 ağustos cumartesi iftar etkinliği gezi ve fotoğraflarımızı burada paylaşabiliriz arkadaşlar :) şu an bende resim olmadığı için geçen yıldan bir resmle konuyu açıyorum buradan devam edebiliriz :) haydi dökülün resimleri :) sabırsızlanıyorum :)
  12. piyanist_irf

4 Ağustos Cumartesi iftar etkinliği

öncelikle tüm islam alminin mübarek ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim . değerli mt gönül dostları geçen yıl ilkini düzenlediğimiz karamürsel iftar etkinliği, katılan arkadaşlarımızın çok beğenmesi, hoş sohbet ve muhabbetin gırla gittiği...
  13. piyanist_irf

motosiklet almış kadar sevindim-sütunlu matkabım :)

hepinize selam arkadaşlar her zaman olduğu gibi tüm gönül dostlarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum :) benim geri dönüşümü seven biri olduğumu bir çok arkadaşım biliyor, uzun zamandır atölyem için hep bir matkap, kompresör ve torna hikayesidir anlatıp duruyordum bilen...
  14. piyanist_irf

paramotor trayk nedir ?

hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar her zaman olduğu gibi tüm MT gönül dostlarını en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum . uçmaya hevesli olan arkadaşlarım varmı bilemiyorum , lakin uçma duygusunu yaşamak genelde bir çoğumuza yolculuk edeceğimiz anlarda büyük yolcu...
  15. piyanist_irf

Adapazarı yamaç paraşütü etkinliği :)

Hepinize her zaman olduğu gibi saygı selamlarımı sunuyorum arkadaşlar, bu aralar sitede pek zaman geçiremiyor olsamda geçtiğimiz pazar günü ile alakalı tecrübe ettiğim, gezdiğim ,gördüğüm ve hem havacılık camiasıyla hemde aynı anda motosiklet camiasından...
  16. piyanist_irf

hurdalıkları gezermisiniz ? :)

tüm gönül dostlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum , konu başlığı ne kadar yerindedir ona siz karar verin lakin paylaşmak istediğim asıl konuınun içeriği hurdalıklarla alakalı olsada , kendi adıma gördüğüm faydaları sizlerle paylaşmak istiyorum :) zaman zaman çoğumuz...
  17. piyanist_irf

cbf 150 ile neler yapılır ? :) piyanist_irf objektifinden

Öncelikle tüm gönül dostlarına her zaman olduğu gibi sevgi ve selamlarımı sunuyorum.:) konunun tamamına baktıktan sonra , konu başlığını neden bu şekilde açtığımı anlayacağınızı umuyorum , çünkü bu motosiklet (cbf 150) gerçekten tam bu yolların motorudur ki bu gün yaptığım...
  18. piyanist_irf

HONDA cbf-150 ile 600 RR kıyaslaması :)

hepinize selam arkadaşlar ,umarım iyisinizdir :) evet başlıktanda anladığınız gibi , honda cbf 150 ile 600 rr modelini, birbiriyle kıyaslamanın çok saçma gelebileceğini biliyorum lakin uzun zamandır cbf kullanan biri olarak ,600 cc lik bir makaninanın insan pisikolojisinde...
  19. piyanist_irf

29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları

evet arkadaşlar , resimlere düşünce ve fikirlere söyleneceklere buradan devam edebiliriz , tüm arkadaşlar resimlerini paylaşırlarsa güzel olur bendekiler ancak 1 gün sonra elime geçecek lakin elimdekileri yüklüyorum :) katılan tüm gönül dostlarına çok teşekkür...
  20. piyanist_irf

29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

selam sevgili gönül dostları , malum artık havalar ısındı mevsim itibari ile yağışların da bolca olduğu şu bereketli ayda takvimlerin 29 nisanı gösterdiği pazar gününde buluşmaya ne dersiniz ? hava raporlarına göre 29 nisan pazar günü motosikletle gezilmeye değecek bir...

Yeni mesajlar