İrfanım o gün 15:00 da mesaim bitiyor.ben gelene kadar piknik biter heralde.
şekerim mötürümü sattım inşallah o güne kadar aradığım mötürü bulurumda gelirim...Yoksa ya fatinin seleyi yada korayınkini çürüteceğim
Belki yasin gelirse onada artcı olabilirim.
Sezon açılışımız hayırlı, uğurlu ve bol keyifli ve deee köfteli olsun inşallah...:cat:
çanakkale planım olmasa gelirdim abi
2 aydır gidicem fırsat bulmusken sınavlardan sonra kacayım dıyordum
bır dahakıne ıns
1-piyanist_ irf :bestmt:
2-f54 :cherry:
3-cbr100xx :thumleft:
4-onurY :flower:
5-siyahatmaca :bounce:
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11- cenk şenver :queen:
Allahın izniyle aranızdayım ağa 'lar....
1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
Aksi bi durum olmazsa bende oradayım aga.....kısmet
16:00 - 24:00 çalışıyorumirfan abi o gün.
![]()
beni götürecek yiğit delikanlı varsa kesin ordayım:mrgreen:
Ben gruptan sahsen tanıştığım hiç kimse yok ama, irfan ustayı icatlığı yönüyle teyze oğluma beznzettiğim için tanışmak isterim.tabii diğer motor sevdalısı kimselerle de tabii.. hem karamürsel yakın sayılır .. 29 nisana epeyi var.. gün ola harman ola bakalım..
vesselam.
ARKADAŞLAR SELAMLAR. 29 nisan 2012 pazar- MT ETKİNLİK
1-İstanbul avrupa yakası buluşma .
saat:08:30 levent bp
hareket :09.00 2.köprü yolundan gidilecektir.
2-Anadolu yakası ile buluşma :
anadolu yakası tem gişe den sonra saat:09:30 da olacaktır.
hareket:09:45 ( teker döner )
istikamet eskihisar feribot iskelesi
buluşma saat:11.00
hareket 11:15
3-Karamürsel grubuyla topçular iskelesinde buluşulacaktır.
ve orda grubun liderliği irfan da olacaktır.
Not:İstanbul mt olarak tek grup halinde gerekirse 2 grup halinde yola devam edilecektir.Hız yapmak ve sürüş kurallarına aykırı davrananlar uyarılacaktır.
İstanbul yakasında buluşamayanlar direk eskihisara gelebilirler-bu arada mt yeleklerimizi de giyelim...gerçi benimki montun altına anca oluyor ama neyse mola yerinde giyerim....
---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
çift damperli kamyon lazım.....allahtan meteandro gelmiyor..yoksa tır anca çeker sizi...
---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
bu liste 40 lar bence....
valla ismimi kafadan listeye yazdın mı diye baktım kafadan yazmasaydın darılırdım irfan abi. Her daim karamürsel yollarındayız bekle beni![]()
1-piyanist_irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-Onur Y
15-Seckin_
Ben de geliyorum, bu gezi kaçmazzz...![]()
beni götürecek yiğit delikanlı varsa kesin ordayım:mrgreen:
ne alemde en son konuşmadan sonra varmı gelişme..Abi motoru alırsam kısmet olurda birlikte giderizDiğer abilerimlede tanışmış olurum artı o termaldeki motor ikimizi çeker mi pek bilmiyorum açıkcası :mrgreen:
ne alemde en son konuşmadan sonra varmı gelişme..
vay vay vay.........
piyanistim, cbf m ,yağ yakanım
römorku denemek için tüm mt yi alet mi ediyon... :cherry:
senin motör o kadar küfteyi çekmez ulâ... :queen:...
benim yb rr 125 e bağlayalım :cherry:......
tarih uzun şekerim... inş. mesai falan olmazsa beni liste başına al ....
sana helalinden yanımda 5 lt 10/40 getiririm:queen:
çünkü yaylaya çıkana kadar yatak falan sararsın ... belli mi olur :queen:
Büyük ihtimal termaldeki olucak abi ama şuan bi işimiz var onun satışının gerçekleşmesini bekliyoruz cuma günü yada en geç pazartesi olucak kısmetse o zaman gidicez erdem abiyle sende gelirsin gideriz bakarız deneriz alır yalovaya geliriz ünal ustaya gösteririz çiftlikköyedeki iyi , temiz derse motora gider parasını veririz alırız abi![]()
http://desmond.imageshack.us/Himg829/scaled.php?server=829&filename=img0383bp.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg140/scaled.php?server=140&filename=img5477vo.jpg&res=landing
:sunny::santa::santa::salut::salut:
lanet gitsin sınava
bikerem sen cezalısınnerdesin korayım sen yahu senin gibi aktif bir üyenin buralardan tozuması heeeeeçççç yakışık almıyor onu söyleyeyim ben gene yarım yamalak giriyorumda sen arazisin bakıyorum
bu arada benim motürü kullanacak adam lazım römork testi için ben anlamaz 29 nisanda burdasın yoksa gelir fabrikayı basarım ,:cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
hayırlısı olsun batuhancım inşallah diyelim , bu arada motürü mezitemi alıyorsun yoksa kendinemi, ? :cherry:
GÜNCEL:
1-piyanist_irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan
9-vmax
10-acayüp
11-cenk şenver
12-jackal_64
13-alikmlarc
14-Onur Y
15-Seckin_
16-koray-ekürüm
şekerim ne sen sor ne ben söyleyim... tüm sosyal çevrem benimle küstü..
ne iş aşkıymış falan diyorlar... aklımdasın yanına gelecem... sıkıntı yok..inan mt ye bile zor giriyorum..
boş oluncada yengen kapıyo beni.. terelelli oldum valla.. 1 aydır motorumu bile yıkamadım... :cherry:
aynen öyle oldu şekerim...
sıkıntı yok..cuma hava güzel heralde ..bi güzel bakım yaparım zavallıya...
cbf m , yağ özürlüm :queen:
şekerim şu cbf nin yağ yakma modu, demode oldu artık herkez alıştı ben bile kabullendim, len yaktığı yağı taşımak için römork yaprım diyorum kimse inanmıyor :cherry: sen kendine başka bir sokuşturmalık yol bul :cherry: :queen:
Kısmetse oradayım.