29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
selam sevgili gönül dostları , malum artık havalar ısındı mevsim itibari ile yağışların da bolca olduğu şu bereketli ayda takvimlerin 29 nisanı gösterdiği pazar gününde buluşmaya ne dersiniz ?

hava raporlarına göre 29 nisan pazar günü motosikletle gezilmeye değecek bir hava görüyorum , allahın işi belli olmaz lakin şu an itibari ile öyle görünüyor ,

zaten tüm kış boyunca bir çoğumuz ufak tefek geziler vs. dışında tahmin ediyorum benim gibi bir yere kıpırdayamamıştır , aslında kıpırdamaktan ziyade hani gönül dostu diyoruz yaa , o söz boşuna değildir ,
eşi dostu özledik bir arada toplanıp 2 sohbetin belini kırmak lazım gelir ara ara :)

bu sebepten dolayı yakın çevre ve buraya gelme imkanı olan tüm arkadaşlarımızı 29 nisan pazar günü karamürselimize bekliyorum :)

bahar geldi ortalık mis gibi çayır çimen , çiçek kokusuyla bezendi , ehhh bunlara birde sohbet eşiliğinde köfte eklenirse hani diyorum , damaklarda ve zihinlerde bir tat bırakacaktır .:)

buluşma yeri: karamürsel-kocaeli- karamürsel balık adası
tarih: 29 nisan 2012 buluşma saati : toplanıp gelecek arkadaşlar belirlesin :)

toplandıktan sonra : yaklaşık 18-20 km lik köfteye mesafemiz var, çayır çimen bedava, hava bedava , su bedava , bedava yaşıyoruz bedava :)

ben sürekli topiği takip edemeyebilirim işyerimde internet gitti mobildende bakamıyorum ve bir kaç gün daha sürecek işlerim var listeyi arkadaşlar güncel tutarlarsa memnun olurum ,

29 nisan pazar günü buluşmak ümidiyle esen kalın :)

Son düzenleme:
irfan ameliyatlıyım şuan gelemiyorum diye böyle işler yapmana kızıyorum.....:p:p:cherry:

ben ayağa kalkınca kapını çalıp beleş köftelerden götüreceğim haberin ola...:cherry::cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan ameliyatlıyım şuan gelemiyorum diye böyle işler yapmana kızıyorum.....:p:p:cherry:

ben ayağa kalkınca kapını çalıp beleş köftelerden götüreceğim haberin ola...:cherry::cherry:

tükkan senin şekerim hele bi iyileş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

evet listeyi düzenliyorum :)

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

oooo fatihim +1 görüyorum yengedemi geliyo inşallah :)

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-????

abi şun an için nasip diyorum inşşallah
özledik da:rendeer:

Umarım işim çıkmaz.

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah

F54

bana bak ev sahabı sı ben 1 numarayım çamur yapma yoksa toslarım arkadan:p
ilk önce kim yazdıysa liste başı o kaynak yapmayalım piliss:jocolor:

rotayı çanakkale tarafına çevirmeyi planlıyordum ama teklif çok cezbedici bi düşünmek lazım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
bana bak ev sahabı sı ben 1 numarayım çamur yapma yoksa toslarım arkadan:p
ilk önce kim yazdıysa liste başı o kaynak yapmayalım piliss:jocolor:

sen benim kalbimin 1 numarasısısn len namıssız :cherry: toslayacaksan söyle römorku takayım arkasına tamponda yaptım :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

makina grenaj bekliyo ama yayada olsa gelirim :flower:
bağırsam duyarsınız:flower:

sen karamürsele at kendini gerisini dert etme :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Ee listeye baksana sanki öz kardeşlerim gibi. Mutlaka çok eklenecek diğer kardeşlerim de olacaktır.

haklısın abi konuyu biraz geç açabildim kömürlükte işleri yetiştirmeye uğraşıyordum ): ama daha 12 gün var nasip kısmet diyelim :)

F54

irfan abi gelen arkadaşlarda kız arkadaşı nişanlısı sözlüsü veya hayat arkadaşları varsa işte neleri varsa getirsinler:cat:
tabi sende yengemi getirmeyi inş unutursun :p
sonra yengemi arayıp seni bi şikayet edeyim sen sonra kömürlükte yatarsın:king::queen:
nasıl olsa işleride toparlamışsın hem bak yaz mevsimi de geldi:p

abi hafta içi perşembe yapsanız bende katılsam :cherry: malum pazar çalıştırıyolar havalarda düzeldi mis gelsin sucuklar gelsin köfteler :king:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi gelen arkadaşlarda kız arkadaşı nişanlısı sözlüsü veya hayat arkadaşları varsa işte neleri varsa getirsinler:cat:
tabi sende yengemi getirmeyi inş unutursun :p
sonra yengemi arayıp seni bi şikayet edeyim sen sonra kömürlükte yatarsın:king::queen:
nasıl olsa işleride toparlamışsın hem bak yaz mevsimi de geldi:p

sen yengeyi bize bırak evde kaynaşsınlar biz gezeriz :cherry: nasıl fikir süperrrr :cherry: :p zaten adapazarından buraya teker çevireceksiniz :cherry:

bu arada arkadaşlar, scoterı, çini, japonu, endurosu,mobileti, evlisi ,nişanlısı, bekarı tüm gönül dostları davetlidir her zaman ve her yerde MT. :bestmt:::gazla::

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

abi hafta içi perşembe yapsanız bende katılsam :cherry: malum pazar çalıştırıyolar havalarda düzeldi mis gelsin sucuklar gelsin köfteler :king:

Gezinin ve muhabbetin seyrini değişmek zor ... lakin perşembe müsaitsen bir perşembeyide kardeşimiz için feda ederiz o ne kelime :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

rotayı çanakkale tarafına çevirmeyi planlıyordum ama teklif çok cezbedici bi düşünmek lazım :)

valla gelmeni isterim haydarım bıçağım :) yalnız sana bir kutu raıd alayımda şu profilindeki böceği öldür yauuu tüylerim diken diken oluyor huylanıyorum görünce :)

1-piyanist_ irf
2-f54
3-cbr100xx
4-onurY
5-siyahatmaca
6-furkanmg
7-motoseyyah
8-atilla_hakan

Pazar Günü mesai günüm ama vardiya değiştirebilrsem ilk gezimde sizlerin yanında olmak isterim. Hoşcakalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar