29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
selam sevgili gönül dostları , malum artık havalar ısındı mevsim itibari ile yağışların da bolca olduğu şu bereketli ayda takvimlerin 29 nisanı gösterdiği pazar gününde buluşmaya ne dersiniz ?

hava raporlarına göre 29 nisan pazar günü motosikletle gezilmeye değecek bir hava görüyorum , allahın işi belli olmaz lakin şu an itibari ile öyle görünüyor ,

zaten tüm kış boyunca bir çoğumuz ufak tefek geziler vs. dışında tahmin ediyorum benim gibi bir yere kıpırdayamamıştır , aslında kıpırdamaktan ziyade hani gönül dostu diyoruz yaa , o söz boşuna değildir ,
eşi dostu özledik bir arada toplanıp 2 sohbetin belini kırmak lazım gelir ara ara :)

bu sebepten dolayı yakın çevre ve buraya gelme imkanı olan tüm arkadaşlarımızı 29 nisan pazar günü karamürselimize bekliyorum :)

bahar geldi ortalık mis gibi çayır çimen , çiçek kokusuyla bezendi , ehhh bunlara birde sohbet eşiliğinde köfte eklenirse hani diyorum , damaklarda ve zihinlerde bir tat bırakacaktır .:)

buluşma yeri: karamürsel-kocaeli- karamürsel balık adası
tarih: 29 nisan 2012 buluşma saati : toplanıp gelecek arkadaşlar belirlesin :)

toplandıktan sonra : yaklaşık 18-20 km lik köfteye mesafemiz var, çayır çimen bedava, hava bedava , su bedava , bedava yaşıyoruz bedava :)

ben sürekli topiği takip edemeyebilirim işyerimde internet gitti mobildende bakamıyorum ve bir kaç gün daha sürecek işlerim var listeyi arkadaşlar güncel tutarlarsa memnun olurum ,

29 nisan pazar günü buluşmak ümidiyle esen kalın :)

Son düzenleme:
irfan ameliyatlıyım şuan gelemiyorum diye böyle işler yapmana kızıyorum.....:p:p:cherry:

ben ayağa kalkınca kapını çalıp beleş köftelerden götüreceğim haberin ola...:cherry::cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan ameliyatlıyım şuan gelemiyorum diye böyle işler yapmana kızıyorum.....:p:p:cherry:

ben ayağa kalkınca kapını çalıp beleş köftelerden götüreceğim haberin ola...:cherry::cherry:

tükkan senin şekerim hele bi iyileş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

evet listeyi düzenliyorum :)

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

oooo fatihim +1 görüyorum yengedemi geliyo inşallah :)

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-????

abi şun an için nasip diyorum inşşallah
özledik da:rendeer:

Umarım işim çıkmaz.

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah

F54

bana bak ev sahabı sı ben 1 numarayım çamur yapma yoksa toslarım arkadan:p
ilk önce kim yazdıysa liste başı o kaynak yapmayalım piliss:jocolor:

rotayı çanakkale tarafına çevirmeyi planlıyordum ama teklif çok cezbedici bi düşünmek lazım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
bana bak ev sahabı sı ben 1 numarayım çamur yapma yoksa toslarım arkadan:p
ilk önce kim yazdıysa liste başı o kaynak yapmayalım piliss:jocolor:

sen benim kalbimin 1 numarasısısn len namıssız :cherry: toslayacaksan söyle römorku takayım arkasına tamponda yaptım :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

makina grenaj bekliyo ama yayada olsa gelirim :flower:
bağırsam duyarsınız:flower:

sen karamürsele at kendini gerisini dert etme :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Ee listeye baksana sanki öz kardeşlerim gibi. Mutlaka çok eklenecek diğer kardeşlerim de olacaktır.

haklısın abi konuyu biraz geç açabildim kömürlükte işleri yetiştirmeye uğraşıyordum ): ama daha 12 gün var nasip kısmet diyelim :)

F54

irfan abi gelen arkadaşlarda kız arkadaşı nişanlısı sözlüsü veya hayat arkadaşları varsa işte neleri varsa getirsinler:cat:
tabi sende yengemi getirmeyi inş unutursun :p
sonra yengemi arayıp seni bi şikayet edeyim sen sonra kömürlükte yatarsın:king::queen:
nasıl olsa işleride toparlamışsın hem bak yaz mevsimi de geldi:p

abi hafta içi perşembe yapsanız bende katılsam :cherry: malum pazar çalıştırıyolar havalarda düzeldi mis gelsin sucuklar gelsin köfteler :king:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi gelen arkadaşlarda kız arkadaşı nişanlısı sözlüsü veya hayat arkadaşları varsa işte neleri varsa getirsinler:cat:
tabi sende yengemi getirmeyi inş unutursun :p
sonra yengemi arayıp seni bi şikayet edeyim sen sonra kömürlükte yatarsın:king::queen:
nasıl olsa işleride toparlamışsın hem bak yaz mevsimi de geldi:p

sen yengeyi bize bırak evde kaynaşsınlar biz gezeriz :cherry: nasıl fikir süperrrr :cherry: :p zaten adapazarından buraya teker çevireceksiniz :cherry:

bu arada arkadaşlar, scoterı, çini, japonu, endurosu,mobileti, evlisi ,nişanlısı, bekarı tüm gönül dostları davetlidir her zaman ve her yerde MT. :bestmt:::gazla::

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

abi hafta içi perşembe yapsanız bende katılsam :cherry: malum pazar çalıştırıyolar havalarda düzeldi mis gelsin sucuklar gelsin köfteler :king:

Gezinin ve muhabbetin seyrini değişmek zor ... lakin perşembe müsaitsen bir perşembeyide kardeşimiz için feda ederiz o ne kelime :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

rotayı çanakkale tarafına çevirmeyi planlıyordum ama teklif çok cezbedici bi düşünmek lazım :)

valla gelmeni isterim haydarım bıçağım :) yalnız sana bir kutu raıd alayımda şu profilindeki böceği öldür yauuu tüylerim diken diken oluyor huylanıyorum görünce :)

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan

Pazar Günü mesai günüm ama vardiya değiştirebilrsem ilk gezimde sizlerin yanında olmak isterim. Hoşcakalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar